تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس درصدد عيب جويى برادر مؤمنش برآيد، تا با آن روزى او را سرزنش كند، مشمول اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815350758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيسي: مسند قضاوت، جايگاه پيامبر و معصومين (ع) است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيسي: مسند قضاوت، جايگاه پيامبر و معصومين (ع) است
خبرگزاري فارس: معاون اول قوه قضائيه گفت: مسند و جايگاه قضاوت، جايگاه پيامبر، وصي پيامبر و معصومين (ع) است.


به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، ابراهيم رئيسي عصر امروز در مراسم تحليف كارآموزان قضايي دوره 19 مشهد افزود: مراسم تحليف تشريفاتي نيست و كسي كه سوگند ياد مي‌كند، كلام خدا و وجود كامل حضرت محمد و ائمه (ع) را گواهي مي‌گيرد.
وي با بيان اينكه آسيب در گرايش به حق‌، هواي نفس است و امر به رويگرداني از حق‌گرايي ناشي از هوا‌خواهي است، اظهار داشت: اگر كسي مي‌خواهد در جايگاه حاكميت حق بايستد، نبايد اسير نفس شود زيرا اين امر او را از حق ديدن و عمل كردن برحق باز مي‌دارد.
معاون اول قوه قضائيه با تأكيد بر علم‌آموزي قضات تصريح كرد: در زمينه قضايي از علم و دانش روز نبايد فاصله گرفت، زيرا بروز نبودن علم قضا باعث مي‌شود كه حكم عادلانه نباشد.
رئيسي اظهار داشت: با توجه به جامعيت فقه پويا بايد به‌روز باشيم، زيرا امروزه در عرصه قضا به پرونده‌هايي با موضوع و پرسش‌هاي جديد بر مي‌خوريم.
وي با بيان اينكه فقه پوياي اسلام جوابگوي تمام اين موضوعات و سئوالات است، گفت: امروزه بيش از 20 هزار پرسش نو در قالب سي دي در اختيار فقها قرار داده شده است.
معاون اول قوه قضائيه ادامه داد: براي افزايش دانش به‌روز قضات بر آموزش ضمن خدمت كه همه محتاج آن هستيم، تأكيد داريم.
وي با بيان اينكه هم‌اينك قضات روحاني و غيرروحاني در قوه قضائيه وجود دارند كه در پرونده‌هاي مختلف داراي تجربه‌هاي فراواني هستند، گفت: اين تجارب بايد بيان پيرايش و تبديل به بسته‌هاي فايلي و مفاهيم قابل انتقال شوند.
رئيسي ادامه داد: امروزه اين مفاهيم، قابل انتقال مستند دانشجويان در مقاطع مختلف تحصيلي است.
معاون اول قوه قضائيه با تأكيد بر توجه به عدالت تصريح كرد: عدالت شرط اساسي در قضاوت است.
وي افزود: در موضوع قضاوت نمي‌توان از شرط عدالت عدول كرد، به‌طوري كه هيچ فقيهي قائل به عدول از عدالت در موضوع قضاوت نيست.
اين مقام قضايي اظهار داشت: براي اينكه حق صورت گيرد، قاضي بايد با توجه به مرز پيگيري و كشف حقيقت را كشف كند.
وي گفت: قاضي بايد از هر چيزي كه مانع و آفات حق‌بيني است، از قبيل وابستگي به افراد و هواي نفساني پرهيز كند.
معاون اول قوه قضائيه تصريح كرد: براي حكم كردن بر‌اساس حق بايد حق را شناخت كه براي شناخت حق بايد از دانش موجود در حوزه و دانشگاه استفاده كرد.
وي خاطرنشان كرد: بنابر فرمايش ائمه اطهار و معصومين قضاوت بهترين راه رسيدن به قرب‌الهي است، به طوري كه اگر پرونده‌اي را درست و بدون تحت‌تأثير قرار گرفتن رسيدگي شود، باعث نزديكي به خداوند است.
رئيسي خطاب به جمع حاضر گفت: راه رسيدن به قرب‌الهي گره‌گشايي از كار مردم است از اين رو كاري كه شما براي باز كردن گره كار مردم انجام مي‌دهيد، تقرب‌الهي محسوب مي‌شود.
انتهاي پيام:/م
 چهارشنبه 2 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن