تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814712755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارشناس سازمان جهاد كشاورزي فارس:متوسط بارندگي در كشور يك سوم ميانگين جهاني است


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: كارشناس سازمان جهاد كشاورزي فارس:متوسط بارندگي در كشور يك سوم ميانگين جهاني است
شيراز – خبرنگار دنياي اقتصاد: خشكسالي پديده‌اي است كه همراه با زندگي انسان‌ها در برخي از مناطق جهان وجود داشته است و همواره به عنوان يكي از چالش‌هاي اساسي زندگي بشر مطرح و منشا بروز مشكلات عديده‌اي شده تا جايي كه منجر به جابه‌جايي مكان‌هاي سكونتي شده است؛ بنابراين پديده خشكسالي حادثه نيست و مربوط به همه عصرها و نسل‌ها به ويژه ايران است كه روي كمربند خشك جهان واقع شده‌است.
به گفته كارشناس سازمان جهاد كشاورزي فارس، متوسط بارندگي كره زمين حدود 750 ميلي‌متر و در كشور ما يك سوم اين ميزان؛ يعني حدود 250 ميلي‌متر است، اين در حالي است كه ميزان تبخير در كره زمين 700 ميلي‌متر و در ايران سه برابر يعني 2هزارو 100 ميلي‌متر است، پس شرايط اقليمي كشور ايران همواره نسبت به جهان خشك است.
نجف‌علي كريمي، در ادامه با بيان اينكه سهم كشور ما از خشكي‌هاي جهان 2/1‌درصد و از بيابان‌ها، 4/2درصد است، گفت: سرانه جنگل‌هاي جهان 8هزار متر مربع است؛ اما در ايران دو هزار متر مربع است.
وي گفت: از اين‌رو لازم است با برنامه‌ريزي مناسب و مستمر و عزم ملي بتوانيم پديده خشكسالي و خسارت‌هاي ناشي از آن را با اطلاع‌رساني به موقع و اقدامات علمي و كارآمد به حداقل برسانيم.اين كارشناس سازمان جهاد كشاورزي فارس در آخر توجه به اهميت آب، درك صحيح صرفه‌جويي، جلوگيري در هدر رفتن آب و استفاده از روش‌هاي مناسب آبياري تحت فشار، كاهش تبخير در مزارع، كاشت گياهان با نياز آبي مناسب، استفاده از بذور مقاوم به كم‌آبي، تاخير يك روز در هر دوره آبياري، ايجاد مركزي تحت عنوان مديريت آب، تغيير و تنظيم الگوي كشت، ايجاد تاسيسات آبي به منظور استفاده بهينه از آب‌هاي جاري، فرهنگ‌سازي براي صرفه‌جويي در مصرف آب و ايجاد واحدهاي گشتي در سطح شهر را از ديگر اقدامات درخصوص كاهش خسارت‌هاي خشكسالي يا كم‌آبي عنوان كرد.
 شنبه 12 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 280]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن