تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803147102




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تصادف کهکشانها


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: کهکشان به مجموعه ستارگان ، گاز و غبار گفته مي شود که با نيروي جاذبه کنار هم نگاه داشته شده اند. کوچکترين کهکشانها داراي عرضي برابر با چند صد سال نوري ، شامل حدود 110020 ميليارد سال ستاره هستند. بزرگترين کهکشانها تا 3 ميليون سال نوري عرض دارند و شامل بيش از 1000 ميليارد ستاره هستند. اشکال کهکشانها بر اساس شيوه اي طبقه بندي مي شود که طبق شيوه طبقه بندي ستاره شناس آمريکايي ، ادوين هابل (1953- 1986) ، شکل يافته است. در مورد تکامل کهکشانها اطلاعات قطعي کمي در دست است. تنها مطلب مورد اطمينان اين است که کهکشانها ميلياردها سال پيش به شکل توده اي از ابرهاي گازي و غباري بوجود آمدند. انفجار کهکشانها
در فراسوي جهان برخي از کهکشانها بطور کامل در حال انفجارند، با از هم پاشيدن هسته کهکشان ، ستارگان نيز نابود مي شوند. در برخي کهکشانهاي ويژه ، نور درخشان حاصل از انفجار ، تمام آن چيزي است که مي بينيم. نور ستاره در برابر عظمت انفجار کهکشاني ناچيز است. حدود چندين سال پيش ، اخترشناسان راديويي براي نخستين بار کهکشانهاي انفجاري را کشف کردند.



بيشتر کهکشانها از کهکشانهاي همسايه خود صد هزار سال نوري فاصله دارند. به هر حال ، بعضي از کهکشانها تا اندازه اي به يکديگر نزديک مي شوند که نيروي جاذبه دو طرفه آنها اشياء موجود در کهکشانها ديگر را به اطراف خود مي کشد و اين امر باعث بوجود آمدن توده هايي به نام دنباله هاي کشندي مي گردد، که اين دنباله ها مانند پلي کهکشانها را به يکديگر وصل مي نمايند. نزديکي بيش از حد کهکشانها ممکن است، توأم با تصادم آنها گرديده و به دنبال اين عمل يک تغيير شکل بنيادي در شکل ظاهري آنها صورت پذيرد.


تصادف کهکشانها
ژول ورن و اچ. جي. ولز هيچکدام نمي توانستند وقايعي را که بعد از وقوع يک تصادف در جهان رخ مي دهد پيش بيني نمايند. جهان مجموعه هايي از ستارگان عظيم الجثه اي است که هر يک از آن مجموعه ها کهکشان ناميده مي شوند و هر يک ترکيبي از ميليونها ستاره مي باشند. اکنون با وسعت ديد فوق العاده تلسکوپ فضايي هابل بخوبي مي توان دريافت که برخورد کهکشانها حوادث ديگري همچون تولد ستاره ها را به دنبال خواهد داشت. تصاوير جديد و جالب توجه هابل ، ترکيب دو کهکشان را به معرض نمايش مي گذارد.

آنها آنتنهاي تماس (موجگير) را به فضا پرتاب مي نمايند، زيرا که تصادفا دم يک جفت از اين ستاره هاي دنباله دار ، شبيه به دم حشره ها مي باشد. بيشترين نقطه تصادف در ميان بيش از هزار توده درخشان و آتشين ستارگان جديد مي باشد که نور آبي رنگي را به دنبال دارند. ستاره شناسان احتمال مي دهند که حاصل انفجار اين گلوله هاي روشن بيش از يک ميليون ستاره تازه توليد يافته باشد.


بردلي وايت مور از موسسه علمي تلسکوپهاي فضايي ، واقع در بلتي مورد اظهار داشت: درخشش نور برخي از اين ستاره هاي جوان شگفت انگيز است. اما چرا اين پديده را تولد مي دانيم و نه مرگ؟ هنگامي که کهکشانها به يکديگر نزديک مي شوند، جاذبه نيرومندي توده هاي گاز هيدروژن را به يکديگر مي فشارد و بعد از آنکه تراکم آنها به نقطه حساسي رسيد، اين دسته ها به ستاره هاي جديدي تبديل مي شوند.


چشم انداز بحث
ستاره شناسان اميدوارند که تصاوير هابل روزنه اي بسوي کشف راز جهان را به روي ما بگشايد. همچنين تصاوير آنها به ما کمک مي کند تا حوادثي را که از هم اکنون تا 5 سال آينده وقوع آنها مي رود پيش بيني کنيم، چنانکه برخي از داشنمندان پيش بيني نموده اند کهکشان راه شيري ما، در آينده به کهکشان Andromeda برخورد مي کند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن