تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836898641




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسؤول كميته تخصصي علوم اجتماعي نقشه جامع علمي: نسبت استاد به دانشجو در علوم انساني كمتر از ساير رشته‌هاست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسؤول كميته تخصصي علوم اجتماعي نقشه جامع علمي: نسبت استاد به دانشجو در علوم انساني كمتر از ساير رشته‌هاست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

مسئول كميته تخصصي علوم اجتماعي ستاد نقشه جامع علمي كشور با اشاره به جايگاه علوم انساني در كشور، گفت: از 40 هزار عضو هيات علمي تمام وقت ايران، فقط حدود 10 هزار نفر آن را اعضاي هيات علمي علوم انساني تشكيل مي دهند كه از اين تعداد فقط يك‌هزار تن در حوزه علوم اجتماعي فعال هستند.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عبداللهي عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي امروز در نشست ستاد نقشه جامع علمي كشور در علوم اجتماعي، گفت: نسبت دانشجو به استاد در حوزه علوم انساني از ساير رشته ها بسيار كمتر است و ما فقط يك پنجم از اعضاي هيات علمي تمام وقت كشور را در اختيار داريم.

وي با بيان اينكه علوم اجتماعي هنوز نتوانسته به يك پيوند ارگانيك با مخاطبان خود دست يابد عنوان كرد: با بررسي ابعاد آموزشي، پژوهشي و فناوري عملكرد علوم اجتماعي در ايران، به اين نتيجه رسيديم كه عملكرد علوم اجتماعي در عرصه پژوهشي از سطح متوسطي برخوردار است.

دكتر عبداللهي با بيان اينكه وضعيت مطلوب علوم اجتماعي در كشور ترسيم شد گفت: نتايج حاكي از آن است كه در سال 1404 با 89 ميليون جمعيت مواجه خواهيم بود و تعداد دانشجويان كشور دو برابر وضع موجوداست، لذا با توجه به اين آمار نيازمند افزايش دو برابري اعضاي هيات علمي و امكانات آموزشي، پژوهشي و فناوري كشور تا سال 1404 هستيم كه اين تحول جدي در صورت تحقق مي تواند ايران را به رتبه اول در منطقه و جايگاه مناسب در كشور و جهان سوق دهد.

وي با بيان اينكه راهكارها و راهبردهاي علمي و اجرايي براي نيل به اين اهداف تدوين شده است اظهار كرد: ارتقاي كيفي آموزش، توجه به پژوهش مساله مدار و كاربردي و آموزش پژوهش‌محور و همچنين فناوري پژوهش محور و استفاده از يافته‌هاي حوزه علوم اجتماعي در توسعه جامعه و تحقق اهداف بايد مدنظر قرار بگيرد.

مسئول كميته تخصصي علوم اجتماعي ستاد نقشه جامع علي كشور با بيان اينكه اين كميته در رشته‌هاي جامعه شناسي، جمعيت شناسي، انسان شناسي، ارتباطات اجتماعي، مددكاري اجتماعي، تعاون و رفاه اجتماعي، برنامه‌ريزي اجتماعي و همچنين برخي از رشته‌هاي ميان رشته‌اي و چندرشته‌اي فعاليت كرده است، گفت: در اين كميته چارچوب كلي كار بررسي و به اقتضاي آن هفت كارگروه تخصصي در رشته هاي مذكور ايجاد شد.

وي با بيان اينكه در هر كارگروه حداقل 4-5 استاد به نام در سطح كشور حضور داشته اند عنوان كرد: نتايج حاصله از تحقيقات كارگروه ها حاكي از آن است كه علوم سخت افزاري در ايران بر علوم نرم افزاري همچون علوم اجتماعي سيطره دارد و در واقع اين سيطره باعث مي شود كه انسانها در بعد ارتباط با انسانهاي ديگر دچار نوعي تاخر شوند.

وي افزود: تلاش ما در اينجا در اين راستاست كه توسعه اي هماهنگ و متوازن بين همه علوم برقرار شود و بين علوم اجتماعي كه يكي از بخشهاي نرم افزاري علم است با ساير علوم هماهنگي ايجاد شود.

وي با بيان اينكه بينش ما در اين كميته ها بينش جامع تلفيقي و روش چند گانه بوده است اظهار كرد: بخشي از كار نيز نگاشت نهادي وضع موجود و مطلوب علوم اجتماعي در ايران بود كه در تعريف آن محيط علوم اجتماعي در ايران توصيف و ساختارهاي آن مشخص شد.

وي درباره نتايج حاصل از فعاليت اين كميته ها گفت: تنظيم برنامه عملي و اجرايي، ارتقاي كيفي عملكرد آموزش و پژوهش و فناوري، بهبود وضعيت كنشگران علوم اجتماعي (دانشجويان و اساتيد)، توجه به نحوه جذب دانشجويان علوم اجتماعي، ارائه راهكار اصلاح ساختارهاي آموزشي و پژوهشي فناوري در سطوح كارداني تا دكترا، اصلاح ساختار اجتماعات علمي، اصلاح ساختار مديريت، اصلاح ساختار منابع و تجهيزات و برنامه ريزي براي اصلاحات كلان در سطح جامعه و تحقق فرهنگ علم پرور از جمله راهكارهاي ارائه شده از سوي اين كميته تخصصي مي باشد.

مسؤول كميته تخصصي علوم اجتماعي نقشه جامع علمي در خاتمه با بيان اينكه يكي از مشكلات اساسي در تدوين اين برنامه ها دستيابي به آمار و اطلاعات مورد نياز بود گفت: اجرايي شدن اين برنامه ها نيازمند الزاماتي چون تامين قوانين و وضع قوانين موجود است كه در چهار مجلد تنظيم و ارائه شده است.

انتهاي پيام
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن