تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815620409




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش علمي تخصصي درمان و پيشگيري اعتياد در كرمان برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش علمي تخصصي درمان و پيشگيري اعتياد در كرمان برگزار شد
همايش علمي، تخصصي درمان‌وپيشگيري از اعتياد روز شنبه در سومين روز هفته مبارزه با مواد مخدر با عنوان "روز درمان، بازتواني، و كاهش آسيبهاي ناشي از مواد مخدر" در كرمان برگزار شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي كرمان در اين همايش گفت: اعتياد جزو بارزترين بيماريهايي است كه جنبه‌هاي جسمي، رواني و اجتماعي در آن وجود دارد.

دكتر عبدالرضا صباحي افزود: در اين بيماري عوامل روحي، رواني، زيستي و اجتماعي دخالت دارند.

وي در دسترس بودن و استرسها و فشارهاي اجتماعي را از علل اعتياد برشمرد و همه‌جانبه‌نگري در درمان و تحقيق در مورد اعتياد را مورد تاكيد قرار داد.

او با تقدير از تغيير رويكرد نيروي انتظامي و ستاد هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در راستاي پيشگيري و درمان اعتياد افزود: با اين تغيير رويكرد بخشي از نگراني پزشكان و روانپزشكان در اين زمينه برطرف شده است.

يك متخصص اعصاب و روان نيز در اين همايش در سخنراني خود با عنوان "بيماريهاي رواني مرتبط با اعتياد" از اعتياد به عنوان يكي از بزرگترين مشكلات كشور نام برد.

دكتر حسن ضياء‌الديني با اشاره به اينكه اين معضل در همه جاي دنيا وجود دارد اما شدت آن متفاوت است تاكيد كرد: بايد تلاش كنيم اين مشكل را به حداقل برسانيم.

وي افزود: مواد مخدر مانند هر عارضه ديگري به علل مختلف و تعامل اين علتها با هم، يك نفر را بيمار مي‌كند.

او گفت: براي بيماري اعتياد بايد علاوه بر مواد مخدر، فرد آسيب پذير به لحاظ رواني و شرايط اقتصادي، اجتماعي خاص نيز وجود داشته باشد.

وي افزود: فردي به اعتياد روي مي‌آورد كه خودش استعداد داشته باشد و وقتي هم كه معتاد شد يك سري اختلالات رواني به علت اعتياد در او ايجاد مي‌شود.

او اضافه كرد: تقريبا درصد زيادي از افرادي كه مواد مخدر مصرف مي‌كنند اختلال شخصيتي دارند.

وي افسردگي را يكي از علل مهم اعتياد به مواد مخدر برشمرد و گفت:
افرادي كه از اعتماد به‌نفس پاييني برخوردار هستند احتمال بيشتري براي اعتياد دارند.

او روان‌پريشي، عوارض ناشي از حوادث جدي مانند جنگ، زلزله و استرسهايي كه توسط افراد براي افراد ديگر ايجاد مي‌شود، كساني كه اختلالات روانپزشكي قبلي داشته‌اند مانند كودكان بيش‌فعال و كساني را كه اختلالات سلوك در دوران كودكي دارند، از افراد در معرض خطر اعتياد ذكر كرد.

اين متخصص اعصاب و روان گفت: كساني كه مهارتهاي اجتماعي را به خوبي فرا نگرفته‌اند، كساني كه در خانه بيش از حد مراقبت مي‌شوند، افراي كه به بسياري از كسالتهاي روانپزشكي مانند وسواس دچار هستند و كساني كه نقايص شخصيتي دارند بيشتر در معرض اعتياد هستند.

وي افزود: مصرف مواد مخدر به تدريج اختلال شخصيتي ايجاد و شخصيت را عوض مي‌كند.

او كج‌خلقي، افسردگي، بي‌خوابي، گر گرفتگي بدن و بيقراري پاها را از علايم درمان بيماري ذكر و بيان كرد: در زمان ترك با انساني سر و كار داريم كه بطور جدي آسيب پذير است و به دنبال بهانه‌اي براي مصرف مجدد مي‌گردد.

اين متخصص بهترين كار براي پيشگيري از عود بيماران درمان شده را بهبود شرايط رواني اين افراد و شركت در فعاليتهاي گروه درماني دانست. ك/‪۲‬ ‪۶۶۰/۵۰۷/۶۵۷‬
 شنبه 8 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن