واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: الو حيات
7106- سالهاست در راس مديريت آموزش و پرورش كشور در سالهاى پس از پيروزى انقلاب اسلامي، كوششهايى براى ايجاد تغيير و تحول مثبت و سازنده به نفع توسعه كشور در جريان است ولى اظهارات مسئولان غالبا حكايت از آن دارد كه اين كوششها چندان ثمربخش نبوده يا حداقل درحد انتظار نبوده است. يكى از مواد گفتوگو كه خيلى هم شنيده شده و براى عدهاى بسيار جالب جلوه كرده آن است كه در تحولات سيستم آموزش و پرورش بايد معلم محور بود يا دانشآموز محور (يعنى چه؟) و بعد از بحثهاى فراوان، همه بر دانشآموز محورى تاكيد كردند. بدون آنكه منظور خود راازمعلم محورى و دانشآموز محورى بيان كنند و اين دو اصطلاح را به درستى معنا و ترجمه بفرمايند. متاسفانه هيچكس يا نخواست يا ندانست تا بگويد كه چرا اين وزارت محترم اولويت را بر «آموزش محوري» نمىگذارد تا هم حق معلم ادا شده باشد هم حق دانشآموز و هم حق علم و دانش.
7107- آقا خسته نباشيد از تذكراتى كه درباره ترافيك و بهبود وضع رانندگى داديد تشكر مىكنم من خودم دو سه روز پيش در جاده مشهد- گلستان بودم و ديدم كه بعضى از رانندگان چقدر بى احتياط و ديوانهوار رانندگى مىكنند گويى از جان خود سير شدهاند. در قسمتى از جاده كه دوطرفه است و باند وسط كه مسير رفت و برگشت را از هم جدا كند وجود ندارد خودروها به سمت مسير مخالف منحرف مىشوند و اگرسرعتها زياد باشد كه هست تصادف حتمى است و كشتار كمتر از 20-10 نفر نخواهد بود. راهبندان هم كه صددرصد است باعث اصلى اين انحرافها طرز غلط رانندگى رانندگان ماشينهاى بزرگ است كه سرعت لازم را ندارند ولى از سمت چپ جاده حركت مىكنند و به خودروهاى كوچكتر براى سبقت راه نمىدهند آنها هم مجبور به انحراف مىشوند و جان صدها نفر به خطر مىافتد. آيا پليس راه براى اين كار غير از جريمه و كنترل با دوربين كارى كرده است براى اين روش غلط ماشينهاى بزرگ چه فكرى كرده است؟
7108- در گزارشى تخصصى مشاهده مىكردم كه بسيارى از افراد بخش خصوصى كه اقدام به خريد كارخانجات دولتى يا كارخانجات متعلق به بانكها مىكنند بيش از آنكه اعتقاد و علاقهاى به كار توليد صنعتى داشته باشند قصد دارند به بهانه خريد كارخانه و تصدى كار توليد و جوابگويى به كارگران، وامهاى سنگين با سودهاى كم دريافت كنند و مشكلات ديگر خود را به وسيله اين وامها برطرف سازند بعد هم اقساط وام را نپردازند بانك هم كارى نمىتواند بكند مگر تصرف و تملك وثيقه كه همان ملك و سرمايه است و اين خودش تنها آرزوى وام گيرنده است كه هم از وام استفاده لازم را كرده است و هم از شر كارخانه و مشكلات توليد خود را راحت نموده است. با اين اوضاع نمىدانم برنامه بانكها براى مقابله با اين جريان ناسالم چيست؟ بانكها شايد خيال مىكنند با اين وامها كه دادهاند چرخ توليد به راه افتاده ولى اين وامها هم به دلالها حال حسابى داده است هم به كارخانهداران محترم!
7109- از شما دستاندركاران روزنامه وزين حياتنو تشكر مىكنم كه قسمتى از سخنان امام جمعه محترم شيراز را در صفحه اول چاپ كرديد.
.انصافا بهترين و مستدلترين حرفها و انتقادها و رهنمودها را در سخنانى كوتاه و خلاصه داشت موضوعاتى كه مورد اشاره قرار گرفته بود. ماليات، بىدقتى مسئولان درحساب و كتاب، اشكال در قانون كه به هزاران مشكل در اجرا تبديل مىشود .كثرت پروندههاى قضايي، قانون اگر منكر باشد تجرى برقانون معروف مىشود، ضعف اجرايى زمينه تخطىهاى قانونى را فراهم مىكند. كسى كه حاضر نيست در برابر تخلفات خود يك هزارم غرامت بپردازد نبايد كار اجرايى را بر عهد ه بگيرد، چرا سيستم دولتى جواب استعلام يك روزه را به 16 روز مىكشاند و ادامه حيات كارخانه را دشوار مىسازد.
7110- در همه جاى دنيا رسم است كه اگر فاجعهاى و حادثه تلخى رخ داد عوامل آن را دقيق پيدا و مجازات مىكنند تا اگر سهلانگارى يا خلاف مقررات باعث بروز حادثه شده باشد ديگر تكرار نشود.
در مورد حادثه چهار نفر اسكىباز در پيست دربندرسر، معلوم شده كه پارهاى از كارها بايد انجام مىشده كه نشده و به همين دليل آن حادثه ناگوار پيش آمده است. بايد عوامل اين سهلانگارى مجازات شوند و گرنه از اين حوادث باز هم اتفاق خواهد افتاد. متشكرم - خداحافظ.
7111- بعضىها چه جريان اصلاحات و چه اصولگرا – خيلى فيلسوفمآبانه در مورد مسائل سياسى و اجتماعي، رهنمود مىدهند و اعلام مواضع مىكنند در حالى كه جايگاه قابل توجهى هم ندارند. بايد همه ما عادت كنيم لقمه را به اندازه دهانمان برداريم.
البته تقصير تا حدودى به گردن اين روزنامههاست كه وقتى مىروند و با فلان آقا مصاحبه مىكنند آنقدر پيش رو از او تعريف و تمجيد مىكنند كه شخص مصاحبه شونده واقعا باورش مىآيد كسى است و بايد با طمطراق حرف بزند و حرفهاى گنده بزند.
7112- سازمان عريض و طويل بورس آيا نسبت به سهامدارانى كه در اثر تبليغات در بورس، سهم خريدهاند و الان چند سال است كه از سرنوشت سهم خود و سود متعلقه بىخبرند مسئوليتى دارد يا نه؟ مىگويند هيئت مديرها براى خودشان همه ساله جوايزى گزاف مىگذارند و هيچ كس خبر ندارد.
7113- در اين هواى گرم تابستان، فكرى هم به حال بچه شهرستانىهاى مستضعف بكنيد كه نه زمين بازى دارند نه وسيله تفريح نه دريا نه هواى خوب نه استخر. وسائلى ايجاد كنند كه اين همه دانشآموز بيكار بتواند تفريح سالم داشته باشد تا خداى نكرده به دام شكارچىهاى خيانتكار نيفتند، اگر مختصرى در شهرهاى كوچك به فكر ما باشند از بسيارى هزينههاى هنگفت راحت مىشوند.
7114- نمايندگان دوره هشتم اگر همين قانون نظام هماهنگ پرداخت را زودتر به اجرا برسانند بزرگترين كار را كردند اين قانون چند سال است تصويب شده ولى اجرا نشده است.
دوشنبه 17 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]