تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزه‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826687306




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

الو حيات


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: الو حيات
7791- من معتقدم كه اتفاق بدى نيفتاده است قرار بود رئيس جمهور بيايد اوضاع اقتصادى كشور را سر و سرمان بدهد با كشورهاى دنيا هم ضمن تعامل و رابطه برخورد قاطع انقلابى از موضع استقلال‌طلبى داشته باشد، تنها اتفاقى كه در اين ميان افتاده اين است كه جاى ايران و كشورهاى ديگر ظاهرا در يادداشت‌هاى كار روزانه عوض شده است.

7792- آيت‌الله جوادى آملى فرمودند: اسلامى شدن دانشگاه‌ها به واسطه برپايى نمازخانه‌ها، جدا شدن كلاس‌هاى دختران و پسران و يا آوردن نام خدا و عكس حضرت امام(ره) و رهبرى در ابتداى كتاب‌هاى درسى انجام نمى‌شود بلكه بايد دانش اسلامى داشته باشيم. اين سخنان گرچه به مناسبت ديدار با مسئولان دانشگاه آزاد گفته شده ولى در حقيقت بيشتر دامن دانشگاه‌هاى دولتى را مى‌گيرد كه با شعار اسلامى شدن دانشگاه‌ها يكسرى اقدامات روبنايى و ظاهرى انجام دادند.

7793- با سلام و آرزوى موفقيت دوستان، انتقادى دارم به همه روزنامه‌ها از همه جناح‌ها چه دولتى و چه غيردولتي، كه در صفحات حوادث بيش از حد داستان‌سازى مى‌كنند و با يك آب و تاب عجيبى به قصه شاخ و برگ مى‌دهند تا مثلا شرح دهند كه فلان مرد چطورى همسرش را كشت يا هر اتفاق ديگر مثل دزدي، تجاوز و آزار دادن ديگران. بعضى مطبوعات جزئيات ماجرا را با ذكر روش‌هاى موثر در جنايت به گونه‌اى بيان مى‌كنند كه گويى مى‌خواهند اين روش‌ها را تعليم بدهند من پيشنهاد مى‌كنم با اشراف وزارت ارشاد، اينگونه اخبار از همان مبدا مورد بازبينى قرار گيرد و جزئيات بدآموز و گاه بسيار دلخراش مورد اشاره قرار نگيرد.

7794- بايد همه ما مردم و مسئولان اعتراف كنيم كه در مسئله فلسطين كوتاهى كرديم ما بايد يكى از مهم‌ترين برنامه هايمان شرح ماجراى واقعى فلسطين براى جهانيان باشد ما بايد اجازه ندهيم جريان هولوكاست همچنان يك ماجراى مبهم و سر به مهر بماند و هيچ‌كس جرات نداشته باشد درباره آن اظهارنظر نمايد بايد كارى كنيم كه جريان رسوايى صهيونيست‌ها همگانى و همه جايى شود و جنايات و خونريزى‌هاى اين رژيم سفاك چنان موجب نفرت شود كه هيچ دولتى جرات و جسارت حمايت از اينها را نداشته باشد، نه آنكه در آمريكا حمايت از اسرائيل به صورت يك شانس براى رئيس جمهور شدن درآيد يا نخست وزير انگليس با تملق به صهيونيست‌هاى انگليس بگويد دولت من در كنار اسرائيل است.

7795- اگر بنا براين باشد كه مسئله مدرك كردان ‌ به عنوان يكى از مسائل و معضلات كشور مطرح شود و قواى سه‌‌گانه بخواهند مدت‌ها مشغول به آن باشند و روزنامه‌ها هر چند روز يك‌بار از قول كسى چيزى راجع به آن بنويسند، آيا اين يك مسئله آنقدر ارزش دارد كه اين همه فرصت‌هاى گرانبهاى كشور عزيزمان را صرف آن كنيم؟ كه چه بشود در آخر كار گفته‌اند: بله فهميديم كه مدرك جعلى است. همين! اگر با همين يك كلمه مسئله تمام شده است ديگر چه لزومى داشت جعلى بودن يا نبودن آن پيگيرى شود؟ بخصوص كه رئيس‌جمهور هم گفته است اين مدرك‌ها ورق‌پاره‌اى بيش نيست! ورق‌پاره‌اى كه دولت براى توليد و توزيع آن همه ساله ميلياردها تومان هزينه مى‌كند!

7796- بالاخره ما نفهميديم مقررات قانونى در مورد اقامت افغان‌ها در اينجا كدام است؟ در بعضى جاها آنها را دسته‌جمعى مى‌‌گيرند تا به افغانستان اعزام كنند از يك طرف هر جا مى‌رويم مى‌بينيم افاغنه حضور دارند يا در ساختمان‌ها يا كارخانجات يا به عنوان سرايدار و كارگر و مقني. اگر واقعا در افغانستان بازسازى و توسعه شروع شده است پس چرا اينها نمى‌روند به كشورشان تا در توسعه كشور خود سهيم باشند؟ ما هم براى اين همه بيكار دركشور نياز به كار داريم ولى چندين هزار كارگر افغان جاى آنها را گرفته‌اند.

7797- با سلام، من يك نظرى در مورد ارتباطات دولتى با عراق دارم. واقعيت اين است كه كشور ما به خاطر تهاجم رژيم صدام از نظر مادى حدود هزار ميليارد دلار خسارت ديد و قرار بود آن را تامين كنند و در اختيار ايران قرار دهند ولى ندادند تا وضع به صورت فعلى درآمد و حكومت مردمى – اسلامى به وجود آمد حالا هم لابد دولت‌هاى ما در عالم دوستى صلاح نمى‌دانند اين موضوع طرح شود اما مى‌توان از آ‌ن به عنوان پشتوانه قرارداد، مذاكرات، پيشنهادات و حضور موثر در سرنوشت عراق، كمك گرفت و جمهورى اسلامى ايران را داراى حق ممتازى نسبت به ديگران دانست.

7798- سلام عليكم. امروز جريان دردناك اختلاف زن و شوهر (در خردمدشت) را خواندم كه منجر به مرگ سه فرزندشان شده است. اين واقعه تلخ چند پيام و درس مهم به همراه دارد كه اميدوارم مورد توجه كسانى كه هر صبح و شام از طريق رسانه عمومى به مردم اندرز مى‌دهند و نصيحت مى‌كنند و توصيه‌هاى دينى و فرهنگى مى‌كنند قرار گيرد: 1- مشكلات و اختلافات خانوادگى در حداقل 70-60 درصد موارد معلول مشكلات مادى و بيكارى و فقر در زندگى است. البته اين بدان معنى نيست كه افراد مرفه و پولدار از اين نوع مشكلات ندارند ولى درصد آن بسيار كم است. 2- نهادهايى كه بايد به اين اختلافات رسيدگى جدى كنند بسيار كم و غيرفعال هسند و بيش‌تر به قالب مسائل توجه دارند نه به محتواى آن، مثلا دادگاه بيش‌تر در اين فكر است كه پس از رسيدگى‌هاى اوليه مشخص كند كه حق با كدام يك، زن يا شوهر است، يا مثلا پس از جدايى آنها بچه‌ها را به كدام يك مى‌توان سپرد و حضانت از آن كدام يك مى‌باشد و از دادگاه بيش از اين هم كارى برنمى‌آيد ولى نهادى وجود ندارد كه با توجه به اختلافات، ريشه‌ها را پيگيرى كند و درصدد علاج ريشه‌اى برآيد و اصولا بتواند يك جمع‌بندى دقيق و قابل تكيه‌اى نسبت به اين جريانات در طول سال يا يك دهه داشته باشد. 3- بعضى مصاحبه‌ها و گفت‌وگوها در سيما مى‌تواند براى اين موضوع مفيد باشد ولى به شرط اينكه با توجه به اكثر اتفاقاتى باشد كه افتاده و مى‌افتد. اميدوارم همين مختصر اشاره، باعث توجه بيش‌تر مسئولان و برنامه‌ريزى دقيق‌ترى شود.

جوابيه‌

بسمه تعالي

عطف به مطلب مندرج در صفحه 5 مورخه 9/6/87 آن روزنامه تحت عنوان «رانندگى بعضى از موتورسواران فقط جان خودشان را در خطر نمى‌اندازد» به اطلاع مى‌رساند.پليس راهنمايى و رانندگى تهران بزرگ درخصوص موضوع فوق اعلام داشته پليس همواره تلاش خود را مصروف برخورد با متخلفين رانندگى داشته و در اين راه با تمسك به مواد قانونى و برابر ضوابط نسبت به توقيف و يا اعمال قانون متخلفين اقدام مى‌نمايد.

روابط عمومى ناجا
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن