تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866250902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فرخ نژاد، به سوئد می رود


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: بهترین بازیگر جشنواره ی مسكو، «طبل بزرگ» را برای كودكان بی سرپرست به صدا می آورد

حمید فرخ نژاد، بازیگر سینمای ایرا ن، هفتم مهرماه برای كمك به كودكان بی سر پرست ایرانی و به دعوت انجمن خیریه یاری به جشنواره «آبسالا»سوئد می رود.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرانایسنا، فیلم طبل یزرگ زیرپای چپ كه حمیدفرخ نژاددر آن بازی كرده است، همزمان با سفر فرخ نژاد به سوئد به نمایش در می آید. حمید فرخ نژاد،پیش از این جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره بین المللی مسكو را دریافت كرده بود.به گزارش خبرنگار هنری ایسنا، جشنواره بین المللی فیلم مسكو كه از جشنواره های معتبرو درجه آ در سطح دنیا محسوب می شود این جایزه را به خاطر بازی فرخ نژاد در فیلم طبل بزرگ زیر پای چپ اهدا كرده بود درحالی كه همین فیلم در جشنواره فجر سال گذشته در بخش مهمان قرار گرفت!فیلم طبل بزرگ زیر پاى چپ، به عقیده‌ی بسیاری بیش از تعدادی دیگر از فیلمهای بخش مسابقه جشنواره بیست‌وسوم فیلم فجر شایستگی حضور در این بخش را داشت. این فیلم با نگاهى ویژه، نسبت به جنگ ساخته شده بود و فرخ نژاددر آن نقش یك سرباز را بازى مى كرد. ولی این فیلم علی رغم قابلیتهایتش مثل فیلم خواب تلخ در بخش مهمان قرار گرفت تا حمید فرخ نژاداین بار نیز از داوری شدن محروم بماند.طبل بزرگ زیر پای چپ شب گذشته برای داوران جشن خانه سینما به نمایش در آمد فرخ نژاد برای بازی در این فیلم یكی از كاندیداهای اصلی در یافت جایزه بهترین بازیگر است.به رنگ ارغوان ساخته حاتمی‌كیا دیگر فیلمی است كه فرخ نژاددرآن بازی كرده و تاكنون امكان نمایش عمومی نداشته است این فیلم همچنین در جشنواره بیست وسوم به نمایش در نیامد (فیلمی كه تا روزهای آخر جشنواره همه در حسرت تماشای آن باقی ماندند)، تا ناكامی‌های حمید فرخ نژاد، بازیگر و كارگردان گزیده كار سینمای ایران همچنان ادامه داشته باشد.حمید فرخ نژاد بیشتر به خاطر بازی در دوفیلم مشهور شده است اگر بازی او را در نمایش شب هزارویكم بهرام بیضایی نادیده بگیریم (نمایشی كه در آن فرخ نژاد دچار حمله قلبی شد) بازی در نقش فرحان عروس آتش (خسرو سینایی )وبازی در نقش قاسم مقدس (ارتفاع پست) او در هر دوی این فیلمها نقش یك جنوبی را به خوبی بازی كرده است. البته این خوب بودن، توصیف حاتمی كیا از بازی اوست. او زمانی درباره بازی فرخ نژاد در این دو فیلم گفته بود ایجاد این شبه در ذهن برخی افراد مبنی بر اینك دو نقش فرخ‌نژاد شبیه به هم بوده از آنجا آغاز ‌شد كه متاسفانه فرخ‌نژاد هر دو فیلم را خوب بازی كرده است! فرخ نژاد، چون خود او از جنوب آمده است به خوبی توانسته است نقش خودرا در این دو فیلم ایفا كند .هرگاه كسی پای صحبتهای فرخ نژادبنیشیند ساعتهادرباره مظلومیت مردم جنگ زده جنوب كشور حرف برای زدن دارد.فرخ نژاد، اگرچه در مدت حضور كوتاه خود در سینما 2سیمرغ بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر نقش دوم مرد را به دست آورده است ولی همواره به دنبال كسب سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد بوده است. ‏او كه با بازی در عروس آتش، موقعیت خود را به عنوان یك بازیگر مطرح تثبیت كرده است. برخلاف برخی بازیگران كه مدتها طول میكشدكه به سمت كارگردانی بروند از همان ابتدا به سمت كارگردانی رفت و اولین فیلم بلند خودرا ساخت كه البته برای نمایش این فیلم با مصائب بی شماری مواجه شد. سفرسرخ اگرچه جز فیلمهای برگزیده بخش مسابقه جشنواره بیستم محسوب میشد ولی سیمای جمهوری اسلامی ایران با انصراف ازشركت در جشنواره فیلم فجر مانع از دیده شدن اولین ساخته فرخ نژاد شد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 357]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن