واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: الو حيات
6849- سلام و صبح شما به خير. خبرى در روزنامهها خواندم تحت عنوان عقدهگشايى عليه رئيس جمهور، روزنامه كارگزاران خبرى را در مورد عدم حضور رئيس جمهور در يك همايش داده به صورتى كه نوعى غرضورزى تلقى شده است. من به عنوان يكى از خوانندگان روزنامه پرمحتواى حياتنو نمىخواهم بگويم كه اين برداشت از كار روزنامه ارگان حزب كارگزاران درست است يا نه زيرا اين برمىگردد به نيت قلبى آنها ولى معتقدم كه روزنامهها آنقدر حرفهاى خوب و خبرهاى مفيد مىتوانند بنويسند كه ديگر نوبت به اين نوع خبرها و تفسيرها نمىرسد پس بهتر است اين ارگان حزبى و نويسندگان آن و حزبىهاى وابسته به آنان بيشتر مراقب نوشتههاى خود باشند و بدانند كه اين كارها به حساب اصلاحطلبان گذاشته مىشود نه به حساب كارگزاران.
6850- بيش از دو هفته است مىخواهم پيام بدهم فرصت نمىشود. پيام درباره رفتار مسخره سفارت انگليس با متقاضيان سفربه انگلستان است كه براى ادامه تحصيل، درمان يا ديدار اقوام عازم هستند. در اين چند روزه بهخاطر اظهاراتى كه دررسانهها عليه آنان شدهاستعكسالعمل لجوجانه نشان مىدهند.پولهاى كلانى از مردم گرفتهاند كه در مقابل آن ويزا بدهند ولى نه ويزا دادهاند نه پولها را برگرداندهاند. برخوردهايشان خيلى بد و بچگانه شده است. منظورم از اين گزارش اين است كه وزارت امورخارجه مىتواند حداقل با احضار سفير و سرزنش و تذكر، اين همه تحقير را جبران كند هر چند اثر عملى نداشته باشد.
6851-لطفا از اين آقايان كه هر از چندگاهى از مافياى اقتصادى سخن مىگويند ولى جرات و شهامت نام بردن از آنها را ندارند بپرسيد كه اصلا مافياى اقتصادى را ترجمه كنند تا منظور آنها را بهتر بدانيم و اگر معلوم شد مافياى آقايان همان است كه همه مىفهمند آن وقت اين سوال وجود دارد كه شماها با اين همه شهامت و شجاعت چرا نام از كسى و جايى و باندى نمىبريد؟ و فقط كلى گويى مىكنيد؟ اين خودش تشويش اذهان عمومىاست.
6852-گمرك ايران در جواب بسيارى از اشكالات وارده توسط هيئت تحقيق و تفحص مجلس شوراى اسلامىدو جواب عمده داده است: 1- بسيارى از تخلفات مربوط به قبل از دولت نهم است از جمله عدم وصول ماليات از آهن وارداتى كه در سال 1387 اتفاق افتاده است (ياللعجب!) 2- در مورد عدم اجراى قانون گفته عمل گمرك مبتنى بر قوانين شرعى و نظر شوراى نگهبان بوده است... عدم اخذ بهره يك اقدام شرعى و مبتنى بر سياستهاى دولت نهم است! پس معنى اين حرف اين است كه دستگاههاى اجرايى (براساس نظر دولت نهم) كارى به دستورات قانونى مجلس نداشته باشند فقط ببينند شرع چه مىگويد و شوراى نگهبان نظرشان چيست؟ اين مسئله واقعا نوبر است و تا به حال نشنيده بوديم.
6853- وقتى امروز تيتر روزنامه را خواندم از قول آقاى الهام كه گفته است: اوضاع اقتصادى را خوب مديريت كردهايم و اين سخنان را مقايسه كردم با حرفهاى ديشب آقاى مهرداد بذرپاش مديرعامل سايپا (جوان 28 ساله) كه چندين بار تاكيد كرد كه دولتهاى قبل اصلا در زمينه كار و كوشش و جوانگرايى قابل مقايسه با دولت نهم نيستند و هر دو را مقايسه كردم با سخن يك هفته پيش رئيس جمهور كه وضعيت معيشتى مردم را خوب تعريف مىكرد فهميدم كه دورى از اغراق و گزافهگويى و تاكيد بر دقت و رعايت انصاف در همه مواضع، شيوهاى است كه خيلى روى آن تمرين شده است! موفق باشيد!
6854-جسارت سربازان آمريكايى به كلامالله مجيد يك مسئله عادى نيست كه با يك عذرخواهى تمام شود. اين يك توطئه بزرگ است كه با توطئههاى مشابه در هلند و انگلستان و چند مورد ديگر كاملا ارتباط دارد. اگر سكوت يا گذشت، عكسالعمل مسلمانان باشد يا چند تا تظاهرات و محكوم كردن با زبان خواهيم ديد كه بار ديگر و بارهاى ديگر اين جسارتها به صورت بدتر تكرار خواهند شد مگر آنكه مثل جريان سلمان رشدى يك عكسالعمل محكم و قاطع كه هنوز هم به قوت خود باقى است انجام گيرد كه البته اين هم خيلى بستگى دارد به همت و غيرت ما.
6855- اگر اشكالات و انتقادات به دولت ممكن است از طرف دوم خردادىها غرض و مرض تلقى شود ولى آقاى عماد افروغ را نمىتوان گفت كه از جناح اصلاحطلب است بلكه جزو اصولگرايان است و با همين عنوان هم وارد مجلس شده است ايشان مىگويد هماهنگى مجلس و دولت نبايد باعث سكوت در برابر اشتباهات شود. اين يك حرف منطقى و بىغرض است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. وگرنه مجلس از مهمترين وظيفهاش كه نظارت و پيگيرى است بازمىماند و كار مجلس منحصر به قانونگذارى مىشود كه آن هم در صورتى كه دستگاهها خود را موظف به عمل كردن ندانند و رئيس جمهور در پارهاى موارد، از ابلاغ آن به دستگاههاى دولتى امتناع كند ديگر خاصيتى و كارى براى مجلس باقى نخواهد ماند.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]