تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815458121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/تكرار/ وزير بهداشت:‌ تخلف پزشكان از تعرفه‌هاي دولتي بخش خصوصي برخورد انتظامي در پي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: /تكرار/ وزير بهداشت:‌ تخلف پزشكان از تعرفه‌هاي دولتي بخش خصوصي برخورد انتظامي در پي دارد
خبرگزاري فارس: وزير بهداشت گفت: تعرفه‌هايي كه دولت براي خدمات پزشكي بخش خصوصي اعلام كرده بر اساس قانون تعزيرات است، چنين اقدامي در سال‌هاي 84 و 85 هم سابقه داشته است و اگر پزشكان از اين تعرفه‌ها عدول كنند كم كم وارد فاز برخورد انتظامي مي‌شويم.


به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، كامران باقري لنكراني عصر چهارشنبه در حاشيه بازديد از نمايشگاه تجهيزات پزشكي و دارويي ايران مد در جمع خبرنگاران در واكنش به اعلام مسئولان نظام پزشكي مبني بر نپذيرفتن تعرفه‌هاي پزشكي دولتي گفت:‌ تعرفه‌هاي پزشكي دولتي ابلاغ شده است، اين تعرفه‌ها در بخش خدمات ويزيت سرپايي پزشكان با تعرفه‌هاي نظام پزشكي تفاوت زيادي ندارد و بيشترين تغييرات مربوط به خدمات بستري است.
وي اضافه كرد: اقدام دولت قانوني است و بر اساس ماده واحده قانون تعزيرات كه در سال 67 به تصويب مجمع تشخيص مصلحت نظام رسيده است، دولت تعرفه‌هاي اعلامي نظام پزشكي را ابطال و تعرفه‌هاي اصلاح شده را بر اساس قيمت تمام شده كارشناسي شده در دولت قبل كه در اين دولت جمع بندي شد، تعيين و اعلام كرد.
وزير بهداشت گفت: ملاك قانون از اين پس تعرفه‌هايي است كه دولت اعلام كرده، البته ما علاقه نداريم وارد برخوردهاي صرفاً انتظامي شويم،‌ همه بايد طبق قانون عمل كنيم، اين سرفصلي است كه مي‌توانيم نظام‌مندي بهتري را در حوزه سلامت شاهد باشيم، البته هنوز با دوستان نظام پزشكي در حال مذاكره هستيم تا اين تعرفه‌هاي دولتي را مورد توجه قرار دهند، اما اگر تخلف باشد كم كم وارد فاز انتظامي هم مي‌شويم.

* اگر نظام پزشكي شكايت كند، مستندات قانوني‌مان را مي‌آوريم

وي افزود: اگر نظام پزشكي شكايت هم بكند آنجا هم ما مستندات قانوني دولت را ارائه مي‌كنيم، مباني حقوقي معلوم است، هيچ كس نمي تواند خودش را بالاتر از قانون ببيند، همه بايد مطابق قانون عمل كنيم، كاري كه ما انجام داده‌ايم، كار بي سابقه‌اي نبوده است، تعرفه‌هاي نظام پزشكي در سال‌هاي 84 و 85 هم از سوي دولت ابطال شد.
باقري لنكراني گفت: پارسال اين تعرفه‌ها را ابطال نكرديم چون قول و قرارهايي داشتيم كه نظارت نظام پزشكي بر كار پزشكان جدي‌تر شود، اما به قولشان عمل نكردند و آخر سال هم به ما گفتند كه خودتان نظارت كنيد، ما هم نصيحت دوستان را گوش كرديم و طبق اختيارات قانوني عمل مي‌كنيم، اميدواريم همكاران جامعه پزشكي هم منطقي برخورد كنند و به جاي شايعات به متن مصوبه دولت كه در آن به ويزيت پزشكان توجه شده، توجه كنند.
وزير بهداشت افزود: اكثريت پزشكان به قانون احترام مي‌گذارند، كمتر از 5 درصد پزشكان در اين مورد تخلف مي‌كنند كه بيشتر اين تخلفات نيز درخدمات بستري و بيمارستاني است، ما به قانون پايبند هستيم و عميقاً به اين اعتقاد داريم.

*صادرات تجهيزات پزشكي به مرز 10 ميليون دلار رسيد

وي در بخش ديگري از سخنان خود در مورد وضعيت تجهيزات پزشكي در كشور گفت: هيچ كشوري در دنيا نمي‌تواند ادعا كند كه تجهيزات مورد نيازش را در داخل توليد مي‌كند و چنين ادعايي حتي در كشورهاي با سابقه طولاني توليد تجهيزات پزشكي هم منطقي نيست، در كشور ما هم چنين است اما در سال‌هاي اخير شاهد رشد چشمگير توليدات تجهيزات پزشكي در كشور به خصوص تجهيزات يك بار مصرف هستيم.
وي ادامه داد: بسياري از تجهيزات پزشكي ايران نه تنها اكنون بازار كشور را تسخير كرده‌اند، بلكه وارد فاز صادارت هم شده‌اند، صادرات تجهيزات پزشكي در سال‌هاي اخير از حدود چند صد هزار دلار در سال گذشته به رقم بي سابقه حدود 10 ميليون دلار رسيد، البته ما در اين حد متوقف نمي‌شويم و با توليد تجهيزات با ارزش افزوده بالاتر اين مسير را جلو مي‌بريم.
باقري لنكراني افزود: تعامل وزارت بهداشت با توليد كنندگان تجهيزات پزشكي مناسب است، سعي مي‌كنيم مشكلات آنان را درك كنيم، نگاه صادراتي هم داشته باشيم، بخشنامه‌اي هم به همين منظور بنده 20ماه پيش به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ابلاغ كردم كه به موجب آن در صورت وجود يك وسيله پزشكي ايراني، اولويت خريد بيمارستان‌هاي دولتي با دستگاه ايراني باشد.

*نوسازي بيمارستان‌هاي دولتي ادامه دارد

وي ادامه داد: در زمينه نوسازي تجهيزات پزشكي بيمارستان‌هاي دولتي سال 85 اعتباري در حدود 130ميليون دلار در اختيار داشتيم كه به صورت هدفمند و برنامه ريزي شده نوسازي تجهيزات تخت‌هاي مراقبت‌هاي ويژه در اولويت قرار گرفت بر اين اساس تعداد تخت‌هاي مراقبت‌هاي ويژه كشور از 700 تخت در زمان ورود ما به 2700 تخت افزايش يافته كه اين رقم افزايش 2 هزار تخت مراقبت ويژه يك جهش بي نظير در اين حوزه بود.
وزير بهداشت افزود: امسال هم 120 ميليارد تومان براي نوسازي تجهيزات پزشكي در اختيار داريم كه در حال برنامه ريزي براي هدفمند كردن خريدها در بيمارستان‌هاي دولتي هستيم، كه احتمالاً خريد تجهيزات تصويربرداري، تخت‌هاي مراقبت‌هاي ويژه و تجهيزات مورد نياز بيماران صعب العلاج در اولويت خريد قرار مي‌گيرند.
وي همچنين گفت: با اين حال برخي از تجهيزات راديولوژي قديمي از تجهيزات نوين راديولوژي ديجيتال جديد براي ما كارايي بيشتري داشته‌اند.

* 2 تا 3سال فاصله توليد تا عرضه يك دارو در ايران

وي گفت: در حوزه دارو نيز اكنون 95درصد داروي مورد نياز كشور در داخل توليد مي‌شود، كه حدود نيمي از مواد اوليه آنها نيز در داخل توليد مي شود،البته 5درصد داروي خارجي حدود يك سوم ارزش ريالي بازار دارويي كشور را به خود اختصاص مي‌دهد، به همين علت توليد داروهاي جديد با ارزش افزوده بالا كه مورد نياز بيماران خاص، صعب العلاج و سرطاني هاست استراتژي اصلي توليد دارو در كشور است.
وي گفت: در راس اين داروها توليد داروهاي زيست فناوري( بيولوژيك) قرار دارد كه تاكنون 6 قلم آن در كشور توليد شده و امسال 6 قلم داروي بيولوژيك داخلي ديگر نيز به اين فهرست اضافه مي‌شود.
وزير بهداشت افزود:‌ حدود 30 كارخانه جديد داروسازي در كشور در مرحله راه‌اندازي هستند، كه يكي دو شركت آن توليد كننده داروهاي شيمي درماني خواهند بود و با اين تجربيات به تدريج به سمت خودكفايي نسبي دارويي پيش مي‌رويم.
وي ادامه داد: هيچ كشوري نمي‌تواند تمام نياز دارويي اش را در داخل توليد كند، همين دو هفته پيش مقاله‌اي در يكي از كشورهاي غربي منتشر شد كه عوارض دارويي يك داروي وارداتي را ثابت مي‌كرد و از بازار آن كشور جمع شد و اين نشان دهنده جهاني شدن بازار داروست.
وي گفت: فاصله توليد يك دارو تا ورود آن به بازار در كشور ما ممكن است 2تا 3 سال طول بكشد و ما در اين زمينه سختگيري زيادي مي‌كنيم و تا مطمئن نشويم يك محصول استاندارد و با كيفيت است اجازه توزيع آن را نمي‌دهيم.

*هيچ پروژه بيمارستاني نيمه تمام رها شده، نداريم

وزير بهداشت در مورد بيمارستان‌هاي نيمه تمام كشور نيز توضيح داد: زماني كه ما دولت را تحويل گرفتيم 90 پروژه بيمارستاني نيمه تمام در كشور رها شده بود، اكنون تمام اين پروژه‌ها فعال شده‌اند و نيمي از آنها به اتمام رسيده‌اند، ساخت19 هزار تخت بيمارستاني ديگر نيز در دولت نهم تصويب شده است كه برخي از آنها در مراحل مطالعاتي هستند و برخي ديگر نيز عمليات اجرايي‌شان شروع شده است.

* دولت نهم كمبود تخت بيمارستاني در كشور را حل مي‌كند

وي گفت: اگر اين اتفاقات به انجام برسد، ديگر كمبود تخت بيمارستاني در كشور به خصوص در مناطق محروم نخواهيم داشت، براي تامين نيروي انساني آن هم فكر كرده‌ايم و با هدفمند شدن نحوه پذيرش دوره‌هاي دستياري نيروهاي مورد نياز اين بيمارستان‌ها نيز در زمان افتتاح آماده خواهند بود.
انتهاي پيام/ز
 جمعه 24 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن