تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805240377




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جهت‌گيري و استانداردهاي توليد محتواي ديني و قرآني در فضاي مجازي/ 32محتواهاي ديني در انطباق با شرايط مخاطب ‌پاسخگوي انسان شبهه‌ساز باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: جهت‌گيري و استانداردهاي توليد محتواي ديني و قرآني در فضاي مجازي/ 32محتواهاي ديني در انطباق با شرايط مخاطب ‌پاسخگوي انسان شبهه‌ساز باشد
گروه وبلاگ و IT: يك استاد دانشگاه با بيان اينكه اگر محتواي ديني در فضاي مجازي منطبق بر فطرت مخاطبان و پاسخگوي نياز مخاطبان ناهمگون باشد، بيشتر مورد استقبال مخاطب در يك فضاي مملو از اطلاعات قرار مي‌گيرد، تأكيد كرد.
دكتر «سيد رضا نقيب السادات»، عضو هيأت علمي گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي در ارزيابي خود از توليد محتواي متكثر ديني در فضاي مجازي گفت: توليد محتواي ديني در دنياي مجازي بايد قابليت مقابله با حجم انبوه مطالب غير ديني را داشته‌باشد.

وي در ادامه افزود: در عين حال محتواهاي ديني بايد جاذبه‌هاي لازم را براي مخاطب داشته‌باشد. اين مطالب در عين حال كه بايد در انطباق با شرايط مخاطبان ناهمگون باشد، بايد پاسخ‌گوي انسان شبهه ساز امروزين نيز باشد.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: براي توليد اينگونه محتواها بايد نياز سنجي لازم صورت گيرد، سلايق مخاطب بررسي شود، اما با رعايت مصلحت مخاطب مطالب ارائه شود.

نويسنده كتاب «طرح آماده سازي تحليل محتوا»،اظهار داشت: به نظر مي‌رسد اگر محتواي مطالب در انطباق با فطرت افراد باشد بيشتر بر دل نشيند و بيشتر مورد استقبال مخاطب در يك فضاي مملو از اطلاعات قرار گيرد.

عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي خاطر نشان كرد: امروز تبليغ ديني با استفاده از فناوري‌هاي جديد ارتباطي بسيار عموميت يافته و گسترده است. از يكسو هر فرد خود را موظف مي‌بيند تا با حريانات انحرافي ضد ديني مقابله كند. از سوي ديگر وظيفه تبليغ دين را بر دوش كشد، اشكال گوناگون تبليغ ديني با زبان‌هاي متفاوت صورت مي‌گيرد.

نقيب السادات در ادامه افزود: به نظر مي‌رسد با امكانات جديد، نقش بلاگرها در دفاع از دين گسترده‌تر شده‌است. شايد تا پيش از امكان استفاده از اينترنت و وبلاگ، اين محيط براي ما تا مرز تهديد تلقي شدن نيز پيش رفت، اما بدون شك امروز به‌عنوان يك امكان كار آمد براي توليد محتواي ديني مي‌تواند تلقي شود.

وي خاطر نشان شد: با توجه به اين نكته كه هر فرد خود را متعهد به مقابله مي‌بيند، بي‌توجه به فعاليت‌هاي انجام شده توسط ديگران و آگاه نبودن از گستره اينگونه فعاليت‌ها، منجر به دوباره‌كاري و تكرار مي‌شود؛ بنابراين اگر اين اقدامات امكان ساماندهي و سازماندهي مي‌يافت، مي‌توانست بيشتر در انطباق با نيازهاي مخاطب توليد شود.

مدرس روش تحقيق در علوم اجتماعي تصريح كرد: با حمايت از برخي مراكز توليد محتواي ديني و وسعت بخشيدن دسترسي افراد به اينگونه محتوا به‌عنوان يك بانك اطلاعات موثق و در دسترس مي‌توان اطلاعات بيشتري منطبق با نياز افراد را توليد كنند.

نقيب السادات دخالت دولت را در ارتقاي سطح كيفي محتوا در اين فضا لازم دانست و افزود: دولت مي‌تواند با حمايت از مراكزي كه ذكر شد، بانك‌هاي اطلاعاتي معتبري را ايجاد كند تا افراد به استناد آنها مطالب منطبق با نياز را منتشر و در عين حال نظارت خود را اعمال كند.

وي ادامه داد: از سوي ديگر خود دولت با مراكز دولتي موجود فعال در عرصه‌هاي ديني مي‌تواند مكانيزم‌هاي لازم را براي توسعه توليد محتواي ديني در اختيار علاقه‌مندان قرار دهد.

وي در پايان خاطر نشان كرد: فضاي مجازي امروز به‌عنوان يك فضاي گسترده، آزادانه و در عين حال در دسترس و پرمخاطب مي‌تواند عرصه‌اي براي توسعه فعاليت ديني باشد و دين اسلام از اين مزيت براي توسعه پيروان در دنياي پر آشوب جديد از طريق مبلغان خود بهره جويد.
 دوشنبه 20 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن