تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804141713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دستورالعمل ساماندهي نيروها يا باروت انفجاري؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دستورالعمل ساماندهي نيروها يا باروت انفجاري؟
گفته مي شود اين طرح به دليل اضطرار موجود در وزارتخانه آموزش و پرورش و كسري بودجه ناشي از عريض و طويل بودن و بدنه حجيم نيروي انساني آن صادر شده است اما در مقابل پيش بيني مي شود اجراي اين دستورالعمل به ويژه از آغاز سال تحصيلي جديدي تبعات منفي زيادي درپي داشته باشد.
حجم قابل توجهي از تذكرات امروز جلسه علني مجلس به وزير آموزش و پرورش اختصاص داشت كه ابلاغ دستورالعمل اخير وي درخصوص ساماندهي نيروها پايه اصلي اين تذكرات بود.

به گزارش رجانيوز، اگرچه گفته مي شود اين طرح به دليل اضطرار موجود در وزارتخانه آموزش و پرورش و كسري بودجه ناشي از عريض و طويل بودن و بدنه حجيم نيروي انساني آن صادر شده است تا هزينه هاي اين وزارتخانه بزرگ كاهش يابد اما در مقابل پيش بيني مي شود اجراي اين دستورالعمل به ويژه از آغاز سال تحصيلي جديدي تبعات منفي زيادي درپي داشته باشد، به طوري كه برخي كارشناسان از اين دستورالعمل به باروت انفجاري ياد مي كنند.

بنا بر اين گزارش، براساس دستورالعمل جديد، تمام شيوه نامه هاي قبلي كه براساس مصوبات مجلس و هيئت دولت تهيه شده بود، كأن لم يكن مي شود كه از آن جمله لغو مأموريت نيروها به وزارت كشور (فرمانداري و...) و لغو روند استخدام نيروهايي كه مراحل استخدام آنان به پايان رسيده است، مي باشد.

همچنين مدارس و كلاسهاي زير 15 نفر تعطيل خواهند شد كه با توجه به عدم امكان خريد خدمت آموزشي از افراد حقيقي و مؤسسات آموزشي در روستاها و مناطق دوردست، عملاً موجب بازماندن از تحصيل دانش آموزان مناطق محروم و روستاهاي پراكنده كشور با آمار تقريبي يك ميليون نفر دانش آموز مي شود كه اين مخالف قانون اساسي و عدم اجراي عدالت آموزشي است كه ارديبهشت ماه سال جاري نيز مورد تأكيد رهبر انقلاب قرار گرفته بود.

از سوي ديگر، حذف اضافه كاري و ممنوعيت انجام حق التدريس در اوقات فراغت براي كاركنان اداري آموزش و پرورش و مديران مراكز آموزشي براساس اين دستورالعمل، نوعي مداخله در حقوق مدني افراد است و تأثيرات منفي قابل ملاحظه اي در نظام تعليم و تربيت خواهد داشت.

گفتني است پذيرش مسئوليت هاي اداري و مديريتي توسط نيروهاي آموزشي موجب حذف برخي رديف ها در حقوق و افزايش ساعات كار آنها به بيش از دو برابر و تحمل مشكلات كارهاي اجرايي خواهد شد كه در اين حالت بازگشت نيروهاي مديريتي به بخش آموزش امري طبيعي و قابل پيش بيني است و به نظر مي رسد پيشنهاد اينكه در صورت وقوع اين اتفاق، براي انجام كارهاي اداري و مديريتي نيروي اداري استخدام شود، غيركارشناسانه باشد.

همچنين اجراي بازنشستگي عادي و بازنشسته نمودن پيش از موعد با آمار تقريبي دو برابر بازنشستگان عادي و عدم استخدام درصدي از نيروهاي بازنشسته بعنوان جايگزين و كاهش 60% ميزان حق التدريس باعث به تعطيلي كشيده شدن تعداد زيادي از كلاسهاي مدارس شهر و روستا خواهد شد.

براساس بخش ديگري از مفاد اين دستورالعمل، اخراج 20درصد از كاركنان قراردادي كار معين كه بعد از سالها اشتغال به كار اخيراً قراردادشان رسمي شده است و همچنين تقليل اعتبار پرداخت حقوق عوامل شركتي كه نوعاً مستخدمين مدارس بوده و موجب شده كه در سال فقط به مدت 5/8 ماه حقوق دريافت دارند، علاوه بر اينكه زمينه اخراج گروهي از آنان را فراهم نموده است، از هم پاشيدگي خانواده ها و نابسامان شدن امور خدماتي و عدم امكان حفاظات از اموال مدارس را به دنبال خواهد داشت. همچنين در صورت مراجعه اين افراد به ديوان عدالت اداري و يا مراجع ذيصلاح قانوني، به احتمال زياد آموزش و پرورش محكوم خواهد شد.

در بخش ديگري از اين دستورالعمل مديران مدراس به تدريس 10 ساعت در ساعات مديريت خويش بدون تخصيص هيچگونه امتياز موظف شده اند و 3 معاون در مدارس با نسبت دانش آموزي حدود 400 نفر به يك معاون تقليل يافته است كه اين تغييرات مي تواند هرج و مرج آموزشي و پرورشي و آسيب هاي جاني و مالي براي دانش آموزان در آموزشگاه ها را در پي داشته باشد.

همچنين با توجه به اينكه 80 درصد دانش آموزان در مدارس با شاخص آماري بين 150 تا 436 نفر دانش آموز در مدارس ابتدايي و 326 نفر در مدارس متوسطه تحصيل مي كنند، تقليل معاونان اين مدارس به يك معاون و نامگذاري آن بعنوان معاون پرورشي و تحميل همه مسئوليت هاي آموزشي و اداري مدرسه به او و در مقابل حذف رديف هيأت استخدامي مربيان پرورشي و عدم وجود بودجه حق التدريس براي جبران ساعات پرورشي، به كاهش فعاليت هاي پرورشي در مدارس منجر خواهد شد كه مخالف رهنمودهاي رهبري و مصوبات مجلس در احياء معاونت پرورشي است.

حذف رديف پذيرش دانشجو در سال تحصيلي 87 براي مراكز تربيت معلم نيز از نكات منفي اين دستورالعمل مي باشد.

همچنين حذف طرح رافع (رشد استعدادهاي فرزندان علي(ع)) كه از افتخارات جمهوري اسلامي است، سرگرداني و محروميت دهها هزار نفر از دانش آموزان يتيم و بي بضاعت با استعداد را از تسهيلات آموزشي بدنبال دارد.

از سوي ديگر، اعلام اعتبار سه ماه اول سال مالي 87 مبني بر پرداخت قسمتي از مطالبات فرهنگيان با يك پنجم اعتبار مورد نياز و ناديده گرفتن پرداخت سرانه غذايي مدارس شبانه روزي، بيمه عمر سهم كارفرما و هزينه هاي جاري ادارات نظير سوخت خودرو، آب، برق، گاز، تلفن، لوازم اداري، اضافه كاري كاركنان ادارات و عوامل اجرايي مدارس، حق الزحمه امتحانات خردادماه، حق الزحمه معلمان و كاركناني كه در نوبت دوم مدارس مشغول به اضافه كاري هستند، وجه لباس مستخدمين و ... از ديگر نكات سؤال برانگيز اين دستورالعمل است.

با وجودي كه اين دستورالعمل ابلاغ شده است، شنيده مي شود وزير آموزش و پرورش قرار است اصلاحات جديدي در آن وارد كند.
 چهارشنبه 12 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن