واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك كارشناس : كاخ سفيد در قبال تروريسم رفتاري دوگانه دارد
سياسي. سياست. سياست داخلي
كارشناس مسايل آمريكا ، رفتار كاخ سفيد را در قبال تروريسم دوگانه و غير متناسب با حقوق انساني دانست.
مهدي فتحي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا تصريح كرد:
آمريكاييان با اين كه هر سال گزارش مفصلي از مبارزه با تروريسم ارايه كرده و ليستي در اين زمينه منتشر ميكنند، اما از بسياري از گروههاي تروريستي حمايت ميكنند.
وي تاكيد كرد: كاخ سفيد با حمايت از اقدامات گروههاي تروريستي و پناه دادن به آنها، از تبليغ عليه آنها پرهيز كرده و در مبارزه با اين پديده شوم در راستاي منافع خودش عمل ميكند.
اين كارشناس مسايل آمريكا با اشاره به كشورهايي كه سياستهاي متعارض با كاخ سفيد دارند گفت:به عنوان مثال صهيونيست ها، فلسطينيها و رهبران آنان را ترور ميكنند و به محل زندگي آنان حمله كرده و خانوادههاي آنان را آواره و هر سال تعداد زيادي از فلسطينيها را شهيد ميكنند اما دولت آمريكا از آنها حمايت ميكند.
وي يادآور شد: آنها بيشرمانه برخي از حملات صهيونيستي را عمليات دفاع از خود نام ميگذارد اما اين براي دنياي امروز غير قابل قبول است.
فتحي با تاكيد بر اينكه دولت آمريكا در قبال برخي از حملات تروريستي سكوت اختيار ميكند گفت: حملات تروريستي در كشورهايي مثل ايران ، كوبا و كره شمالي كه سياستهايي متعارض با دولت آمريكا را اتخاذ ميكنند ، توسط دولت ايالات متحده محكوم نميشود و حتي از پوشش خبري آن در رسانههاي غربي هم خودداري ميشود.
وي با اشاره به اينكه چنين رفتاري برخورد دوگانه با تروريسم است خاطرنشان كرد: علاوه بر اين دنياي غرب در قبال تروريسم رفتار ناشايست ديگري هم از خود بروز ميدهد كه آن پناه دادن به تروريست هاست.
اين كارشناس افزود: گروههايي كه در كشورهاي مخالف آمريكا دست به ترور زده و ايجاد رعب و وحشت ميكنند ، نه تنها مورد حمايت آمريكا هستند بلكه اجازه پناهندگي را در آن كشور كسب ميكنند.
فتحي با تاكيد بر اينكه گروههايي كه در سابقه آنها كشتار غير نظاميان ديده ميشود در اروپا و آمريكا نيز فعال بوده و از حمايتهاي مخفيانه غرب برخوردارند، گفت: هرچند آمريكا و اروپا گاهي از اوقات اين گروهها را در ليست گروههاي تروريستي قرار ميدهند اما بنابر شرايط و متناسب با روابط با كشورهاي خاطي( از نظر غرب ) ، بيشتر مواقع اين گروها از ليست تروريست ها خارج ميشوند.
وي فقدان پوشش خبري حوداث تروريستي را در كشورهايي چون ايران به دليل تمايل آمريكا و غرب براي نا آگاهي مردم دنيا و غرب دانست و افزود:آنها فكر ميكنند با آگاه شدن افكار عمومي ، مردم ديد متفاوتي نسبت به كشورهاي متعارض با آمريكا پيدا ميكنند، از اين رو سعي بر سانسور خبري حوادث تروريستي در كشورهايي مثل ايران، كره شمالي و كوبا دارند كه اين متناسب و پسنديده حقوق انساني نيست.
---> ايرنا
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 273]