تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815300996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فرمانده انتظامي خراسان شمالي: كاهش سن اعتياد در استان نگران كننده است كارمندان معتاد خراسان شمالي تا پايان شهريور فرصت ترك دارند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرمانده انتظامي خراسان شمالي: كاهش سن اعتياد در استان نگران كننده است كارمندان معتاد خراسان شمالي تا پايان شهريور فرصت ترك دارند


خبرگزاري دانشجويان ايران - بجنورد
سرويس: شهرستان‌ها

فرمانده انتظامي خراسان شمالي گفت: كاهش سن اعتياد در استان نگران كننده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سيد عليرضا حسيني در جمع خبرنگاران، افزود: سن اعتياد در استان از سنين بالاي 50 سال به سن 25 تا 40 سال كاهش يافته است.

وي ادامه داد: نيروي انتظامي با قدرت با سوداگران مرگ و بلاي خانمان سوز اعتياد مقابله مي‌كند كه شناسايي و انهدام شبكه‌هاي مواد مخدر و مواد روان گردان، ساماندهي معتادان پرخطر، توسعه و تقويت و تجهيز يگان‌هاي عملياتي شامل سپاه، گمرك، ناجا و اجراي مانورهاي مقطعي براي مبارزه با مواد مخدر در سطح استان از برنامه‌هاي اين نيرو است.

به گفته وي، هم اكنون دو هزار معتاد در استان تحت پوشش مراكز درماني دولتي و غيردولتي هستند.

حسيني گفت: در طرح توسعه مراكز درماني اعم از خصوصي و دولتي 14مركز MMT ، TC و DIC در استان راه‌اندازي شده كه 80 درصد اين مراكز دولتي و 20 درصد خصوصي است.

وي با اشاره به اين كه كميته درمان شوراي مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي رتبه سوم كشوري را كسب كرده است، ادامه داد: بازتواني و كاهش آسيب‌ها از برنامه‌هاي مهم توسعه‌اي حوزه درمان است.

فرمانده انتظامي خراسان شمالي افزود: استفاده از جديدترين شيوه‌هاي درمان، تحت پوشش قرار دادن معتادان و جذب آنان به مراكز بهداشتي، ساماندهي و درمان معتادان پرخطر در قالب طرح نجات و توسعه مراكز درمان سرپايي از برنامه‌هاي كميته درمان استان است.

وي افزود: بر اساس تدابير ابلاغي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، خراسان شمالي توانسته امكانات و شرايط لازم براي مبارزه با قاچاق و سوء مصرف مواد مخدر و هماهنگ ساختن واحدهاي استاني را فراهم آورد كه در اين راستا شورايي متشكل از 16 عضو از سازمان‌ها و نهادهاي دولتي و با تركيب پنج تيم تخصصي تشكيل شده است.

وي بيان كرد: به كارمندان معتاد دستگاه‌هاي اجرايي تا پايان شهريور ماه مهلت ترك داده شده است.

حسيني آماري از تعداد كارمندان معتاد دستگاه‌هاي اجرايي خراسان شمالي ارايه نداد.

فرمانده انتظامي خراسان شمالي تاكيد كرد: مواد مخدر همواره به عنوان يك بحران اجتماعي و يكي از تهديدات مهم عليه امنيت جامعه محسوب مي‌شود.

وي افزود: به رغم هزينه‌هاي هنگفت و انجام مبارزات مستمر و كسب تجارب ارزنده، براي رسيدن به اهداف عالي كشور در عرصه مبارزه با مواد مخدر همگرايي همه جانبه نياز است.

انتهاي پيام
 شنبه 15 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن