تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815796608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روشهای انتخاب یک پسورد مطمئن و بخاطر سپردن آن : كامپيوتر و اينترنت


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: برای انتخاب یک پسورد مطمئن باید حروف و اعداد غیرمحتمل را پشت سر هم قرار داد. هرچه رمزتان نامفهوم تر باشد، هک کردن آن سخت تر خواهد بود.

مراحل

1. از کلمات و عباراتی که برایتان اهمیت شخصی دارند خودداری کنید.

2. حروف، اعداد و علامت ها را با هم ترکیب کنید، بعضی حروف را با شکل بزرگ آن و بعضی دیگر را با شکل کوچک آن استفاده کنید. به این ترکیبات، ترکیبات شبه تصادفی الفبایی-عددی می گویند. هک کردن چنین پسوردهایی تقریباً غیرممکن است. (بعنوان مثال: pAsS34%(6*2woRd)

3. راه خوبی برای به خاطر سپردن آن پیدا کنید. یک راه خوب برای انجام اینکار این است که اولین حروف یک جمله ای که به خاطر دارید را استفاده کنید. در وسط جمله می توانید از علامت های نشانه گذاری هم بهره ببرید.

4. سعی کنید پسوردتان را حفظ کنید و از نوشتن آن روی کاغذ خودداری کنید. چون ممکن است خیلی راحت کسی آن کاغذ را پیدا کند.

5. هرچه طولانی تر بهتر. هیچوقت پسوردی نسازید که کمتر از 6 حرف داشته باشد.

6. محله ای که در آن بزرگ شدید یا اسم حیوان خانگی که در گذشته داشتید را بردارید و وسط های آن عدد یا علامت نشانه گذاری استفاده کنید. حتی می توانید بعضی حروف را با اعداد جایگزین کنید.

7. برای همه چیز از یک پسورد یکسان استفاده نکنید. اگر کسی این پسورد را پیدا کند آنوقت به همه چیز شما دسترسی پیدا میکند. حداقل برای موارد حساس یک پسورد خاص انتخاب کنید و برای بقیه چیزها که اهمیت زیادی ندارد پسوردهای یکسان بگذارید.

o فرض کنید که شما 5 آدرس ایمیل، 3 پسورد برای سیستم عامل، 3 پسورد برای حساب بانکی (که هرکدام username و pin خاص خودشان را دارند)، 10 پسورد برای فروم یا سایت های اینترنتی و یک پسورد برای گوشی موبایل دارید. برای هرکدام از اینها باید پسوردی متفاوت انتخاب کنید. البته دشوار است که همه آنها را به خاطر بسپارید اما می توانید هر پسورد را مرتبط به موقعیت انتخاب کنید. مثلاً برای پسورد حساب بانکیتان می توانید از حرف اول هرکدام از کلمات این جمله استفاده کنید، "من می خوام هر روز یک میلیون تومان پول داشته باشم". پسورد شما این خواهد شد: Mmhr1mtpdb.

o از صفحه کلید تلفن برای درست کردن پسوردهایی که راحت تر به خاطر سپرده شوند استفاده کنید.

8. راه دیگر این است که فقط از اعداد استفاده کنید اما با الگوریتم. می توانید از تاریخ تولدتان استفاده کنید. اگر فرض کنیم تاریخ تولد شما 23/4/87 باشد آنوقت 24=7+8+4+3+2 و 6=4+2. حالا پسوردتان ساده تر می شود. عدد 6 را برداشته و ... 8=2×2×2 و 16=2×2×4 و 7=6+1 و 49=7×7 و 2401=49×49. حالا یک پسورد دارید (2401) و اگر فراموشش کردید می توانید به راحتی پیدایش کنید.

o باید حداقل هر 30 تا 60 روز یکبار پسوردتان را تغییر دهید. نباید طی یکسال از یک پسورد دوباره استفاده کنید.

9. راه دیگر این است که مثلاً از یک کلمه مثل mardoman استفاده کنید و روی کیبورد دستتان را یک ردیف بالاتر ببرید. مثلاً mardoman می شود:jq4e9jqh.

10. یک راه دیگر هم این است که یک ترکیب تصادفی درست کنید. مثلاً 2 عدد، 5 حرف، یک علامت نشانه گذاری و 2 عدد دیگر. 94ldmTg;66 می تواند همچنین پسوردی باشد. اشکال این روش این است که حفظ کردن آن برای اکثر افراد سخت است اما اگر زیاد آنرا استفاده کنید خیلی راحت به خاطر می سپارید. این نوع انتخاب پسورد برای کسانی بهتر است که میدانند کسانی دنبال پسوردهای آنها هستند. بااین روش احتمال هک شدن آن تقریباً غیرممکن می شود.

نکات

· درصورت امکان سعی کنید از کلمات پوچ و بی معنی استفاده کنید. این کلمات را با عددهایی ترکیب کنید تا پسوردهایی کاملاً مطمئن بسازید.

· درصورت امکان سعی کنید الگوریتمی بسازید که برای هر سایت کاملاً متفاوت باشد. با این روش تنها چیزی که باید حفظ کنید آن الگوریتم است و پسوردتان برای هر سایت هم کاملاً متفاوت خواهد بود. البته حتماً از الگوریتمی استفاده کنید که به اندازه کافی سخت باشد تا کسی نتواند آنرا کشف کند.

· اگر برای به خاطر سپردن پسوردها مشکل دارید سعی کنید از یک برنامه مدیریت پسورد استفاده کنید. در این برنامه می توانید همه پسوردهایتان را ذخیره کنید و برای آن یک پسورد مادر داشته باشید.

هشدارها

· پسوردتان را با هیچ کس در میان نگذارید چون ممکن است کس دیگری آن را بشنود و همه چیز خراب شود.

· از نمونه پسوردهایی که در این مقاله معرفی شد استفاده نکنید چون افراد زیادی این مقاله را خوانده اند و پیدا کردن آن خیلی راحت می شود.

· از نوشتن پسوردتان در جایی خودداری کنید چون ممکن است کسی آنرا ببیند.

· حتی به کسانی که اعتماد کامل دارید پسوردتان را ندهید. این نشانه اعتماد نیست و کار بسیار خطرناکی است چون هیچوقت نمی دانید در آینده بین شما و آن فرد چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

· یادتان باشد: آسان حفظ شدن معمولاً متضاد سخت حدس زدن است.
مقاله بر گرفته از سایت مردمان

جالب و مفيد ممنون






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 361]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن