تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815346162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وقتي «صبح به‌خير ايران» جايش را به «صبح عالي به‌خير» مي‌دهد!


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وقتي «صبح به‌خير ايران» جايش را به «صبح عالي به‌خير» مي‌دهد!


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

بالاخره بعد از حدود سيزده سال فعاليت مجموعه صبحگاهي "صبح به خير ايران " شبكه اول سيما و اجراي مجري‌هاي مختلف در اين مجموعه و عوض شدن چندباره تهيه كننده اين برنامه و تغيير دكوراسيون‌هاي مختلف، مسوولان شبكه يك سيما به اين نتيجه رسيدند براي جذب مخاطب بايد برنامه جديدي را جايگزين برنامه صبح بخير ايران كرد، اين درحالي بود كه مسوولان برنامه پرمخاطب "سلام مردم ايران" در شبكه دوم سيما پس از حدود دوسال بهتر ديدند كه هم به خود و هم به مخاطب استراحتي بدهند تا سرنوشت برنامه‌شان به سرنوشت بسياري از برنامه‌هايي كه سال‌ها ادامه دارد و تنها از آن‌ها اسمي بيش نمانده است و جذابيتي نيز براي مخاطب ندارد، تبديل نشود.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي آذرمكان در وبلاگ"علوم ارتباطات اجتماعي" به نشاني http://ertebatat85.blogfa.com ادامه داده است: اما به نظر مي‌رسد اين تغييرات نيز مانند تغييرات گذشته نه تنها دردي را دوانكرده است بلكه مخاطبان اندكي را كه صبح بخير ايران در ماه‌هاي اخير به خود جذب كرده بود از دست خواهد داد. البته قبول دارم كه با گذشت يك هفته از اين تغييرات هنوز قضاوت زود است.

عنوان برنامه "صبح عالي بخير" انتخاب شده است، لفظي كه به جاي اينكه مخاطب را به برنامه نزديك كند بين مخاطب و برنامه فاصله مي‌اندازد. در فرهنگ مردم ايران معمولا صبح عالي بخير به‌كار برده نمي‌شود و اگر به‌كار برده شود هم در مواقع خاص و مواقعي است كه براي احترام به يك مقام عالي‌تر به‌كار برده مي‌شود.

مجري و گوينده در يك برنامه حرف آخر آن برنامه را مي‌زند و به همين دليل است كه براي هر برنامه بايد مجري و گوينده متناسب با محتواي آن برنامه انتخاب شود. شايد اين مثال به خوبي منظور مرا برساند، مثلا براي برنامه گفتگوي ويژه خبري نمي‌شود از عموپورنگ استفاده كرد، زيرا عموپورنگ براي اجرا در برنامه‌هاي ويژه كودكان ساخته شده است و مرتضي حيدري هم براي گفتگوهاي جدي و چالش برانگيز مانند گفتگوي ويژه خبري و از همين روست كه آقاي ميلاني مجري برنامه صبح عالي بخير فقط در قالب گردشگري و معرفي آثار اماكن ديدني مورد توجه مخاطب قرار مي‌گيرد.

اين برنامه اگرچه بخش‌هاي مختلف دارد كه برخي از اين بخش‌ها نيز به نوبه خود براي يك برنامه صبحگاهي لازم است اما اجراي اين بخش‌ها نيز به افرادي كم تجربه سپرده شده است كه بعضا ويژگي‌هاي يك مجري را ندارند.

و نهايتا اينكه اگر برنامه‌اي با مردم و دغدغه‌هاي روزانه آن‌ها همراه نباشد قطعا جايگاه خود را در نزد مخاطب از دست خواهد داد. شايد يكي از جذابيت‌هايي كه به برنامه صبح بخير ايران اخيرا اضافه شده بود بخشي به نام حرف اضافه بود كه در قالب طنز، دغدغه‌هاي روزانه مردم را مطرح مي‌كرد، چيزي كه در برنامه صبح عالي بخير ديده نمي‌شود.

انتهاي پيام
 سه شنبه 21 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 609]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن