واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسئول كميته تخصصي مديريت نقشه جامع علمي: پذيرش دانشجو در رشتههاي مديريت نيازمندتجديدنظر است شوراي عالي انقلاب فرهنگي تكليف محتواي درسي رشته مديريت رامشخص كند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
مسئول كميته تخصصي مديريت ستاد برنامه ريزي و تدوين نقشه جامع علمي كشور در حوزه علوم اجتماعي با بيان اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد تكليف محتواي درسي رشته مديريت را مشخص كند، اظهار كرد: در مورد پذيرش دانشجو در رشته هاي مديريت در دانشگاه هاي كشور بايد تجديدنظر جدي صورت گيرد چرا كه در حال حاضر افراد توانمند واقعي وارد اين حوزه نمي شوند.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر افجه در نشست خبري ستاد برنامه ريزي و تدوين نقشه جامع علمي كشور در حوزه علوم اجتماعي، گفت: در رابطه با منابع درسي رشته مديريت نيز با نوعي بلاتكليفي مواجه هستيم و معضل سه گانه اي كه پيرامون مديريت بومي، مديريت اسلامي و مديريت علمي و عقلايي مطرح مي شود بايد مرتفع شود ومشخص شود كه منابع درسي اين رشته بايد از كداميك از ابعاد فوق باشد.
وي با بيان اينكه اين كميته در 12 گروه فرعي مديريت دولتي، صنعتي، تكنولوژي، بازرگاني، مالي، گمرك، بيمه، بانكي، گردشگري، بازاريابي، شهري و حسابداري و با حضور 60 استاد خبره در حوزه مديريت به فعاليت پرداخته است، گفت: گزارشات و مصاحبه هاي عميق صورت گرفته با صاحب نظران اين حوزه در قالب 1500 صفحه به ستاد تحويل داده شده است.
مسئول كميته تخصصي مديريت با بيان اينكه يكي از مباحث پرداخته شده در اين كميته ارائه تعريف مشخص از نقشه جامع علمي كشور است، اظهار كرد: تعريف اين نقشه به معناي توسعه متوازن همه علوم در كشور است و در واقع همانند نقشه جهان بايد وزن علوم مختلف در جامعه، در اين نقشه نشان داده شده و همه علوم از يك رشد متوازن نسبي برخوردار باشند.
وي افزود: كميته تخصصي مديريت وزن علوم مديريت را در بين مجموعه علوم كشور مشخص كرده است .
دكتر افجه با اشاره به وجود منابع طبيعي و همچنين منابع جمعيتي جوان در كشور، عنوان كرد: استفاده از اين منابع ارزشمند نيازمند مديريت است و مديريت در همه علوم حرف اول را مي زند.
وي با بيان اينكه مديريت مانند نخ تسبيح در همه علوم است، اظهار كرد: در بين رشته هاي مديريت، مديريت دولتي از اهميت خاصي برخوردار است چرا كه با توجه به ماموريت ها و اهداف در نظر گرفته شده در كشور دولت نقش اساسي ايفا مي كند و لذا مديران دولتي از اهميت و جايگاه ارزشمندي برخوردارند و در نتيجه تربيت مديران دولتي بايد مدنظر قرار گيرد.
مسئول كميته تخصصي مديريت با بيان اينكه براي حركت از وضع موجود به وضع مطلوب نيازمند بازنگري جدي در حوزه هاي پذيرش دانشجو، برنامه هاي آموزشي، برنامه هاي درسي و نحوه گزينش استاد در دانشگاه ها هستيم عنوان كرد: كاربردي كردن علوم مديريت در جامعه نيز بايد عملي شود و راهكار ما در اين زمينه توجه به مديريت به عنوان علم و هنر است.
دكتر افجه علت اصلي عدم موفقيت در حوزه پژوهش در مديريت را مسئله محور نبودن اين مقوله بيان كرد و گفت: پژوهش هاي موجود مشكلات دستگاه هاي اجرايي را حل نمي كند و دستگاه ها نيز به دنبال حل مسائل خود از طريق پژوهش نيستند.
وي افزود: پژوهش محور بودن پايان نامه ها و تحقيقات دانشجويي و حمايت صنايع و دستگاه هاي اجرايي از دانشگاه ها در رفع اين مشكلات ضروري است.
مسئول كميته تخصصي مديريت در خاتمه ابراز اميدواري كرد كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي بتواند در تدوين نقشه جامع علمي كشور بتواند از نتايج و راهكارهاي ارائه شده توسط اين كميته استفاده كند.
انتهاي پيام
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 203]