واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: الو حيات
7057-از سازمان راهنمايى و رانندگى كه براى رانندگان خودروها مقررات وضع كردهاند تقاضا دارم اولا: مقرراتى وضع كنند كه خودروها در مسير ورودى و خروجى بزرگراهها توقف و اقدام به پياده و سوار كردن مسافر نكنند واگر خلاف كردند به شدت برخورد كنند. ثانيا: براى پيادهها هم حتما مقرراتى بگذارند وگرنه گره كور ترافيك بازنخواهد شد. ما هميشه شاهد هستيم كه صدها خودرو سر يك چهارراه براى مدتى معطلاند و همين كه چراغ سبز مىشود و هجوم مىآورند كه از آن مسير عبور كنند با عبور و مرور نامنظم اشخاص پياده مواجه مىشوند و خودروها در آن شرايط كه عجله دارند قبل از قرمز شدن چراغ عبور كنند بايد مواظب باشند كه كمترين بادى هم به پيادهها نخورد وگرنه مصيبت پيش مىآيد. چرا پيادهها وقتى كه چراغ قرمز است عبور و مرور آزاد دارند وقتى هم كه سبز مىشود باز براى آنها فرقى نمىكند. اين اصلا درست و منطقى نيست اينجا هم مثل همه جاى دنيا بايد پيادهها را موظف به رعايت مقررات كنند. متشكرم
7058-يك فرد روحانى اظهار كرده كه مخالفان اظهارات احمدىنژاد با اصل مهدويت مشكل دارند، كه خيلى سخن تاسفبارى است و مسئولان دلسوز كشور نبايد اجازه دهند تا اين اندازه هرج و مرج اخلاقى و سقوط ارزشها تحقق پيدا كند و هركسى هرچه به دهانش آمد بگويد. عده زيادى روحاني، كارشناس، دلسوز و انقلابى و اسلامشناسى براساس تشخيص خودشان درست يا غلط حرفهاى احمدىنژاد را در مورد حضرت امام زمان(عج) رد مىكنند بعد يك روحانى مىگويد اينها با اصل عقيده به حضرت قائم (عج) مشكل دارند. اگر كشور داراى حساب و كتاب باشد اين شخص مفترى را بايد تعقيب كند.
7059- اخراج يك دانشجوى دكترى فقط به بهانه اينكه حق بورسيه خود را پرداخت نكرده در حالى كه خود او اين موضوع را منكر است و به هر حال مسئلهاى است كه نظريات درباره آن يكسان نيست نمىتواند تنها با تصميم رئيس دانشگاه، كارى منطقى و معقول باشد بخصوص كه اينجا دانشگاه است و فرد اخراج شده يك فرد در حال فارغالتحصيلى دكترى كه چند ماه بعد رقيب علمى و مسئوليتى رئيس دانشكده خواهد بود!
7060- من نمىدانم اين گروهها و اشخاصى كه از لزوم حفظ شئون روحانيت و جلوگيرى از اهانت و شايعه پراكنى صحبت مىكنند كجا بودند آن زمانى كه روحانيون سرشناس و انقلابى اين كشور را مورد هتك و اهانت قرار مىدادند، آقاى سيدهادى خامنهاى را در قم مورد اهانت قرار دادند ولى حوزه علميه هيچ اعتراضى نكرد! آقاى عبدالله نورى را در نماز جمعه تهران مورد اهانت قرار دادند صداى كسى درنيامد ولى حالا چه اتفاق تازهاى افتاده است كه قيامت به پا كردهاند؟
7061 -دو مطلب از رئيس قوه قضائيه در مطبوعات خواندم كه خيلى مهم و قابل تامل است يكى اينكه برخى شعاردهندگان مبارزه با مفاسد اقتصادى كارنامه سالمى ندارند كه سخن بسيار درستى است ودر حقيقت اين شعارها سنگرى است كه خيلى از همين مفسدين پشت آن سنگر پناه مىگيرند و شعار مبارزه با فساد مىدهند تا خودشان شناخته نشوند. دوم اينكه دولتىها حاضر به شكايت از مفسدين اقتصادى نيستند. اين مطلب دوم از اين جهت مهم است كه رئيس جمهور چندى پيش اعلام كرد كه قوه مجريه در مبارزه با فساد اقتصادى تنهاست يعنى هيچكس و از جمله قوه قضائيه با آن همكارى نمىكند! ولى حالا معلوم مىشود حتى اولين قدم را هم كه شكايت از مفسدان اقتصادى است برنمىدارند.
7062- از رشد قيمتها تا حدود 122 درصد در امارات نبايد تعجب كنيم چون مشترى عمده اجناس و كالاهاى آنها همين ايرانىهاى مرفه هستند كه براى سبك كردن كيسه خود مىروند و در هر سفر حداقل 20-10 ميليون خرج مىكنند و برمىگردند ولى در بازارهاى داخلى حاضر نيستند پول خرج كنند. جالب است كه اجناس بازارهاى دوبى و امثال آن از نظر كيفيت نسبت به كالاهاى ساخت ايران، خيلى پايينتر است.
7063- عيبجويى از سينما توسط رئيس رسانه ملى و اشاره به بدحجابى در آن معلوم نيست چه فايدهاى دارد يا بايد داشته باشد؟ بالاخره خود سيما آنقدر مشكلات و كمبودها دارد كه هرچه وقت صرف آن شود باز هم كم است. اگر سينما هم پول بىحساب و ارتباط يكطرفه با مخاطب را مىداشت شايد هركارى دلش مىخواست مىكرد ولى سينما مجبور است با مخاطب خود كار كند و اگر گيشه نداشته باشد پشتيبان ديگرى ندارد.
7064-شهردار منطقه 15 كه مىگويد آمادگى احداث يك استاديوم صد هزار نفرى در منطقه 15 را دارد آيا فكر اين را هم كرده است كه ورود و خروج صد هزار تماشاگر قبل و بعد از يك مسابقه مهم و هيجانى در يك منطقه داخل شهر چه مشكلات ترافيكى و غيره را ايجاد خواهد كرد؟ يا فقط از روى احساسات اين حرف را زده است؟
7065-همه مسئولان از كندى روند خصوصىسازى انتقاد مىكنند اما هيچكس دليل اين مسئله را نمىگويد. فكر مىكنم همين احتياج به نشست علمى دارد.
7066-در يكى از آمارها تعداد مردان ازدواج نكرده بيش از بيست ميليون نفر ذكر شده است و يقينا همان اندازه يا بيشتر دختران ازدواج نكرده هستند كه كمبود امكانات و نگرانى از وضعيت درآمد و كسب و كار و مسكن آنها را از فكر ازدواج منصرف كرده است. خواهش من از علما و مراجع اين است كه به نحوى كه صلاح مىدانند مردم را ودارا كنند به جاى سفرهاى متعدد و مكرر به حج و عمره و سوريه و امثال آنها پولش را براى كمك به ازدواج جوانها در حساب خاصى ذخيره نمايند مطمئن هستم همه ساله دهها هزار نفر از همين طريق مىتوانند ازدواج كنند.
شنبه 8 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 266]