تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوش اخلاقى در بين مردم زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815629837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير ارشاد: امام خميني (ره) فرهنگ و هنر اين كشور را احيا كرد اهالي فرهنگ و هنر با آرمان‌هاي خميني كبير تجديد ميثاق كردند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وزير ارشاد: امام خميني (ره) فرهنگ و هنر اين كشور را احيا كرد اهالي فرهنگ و هنر با آرمان‌هاي خميني كبير تجديد ميثاق كردند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر

هم‌زمان با نوزدهمين سالگرد عروج ملكوتي امام خميني (ره) بنيان‌گذار جمهوري اسلامي ايران، اصحاب فرهنگ و هنر با حضور در حسينيه‌ي جماران با آرمان‌هاي خميني كبير تجديد ميثاق كردند.

به گزارش خبرنگار هنري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدحسين صفارهرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در سخناني با بيان اينكه امام خميني (ره) جلوه‌اي از نگرش صحيح به جهان را پيش‌روي جهانيان قرار داد، تصريح كرد: امام جهانيان را متوجه حركت بر مدار خداوند و بر هستي كرد و هرچه زمان گذشت بر تازگي پيام امام(ره) و بر اعتلا و اوج‌گيري اين پيام اضافه شده است.

وي با بيان اين‌كه از امام (ره) بسيار آموخته‌ايم، گفت: مهم‌ترين درسي كه آن بزرگوار داشت، نگاه به هستي بود و امام (ره) ما را متوجه به مشهورات زمانه جدا از آنچه وجود داشت، كرد و همين موضوع امام (ره) را در زمره‌ي انبياء قرار داد بي‌ آنكه جزو معصومين باشد.

صفارهرندي با اشاره به شرايط فرهنگ و هنر پيش از انقلاب‌ اسلامي، افزود: آن شرايط باعث شد، تصويري كه از هنرمند ارايه شد تصوير دل‌آزاري باشد كه در جشن هنر شيراز اوج آن ديده شد. امام (ره) براي زدودن اين‌ها آمدند و تعريفي را از فرهنگ و هنر نسبت به اعتقادات ديني و هويت ايراني ترسيم كردند و همين موضوع ترازي براي شكل‌گيري فرهنگ و هنر در بعد از انقلاب اسلامي شد كه ما ميراث‌دار آن هستيم.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه با تاكيد بر اينكه امام خميني (ره) فرهنگ و هنر اين كشور را احياء كرد، ادامه داد: ما بايد آن‌چه كه ميراث ايشان است پاس بداريم، بنابراين اجازه نداريم از راهي كه جلوي هنرمندان گذاشته شده است، غفلتي انجام نشود.

وي افزود: اهالي فرهنگ و هنر با علم به اين بار سنگين و با تجسم سايه‌ي عظيم پدر اين ملت به عنوان ناظر و شاهد حوزه‌ي فرهنگ و هنر اين حضور را به عنوان يك تجديد پيمان مي‌داند و قطعا هنرمندان به راه پرفيضي كه در مكتب امام (ره) پيش‌رو قرار گرفته پايبند خواهد ماند.

سيد حسن خميني در اين ديدار در سخناني وظيفه‌ي اصحاب هنر را پاس‌داشت هويت فرهنگي انقلاب دانست و تأكيد كرد: اگر از ريشه فرهنگي انقلاب مراقبت نشود از بين خواهد رفت.

به گزارش ايسنا، در ابتداي اين ديدار گروه كر دفتر معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد به همراه گروه كر اركستر سمفونيك تهران سرود «خميني اي امام» را نواختند.

اجراي اين مراسم را محمدرضا حياتي برعهده داشت و معاونان و مديران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه چهره‌هايي همچون مرتضي شايسته، سعيد حاجي‌ميري، ناصر باكيده، مهدي كرم‌پور، احمدرضا معتمدي، محمدحسين فرح‌بخش، داريوش بابائيان، علي‌اكبر ثقفي، خشايار اعتمادي، منوچهر محمدي، مرتضي رزاق كريمي، حميد نوربخش، امير اسفندياري، شفيع آقامحمديان، مسعود اطيابي، محمد سرير، محمدرضا اعلامي، محمدرضا گلريز، ابراهيم داروغه‌زاده، مهرداد رييسي، احمد ميراعلايي و محمود دعايي حضور داشتند.
 يکشنبه 12 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن