تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835167826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در مناظره مكتوب زاكاني با دانشگاه آزاد مطرح شداعتراض به مديريت فاميلى در دانشگاه آزاد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: در مناظره مكتوب زاكاني با دانشگاه آزاد مطرح شداعتراض به مديريت فاميلى در دانشگاه آزاد
چرا دستگاه هاى نظارتى و قضايى تنها نظاره گر اعمال ناشايست دكتر جاسبى بوده اند؟ ۲۸۷ رشته تحصيلات تكميلى واحد علوم و تحقيقات چه زمان و در كدام جلسات شوراى گسترش آموزش عالى مجوز تأسيس گرفته اند؟ چرا هيچ مرجع قضايى در خصوص ساخت و سازهاى دانشگاه آزاد در ارتفاعات بالاى ۱۸۰۰ متر وارد عمل نشده است؟
انتقادات از رئيس دانشگاه آزاد و نيز نحوه پاسخگويى اين دانشگاه آزاد وارد فاز جديدى شده است. پس از آنكه اين انتقادات با صحبت هاى سليمى نمين و مناظره هاى مكتوب چندگانه وى با دانشگاه آزاد همراه شد، به مرور دكتر عليرضا زاكانى رئيس هيأت تحقيق و تفحص مجلس شوراى اسلامى از آموزش عالى نيز وارد اين عرصه گرديد. بطوريكه علاوه بر مناظره هاى حضورى، مناظره هاى مكتوب وى با دانشگاه آزاد در روزنامه ايران به چاپ رسيد. اينك نيز با ارسال مطلب دانشگاه آزاد و جوابيه زاكانى به آن، مناظره مكتوب نيز ميان طرفين رقم خورده است:

در پاسخ به مطالب منتشره در صفحات ۱، ۶ و ۱۹ مورخ ۸۷‎/۲‎/۱۵ روزنامه ايران تحت عنوان «دادگاه، فرصت خوبى براى بيان حقايق درباره مديريت دانشگاه آزاد است» به نقل از آقاى دكتر على زاكانى كه طى آن مطالب نادرستى درخصوص دانشگاه آزاد اسلامى واحد علوم و تحقيقات عنوان شده، ذيلاً پاسخ اين واحد دانشگاهى جهت درج در آن روزنامه ارسال مى گردد.

خواهشمند است براساس قانون و در جهت تنوير افكار عمومى، اين جوابيه در نخستين شماره آن روزنامه، به همان كيفيت و در همان صفحات به چاپ برسد.

1-طرح اين مسئله از سوى آقاى دكتر زاكانى كه واحد علوم و تحقيقات بدون تأسيس مقاطع كارشناسى و كارشناسى ارشد، اقدام به ايجاد دوره دكترى نموده و اتفاقاً با جلوه ويژه نيز به آن پرداخته اند، نشان مى دهد على رغم اين كه ايشان رياست هيأت تحقيق و تفحص از دانشگاه ها و مراكز آموزش عالى را برعهده دارند، اما از كم و كيف تأسيس رشته هاى دانشگاهى اطلاعات جامعى ندارند. خوب است جناب آقاى زاكانى كه مقايسه اى هم بين دانشگاه تربيت مدرس و واحد علوم و تحقيقات انجام داده اند، به اين نكته هم فكر مى كردند كه چگونه على رغم اين كه دانشگاه تربيت مدرس مقطع كارشناسى ندارد، اقدام به تأسيس رشته هاى كارشناسى ارشد و دكترى نموده است.

دانشگاه آزاد اسلامى به عنوان يك مركز يكپارچه دانشگاهى، با توجه به ظرفيت ها، امكانات و نياز كشور در برخى واحد ها اقدام به تأسيس مقطع كارشناسى و در برخى واحد ها از شرايط مناسب ترى مانند اعضاى هيأت علمى و ... برخوردار است، اقدام به تأسيس مقاطع بالاتر نموده است، تا دانش آموختگان رشته هاى كارشناسى با شرايط بهتر بتوانند در واحد هاى ديگر به ادامه تحصيل بپردازند.

واحد علوم و تحقيقات نيز به عنوان بزرگترين مركز تحصيلات تكميلى دانشگاه آزاد اسلامى دقيقاً براساس همين منطق، دوره هاى تحصيلات تكميلى در ۲۸۷ رشته و گرايش را ايجاد نموده است كه اتفاقاً با توجه به اين كه برخى از رشته هاى اين دانشگاه در سطح كشور منحصر به فرد مى باشد، خود يكى از دلايلى است كه نشان مى دهد چرا واحد علوم و تحقيقات هم اكنون يكى از كم نظيرترين مراكز آموزش عالى است.

حال قضاوت در مورد اين كه چرا آقاى دكتر زاكانى طرح اين مسئله را به عنوان يكى از موارد تحقيق و تفحص خود، از رعايت نكردن مصوبات شوراى گسترش آموزش عالى كشور توسط واحد علوم و تحقيقات عنوان كرده است، به عهده كارشناسان و افكار عمومى مى گذاريم.

ضمن اين كه لازم است به استحضار جناب آقاى زاكانى برسانيم كه مجوز ايجاد كليه رشته هاى واحد علوم و تحقيقات و ساير واحد هاى دانشگاه آزاد اسلامى از طريق وزارت علوم، تحقيقات و فناورى صادر شده و بعيد است كسى كه رياست هيأت تحقيق و تفحص از مؤسسات آموزش عالى كشور را برعهده دارد، با اين مسئله ناآشنا باشد.

۲- يكى ديگر از موضوعات مطرح شده جناب دكتر زاكانى عليه واحد علوم و تحقيقات، مسئله بريدن صخره ها و صاف كردن تپه ها تنها با هدف پرتاب ضايعات آن به سوى مردم منطقه است. قاعدتاً ايشان كه در رابطه با واحد علوم و تحقيقات مطالعه و بررسى كرده اند، مطلع هستند، مكانى كه امروز داراى بيش از ۲۰ هزار دانشجو، بيش از ۵۰۰ نفر عضو هيأت علمى رسمى، ۴۰۰ عضو هيأت علمى نيمه وقت و بيش از ۱۰۰۰ استاد مدعو و ۷۰۰ كارشناس مى باشد و مجموعه اى از بهترين ساختمان ها و آزمايشگاه ها با مجهز ترين و پركاربردترين امكانات در آن ايجاد شده و با تدبير و دور انديشى به دنبال ايجاد يك شهرك بزرگ دانشگاهى در منطقه بوده، نيازمند اقدامات وسيعى از اين قبيل نيز هست.

حال چطور در منطق ايشان كار طاقت فرساى عمرانى كه اتفاقاً دولت فعلى نيز عزم فراوانى براى اختصاص بودجه هاى عمرانى دارد، اينقدر بى ارزش و تحقيرآميز شده است، جاى تأمل و تعمق دارد.

محض اطلاع جناب دكتر زاكانى عرض مى شود مبالغى كه شما در جايگاه مدافع دانشجويان به عنوان حيف و ميل اموال خانواده هاى دانشجويان عنوان كرده ايد نه تنها با هدف تخريب اراضى مردم و پرتاب ضايعات آن به سوى همسايگان نبوده، بلكه برعكس در جهت عمران و آبادانى براى دانشجويان بوده تا در سايه آن با آرامش به تحصيل علم و دانش بپردازند، ضمن اين كه رفتار دانشگاه با همسايگان نيز همواره براساس رعايت اخلاق و قانون بوده است.

۳- اما قصه «مرعوب و مضروب ساختن مردم» از اين نكات هم جالب تر است.

اولاً اين كه، يك نهاد دانشگاهى كه هيچ گونه نيروى نظامى يا قدرت قهرى در اختيار ندارد، چگونه مى تواند مردم يك منطقه را با راهپيمايى و تهديد و اجير كردن، مرعوب و مضروب بسازد، از جمله سؤالاتى است كه جناب آقاى زاكانى بايد به آن پاسخ دهند.

در پاسخ به اين ترديد افكنى بايد اعلام نماييم، به گواهى پرونده هاى موجود در محاكم قضايى رسمى، نه تنها دانشگاه آزاد اسلامى واحد علوم و تحقيقات هيچ كسى يا گروهى را مأمور تهديد و مرعوب ساختن مردم منطقه نكرده، بلكه در طول سال هاى گذشته عده اى اخلالگر و اغتشاشگر به تحريك عده اى كه على رغم اسناد رسمى، حاضر به قبول مالكيت دانشگاه نيستند و چشم ديدن موفقيت هاى دانشگاه را ندارند، هر از گاهى دانشجويان، اساتيد و كاركنان اين واحد را از ضرب و شتم و سنگ پرانى بى نصيب نگذاشته اند كه البته پرونده اين اقدامات در محاكم قضايى در حال رسيدگى است. ليكن جانبدارى يكطرفه ايشان از اين عده بدون توجه به نحوه عملكرد و حقوق قانونى دانشگاه جاى تأمل دارد.

۴- اما در مورد به اصطلاح فريادرسى براى پرسنل خدوم دانشگاه و طرح اين سؤال كه كاركنان دانشگاه از حقوق حداقلى قانون كار محروم هستند به آگاهى مى رسانيم كه واحد علوم و تحقيقات هم اكنون داراى ۷۰۰ نفر كارمند رسمى با حقوق و مزاياى ثابت حتى بيشتر از بسيارى از نهادهاى دولتى است.

از نظر امكانات رفاهى هم تاكنون اقدامات مناسبى انجام گرفته است، بطور مثال هم اكنون از سوى دانشگاه چندين نوع وام از جمله خريد مسكن، خودرو، اثاثيه منزل و اجاره مسكن و ساير وام ها در كمترين زمان ممكن به اعضاى هيأت علمى و كاركنان پرداخت مى شود.

همچنين تمام كاركنان و اعضاى هيأت علمى دانشگاه تحت پوشش بيمه عادى و حتى بيمه هاى تكميلى مى باشند و از مزاياى پايان خدمت و بازنشستگى برخوردار هستند.

اين دانشگاه همچنين داراى تعدادى نيروى خدماتى مى باشد كه مانند بسيارى از نهادها و مؤسسات دولتى از طريق شركت هاى خدماتى رسمى به آنها حقوق و مزايا پرداخت مى شود و بيمه هستند.

محض اطلاع ايشان بايد عرض نماييم اين شركت ها داراى مجوز رسمى از وزارت كار و امور اجتماعى هستند كه خود متولى قانون كار مى باشد. بديهى است چنين شركت هايى كه مجوز رسمى دارند بايد حداقل قانون وزارت كار را رعايت كنند كه تاكنون نيز در اين دانشگاه برخلاف گفته آقاى دكتر زاكانى رعايت كرده اند، چرا كه اگر رعايت نكن ند هم از سوى دانشگاه و هم از سوى وزارت كار با آنها برخورد مى شود.

۵- از نظر پژوهشى و تحقيقاتى نيز واحد علوم و تحقيقات هم اكنون در بسيارى از زمينه ها پيشتاز است. اين واحد در زمينه هاى آزمايشگاهى و تحقيقاتى بويژه در بخش هاى گداخت هسته اى، توكامك، ليزرپزشكى و... در سطح كشور و خاورميانه داراى مجهزترين و بهترين امكانات است، بطورى كه تعدادى از نهادهاى دولتى مانند وزارت دفاع با اين دانشگاه همكارى دارند. ضمن اين كه اساتيد و دانشجويان محقق اين واحد در رشته هاى نانوتكنولوژى و نيز در زمينه هاى بتن، ژنتيك و... در سطح ملى و بين المللى موفقيت هاى چشمگيرى داشته اند.

تعداد مقالات علمى و پژوهشى و ISI اين دانشگاه در سال هاى اخير از رشد زيادى برخوردار بوده است، بطور نمونه و به رغم مشكلات پيش رو براى چاپ اين مقالات، در سال گذشته تعداد ۱۴۷ مقاله ISI و ۲۶۰ مقاله علمى و پژوهشى توسط اين واحد نهايى و به چاپ رسيده است و علاوه بر آن تعداد ۲۴۰ مقاله نيز در مجلات علمى معتبر بين المللى و داخلى چاپ شده است.

در زمينه مجلات علمى هم نرخ رشد، رو به افزايش بوده است بطورى كه در حال حاضر تعداد ۱۸ مجله علمى معتبر در زمينه هاى مختلف توليد و منتشر مى شود و بيش از ۲۵ عنوان مجله نيز در انتظار اخذ مجوز انتشار مى باشند. علاوه بر اين واحد علوم و تحقيقات از جمله واحدهايى است كه در سطح بين المللى هم داراى مجله معتبر است و مجله انگليسى زبان آن به نام IJEST رتبه و ISI را اخذ كرده است.

در بخش كتاب بويژه در زمينه توليد مجموعه كتب درسى نيز گام هاى مؤثرى برداشته شده، بطورى كه توليدات اين واحد دانشگاهى در ساير دانشگاه ها براى تدريس مورد بهره بردارى قرار مى گيرد. همچنين كتابخانه ديجيتال اين دانشگاه داراى منابع كتابخانه اى غنى و از تنوع كم نظيرى برخوردار است.

واحد علوم و تحقيقات همچنين در زمينه اعزام اساتيد و دانشجويان به سفرهاى علمى در سال هاى اخير هم موفق بوده است، بطورى كه در اين مدت اعضاى هيأت علمى و دانشجويان بيش از ۷۰۰ سفر علمى به كنفرانس هاى بين المللى داشته اند كه اين ميزان خود اعتبار و شايستگى هاى ايرانيان در محافل علمى بين المللى را نمايان ساخته است.

۶- البته غير از موارد گفته شده كه پاسخى به برخى شبهه سازى ها است، واحد علوم و تحقيقات داراى افتخارات و امكانات چشمگيرى است كه ظاهراً به اين توفيقات در پرونده تحقيق و تفحص پرداخته نشده است.

براى مثال در قلمرو فرهنگى دو سال پياپى است كه در زمينه نماز مقام اول كشورى را در بين نهادها و مؤسسات كسب مى نمايد و اين واحد دانشگاهى نيز توانسته با ايجاد شرايط مناسب، پذيراى حدود ۲۰۰۰ نفر از دانشجويان ايثارگر، بسيجى و خانواده شاهد براى تحصيل باشد. ضمن اين كه بسيارى از جانبازان عزيز جنگ و شيميايى كه طى سال هاى اخير به فيض شهادت نايل آمده اند، از جمله دانشجويان ممتاز اين واحد بوده اند.

در اين واحد دانشگاهى بيش از ۱۲۰ نشريه دانشجويى منتشر مى شود كه اين تعداد يك ركورد در بين نهادهاى دانشگاهى محسوب مى شود.

همچنين رساله ها و پايان نامه هاى دكترى و كارشناسى ارشد كه با موضوعات قرآنى و فرهنگى در اين واحد، دفاع مى شود از ارزش علمى و كاربردى فراوانى برخوردارند كه بدرستى در برخى جشنواره هاى علمى و پژوهشى مورد قدردانى قرار مى گيرد. از لحاظ برگزارى همايش ها، نمايشگاه ها و آئين هاى بزرگداشت فعاليت هاى مذهبى و علمى هم اين واحد از شرايط بسيار مطلوبى برخوردار است و مى توان آن را در زمره يكى از واحد هاى الگو ساز نام برد.

از نظر دانشجويى و اعضاى هيأت علمى نيز واحد علوم و تحقيقات توانسته با ايجاد شرايط مناسب، تعداد زيادى از بهترين فرزندان اين آب و خاك را در قالب دانشجو و استاد گردهم آورد، بطورى كه هم اكنون بيش از ۷۰ نفر از استادان برجسته كشورى كه برخى از آنها از چهره هاى ماندگار كشورند، در اين دانشگاه به تدريس و تحقيق مشغول هستند. همچنين تعداد زيادى از دانشجويان اين دانشگاه از مخترعين، مبتكرين و محققين جوانى مى باشند كه خود در آينده به مديران و آينده سازان اين مملكت تبديل مى شوند.

روابط عمومى واحد علوم و تحقيقات

پاسخ دكتر زاكانى به جوابيه دانشگاه آزاد

احتراماً پيرو جوابيه ۸۷‎/۲‎/۲۳ روابط عمومى دانشگاه آزاد اسلامى واحد علوم و تحقيقات تهران، خواهشمند است مطابق قانون مطبوعات توضيحات ذيل در آن روزنامه درج گردد:

در توضيحات ارائه شده در تاريخ ۸۷‎/۲‎/۱۵ از سوى اينجانب موارد گوناگون و مستندى درخصوص مديريت دانشگاه آزاد اسلامى مطرح گرديد. اما دانشگاه آزاد اسلامى بدون ارائه پاسخى به آنها، تنها در جوابيه مورخ ۸۷‎/۲‎/۲۳ خود همچون هميشه با بيان مطالب كلى و نيز خودتعريف گويى مواردى را درباره واحد علوم و تحقيقات تهران بيان كرده اند.

با اين حال بررسى موارد مطرح شده از سوى مديريت دانشگاه آزاد اسلامى درباره واحد علوم و تحقيقات تهران نشان مى دهد كه ايشان همانند بسيارى از اوقات سعى نموده اند تا با ارائه آمار نادرست و خودستايى، تصويرى سواى آنچه در سطح مديريت عاليه آن دانشگاه اتفاق مى افتد را در افكار عمومى ايجاد كنند. لذا بررسى صحت و سقم ادعاهاى مديريت دانشگاه آزاد اسلامى در اين باره بسيار در خور توجه مى باشد:

۱- در توضيحات مورخ ۸۷‎/۲‎/۱۵ عنوان نموده بودم كه برادر همسر آقاى مهندس عباس جاسبى (برادر دكتر عبداله جاسبى)، معاونت عمرانى سابق واحد علوم و تحقيقات و مدير اجرايى پروژه حصارك، جداى از تخلفات صورت گرفته در اجراى پروژه هاى عمرانى، بر خلاف ضوابط در واحد علوم و تحقيقات بكار گرفته شده است. همچنين بيان كرده بودم كه امورات مهمى از مديريت دانشگاه آزاد اسلامى به بستگان و اقوام دكتر جاسبى واگذار شده است، اما مديريت دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه اخير خود به هيچ عنوان صلاح نديده است تا درباره اين موضوع توضيحى به افكار عمومى ارائه دهد.

پذيرش اين حقيقت تلخ از سوى دكتر جاسبى كه هم اكنون بسيارى از بستگان ايشان با مديريت فاميلى دانشگاه را اداره مى كنند، جاى بسى خوشوقتى است، ولى اينكه چرا ايشان حاضر به پاسخگويى در اين زمينه نيستند، خود جاى تأمل فراوان دارد.

۲- مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه هاى گذشته خود در بيان ادعايى كذب، مدعى بودند تا همه اطلاعات درخواستى از سوى هيأت تحقيق و تفحص را درباره واحد علوم و تحقيقات تهران ارائه داده اند. اينجانب در گذشته توضيح كاملى در اين خصوص ارائه كردم و در آخرين جوابيه از مديريت دانشگاه آزاد اسلامى درخواست نمودم مستندات خود را در اين زمينه ارائه دهند.

جالب آنكه مديريت دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه اخير خود، در اين مورد نيز صلاح نديده است تا در مورد چرايى عدم تمكين خود در برابر قانون پاسخى به نخبگان جامعه ارائه دهد.

۳- از آنجايى كه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى اعلام كرده بودند كه مطلبى را براى مخفى كردن از مردم نداشته و اسناد مالى اين دانشگاه قابل انتشار براى مردم است و حتى اينكه مردم كوچه و بازار نيز مى توانند به اسناد مديريتى آن دانشگاه دسترسى داشته باشند(!) از ايشان خواسته بودم تا مستنداً اعلام نمايند كه از بدو شروع فعاليت هاى عمرانى واحد علوم و تحقيقات (پروژه حصارك)، چه مبالغى از شهريه كل دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامى، ماهانه و با دستور چه كسانى و تحت چه عناوينى براى اين پروژه هزينه شده است.

در اين مورد هم مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى ترجيح داده تا سكوت كند و به افكار عمومى جامعه و خانواده هايى كه شهريه فرزندان خود را كه با هزاران مشقت فراهم مى آورند، پاسخگو نباشند.

البته مسئولان آن دانشگاه مدعى بودند كه هزينه كرد شهريه دانشجويان در پروژه حصارك مطابق با آئين نامه معاملاتى دانشگاه آزاد اسلامى انجام شده است، شايسته بود تا مديريت دانشگاه براى اثبات ادعاى خود مصوبات كميسيون معاملاتى سازمان مركزى دانشگاه درباره پروژه هاى حجيم و گزاف واحد علوم و تحقيقات را منتشر مى ساختند.

به هر حال بر اساس اطلاعات دقيق اينجانب ميلياردها تومان از هزينه كرد اين پروژه بر خلاف آئين نامه معاملاتى دانشگاه بوده است كه در صورت لزوم تقديم افكار عمومى خواهم نمود.

۴- در توضيحات قبلى خود عنوان كرده بودم كه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى تجاوزات گسترده اى را عليه برخى همسايگان خود انجام داده و بسيارى از اراضى و باغات آنان را تخريب و تصرف عدوانى نموده اند و بيان داشتم كه آيا مى شود با تخريب و تجاوز، گرفتن حق ديگران و مضروب ساختن آنها، ايجاد رعب و وحشت در همسايگان دانشگاه و سوء استفاده از نام و عنوان مقامات عاليرتبه نظام، يكى از معظم ترين واحدهاى دانشگاهى جهان توسط دكتر جاسبى بنا شود!

مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه ۸۷‎/۲‎/۲۳ با ذكر برخى موارد كلى (كه نادرست بودن آنها در ادامه اين توضيحات مستنداً مورد بررسى قرار مى گيرد)، سعى نموده است كه از كنار اين وقايع تلخ و ناگوار و تخلفات گسترده به راحتى عبور كرده و پاسخگوى جامعه نباشند.

در همين راستا بيان كرده بودم كه تعدادى از مسئولان ارشد قضايى تهران، به جاى ستاندن داد مظلومان، دانشجوى تحصيلات تكميلى واحد علوم و تحقيقات شده و با دستور دكتر جاسبى و بر خلاف ضوابط به عضويت هيأت علمى دانشگاه آزاد اسلامى نيز نائل آمدند!

يعنى اين مسئولان قضايى با انبوهى از فعاليت هاى قضايى در پايتخت، هم مسئوليت خود در دستگاه قضا را به نحوه احسن انجام داده، هم با مدرك كارشناسى ارشد عضو هيأت علمى دانشگاه آزاد اسلامى گرديده و تدريس دانشجويان را عهده دار شدند و در عين حال در مقطع دكترا نيز پذيرفته شده و به كسب علم مشغول مى باشند(!) كه در اين باره نيز مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى پاسخى ارائه ننموده اند.

۵- در مطالب پيشين اعلام كرده بودم كه مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى با سوء استفاده از نام و عنوان مقام معظم رهبرى، تجاوزات و تعديات خود نسبت به همسايگان خود را با بيان اين مطلب كذب كه دكتر جاسبى تنها اجرا كننده فرامين مصوب بوده، اعمال زشت، غيراخلاقى و خلاف قانون انجام شده در تضييع حقوق مردم منطقه حصارك را توجيه نموده و ضمن تطهير نقش دكتر جاسبى در اين زمينه، دستور انجام چنين اعمالى را به مقام معظم رهبرى نسبت داده اند(!)

در اين باره نيز مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى صلاح نديده است در خصوص اين اقدامات مجرمانه و غيراخلاقى خود پاسخى ارائه نمايند.

به راستى چرا مديريت دانشگاه آزاد اسلامى و شخص دكتر جاسبى كه فاقد حكم رسمى قانونى منطبق بر اساسنامه دانشگاه است، دست به چنين اقداماتى زده و چرا دستگاه هاى نظارتى و قضايى تنها نظاره گر اعمال ناشايست ايشان بوده اند؟

البته بررسى ها نشان مى دهد كه سوء استفاده از نام و عنوان مقام معظم رهبرى توسط مديريت دانشگاه آزاد اسلامى به موارد بالا ختم نشده و در تاريخ ۸۷‎/۲‎/۲۴ نيز ايشان با اقدامى زشت و غيراخلاقى با چينش خاص تيتر اول نشريه فرهيختگان (به مدير مسئولى آقاى دكتر جاسبى) در بالاى عكس مقام معظم رهبرى، سعى نموده اند تا در جهت منويات خود از نام و عنوان مقام معظم رهبرى (مدظله العالى)سوء استفاده كنند.

۶- مديريت دانشگاه آزاد اسلامى در ادعاى كذب ديگرى عنوان كرده بودند كه واحد علوم و تحقيقات تهران يكى از معظم ترين و با كيفيت ترين مراكز آموزش عالى منطقه و جهان است!

از مديريت دانشگاه آزاد اسلامى خواسته بودم تا مستنداً اعلام دارند كه اولاً معيارها و شاخص هايى كه توسط آنها به اين كشف مهم نائل آمده اند، چيست. ثانياً معرفى نمايند كه كدام مرجع و مركز علمى و پژوهشى اى در ايران و جهان ادعاى فوق الذكر مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى را تأييد مى كند ثالثاً بر اساس رتبه بندى علمى و آموزشى مراجع معتبر داخلى و خارجى هم اكنون دانشگاه آزاد اسلامى واحد علوم و تحقيقات تهران در كدامين جايگاه علمى قرار دارد اما مديريت دانشگاه آزاد اسلامى به جاى پاسخگويى به سؤالات منطقى و علمى فوق، دوباره با كلى گويى و تعريف از خود و با ارائه آمارى جالب كه ارزيابى آن خود نشانگر وضعيت واحد علوم و تحقيقات تهران است، اعلام كرده اند كه اين واحد دانشگاهى يكى از كم نظيرترين مراكز آموزش عالى است!

ضمن قدردانى از زحمات اعضاى هيأت علمى و پرسنل خدوم واحد علوم و تحقيقات تهران و بيان اين حقيقت كه بسيارى از آنان از عملكرد مديريت عاليه آن دانشگاه باخبر نبوده و توسط ايشان از حداقل حقوق قانونى خود نيز برخوردار نبوده و از شمول قانون كار خارج شده اند و اينكه اين واحد دانشگاهى همانند ديگر مراكز آموزش عالى داراى نقاط ضعف و قوتى است، اعلام مى نمايم كه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى با اظهارات خلاف واقع تصوير نادرستى از اين واحد دانشگاهى به افكار عمومى ارائه مى دهند ودر پرتو آن بيش از همه حق دانشجويان عزيز اين واحد را تضييع مى نمايند.

۷- موارد متعدد ديگرى نيز از سوى اينجانب در توضيحات پيشين، مطرح شده بود كه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى صلاح نديده اند تا در مورد آنها طرح بحثى شود كه بررسى و توضيح در مورد آنها را به زمان ديگرى موكول كرده و در ادامه به بررسى صحت و سقم برخى مطالب مطروحه از سوى مديريت دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه اخير خود (مورخ ۸۷‎/۲‎/۲۳) مى پردازم.

۸- مديريت دانشگاه آزاد اسلامى در پاسخ به مطالب مطرح شده در خصوص تعديات گسترده ايشان عليه برخى همسايگان دانشگاه و تخريب و تصرف عدوانى بسيارى از اراضى و باغات آنان و نيز مضروب ساختن آنها و ايجاد رعب و وحشت در همسايگان دانشگاه، بيان نموده است كه رفتار اين دانشگاه با همسايگان همواره بر اساس اخلاق و قانون بوده است!

شايسته بود تا مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى تعريف خود از قانون و اخلاق را در قاموس خود اظهار مى داشتند تا همگان كمى بيشتر با نحوه نگرش مديريت عاليه اين دانشگاه در طول ده ها سال گذشته آشنا مى شدند.

بى گمان پرتاب صخره هاى بزرگ، ضايعات عمليات هاى عمرانى و لاستيك هاى مشتعل از بالاى تپه هاى واحد علوم و تحقيقات به باغات و اراضى همسايگان، سرقت فنس هاى فلزى املاك آنان، حمله و تصرف عدوانى اراضى همسايگان، مضروب ساختن خانواده همسايگان تنها به دليل آنكه از حريم خود دفاع مى كنند، جارى ساختن سيلاب و گل و لاى در اراضى مردم و... گوشه اى از تعاريف قانون و اخلاق از منظر مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى است!

براستى چگونه است كه مديريت اين دانشگاه بدون هيچ مزاحمتى در ارتفاعات بالاى ۱۸۰۰ متر كه سرمايه همه اهالى تهران بزرگ است، در طى دهه گذشته ساخت و سازهاى عمرانى انجام داده و نه مجامع حقوقى و نه هيچ مرجع قضايى ديگر در اين زمينه وارد عمل نشده اند؟

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى همچنين ابراز داشته اند كه آن دانشگاه نيروى نظامى با قدرت قهرى در اختيار ندارد تا با ايجاد راهپيمايى و اجير كردن افراد، مردم را مرعوب و آنان را مضروب كند و از بنده درخواست كرده اند كه در اين باره توضيح دهم.
در اين زمينه از ميان انبوهى از اسناد موجود توجه مديران عاليه دانشگاه آزاد اسلامى و عموم مردم ايران را به اهم موارد گزارش با طبقه بندى عادى يكى از مراجع امنيتى در سال ۸۴ جلب مى كنم، تا اثبات گردد كه در اين زمينه مديريت فاميلى حاكم بر دانشگاه آزاد اسلامى چگونه به دروغ اعمال زشت خود را انكار مى كنند. در اين گزارش آمده است:

«... خودروى لودر دانشگاه آزاد [علوم و تحقيقات] قصد تخريب ملك شخصى آقاى (...) را داشته كه با مقاومت دختر وى روبرو گشته و مشاراليها از تخريب جلوگيرى مى نمايد. در اين خصوص خانم (...) مورد ضرب و شتم قرار گرفته و از ناحيه بينى و دندان مجروح مى گردد و چند دندان مشاراليها مى شكند.

...در تاريخ ۸۴‎/۵‎/۲۷ ساعت ۲۲ شب تجمعى در جلوى دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات صورت مى گيرد، مشخص گرديد تعدادى از كارگران دانشگاه چوب به دست و نقابدار به سركردگى دو تن از عوامل آن دانشگاه به نام هاى (...) و (...) راهپيمايى راه انداخته و شعار ضد ولايت فقيه ومرگ بر اسرائيل [خطاب به همسايگان دانشگاه] سر مى دهند.

تحقيقات نشان داد كه راهپيمايان اعلام داشتند كه ما كارگر دانشگاه آزاد هستيم و به ما گفته اند كه اين كار بكنيم و اگر اين كار را نمى كرديم ما را از كار بركنار مى كردند. ما مجبور بوديم دست به چنين كارى بزنيم.

اين موارد نيز جاى تعمق دارد كه چرا مسئولان دانشگاه و حراست قصد برهم زدن جو دارند و چرا اين راهپيمايى را طراحى كرده اند و مقاصدشان در اين راهپيمايى چه بوده آقاى(...) چه كاره دانشگاه مى باشند كه ۱۵۰ نفر كارگر را جمع كرده و مى خواهد نظم و امنيت جامعه را آن هم در پوشش دانشگاه برهم زند.»

حال سؤال در اينجاست كه چگونه مديريت فاميلى در رأس دانشگاه آزاد اسلامى اين قدرت و نفوذ را پيدا مى كند كه با توسل به زور و قوه قهريه و اجير نمودن كاركنان دانشگاه و با پشتوانه مالى تأمين شده از شهريه دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامى به بهانه ايجاد شهرك دانشگاهى و معظم ترين واحدهاى دانشگاهى جهان(!) طى چندين سال متمادى به همسايگان حقيقى و حقوقى خود در منطقه حصارك كن حمله ور شده تا با تصرف اراضى آنان پايه هاى بزرگ ترين واحد دانشگاهى جهان را كه دكتر جاسبى رياست آن را بر عهده داشته و تمام عمليات اجرايى آن با نظر وى انجام گرفته و مى گيرد را بنا كنند!

اما شرم آورتر از موضوعات بالا اين مطلب است كه مديريت خانوادگى حاكم بر مديريت دانشگاه آزاد اسلامى براى آنكه بار اين اعمال زشت را از گردن خود وانهند، ضمن تطهير دكتر جاسبى در مجامع قضايى و حقوقى، به دروغ رسماً و بطور مكتوب اعلام مى كنند كه مقام معظم رهبرى رئيس هيأت امناى دانشگاه آزاد اسلامى بوده و آقاى دكتر جاسبى تنها مدير اجرايى اين دانشگاه و اجراكننده فرامين مصوب است!
براستى چرا مقامات قضايى پايتخت به اين اعمال زشت، غيراخلاقى و خلاف قانون دكتر جاسبى و برخى منسوبين ايشان رسيدگى نكرده و نمى كنند!

انبوهى از مستندات موجود در محاكم قضايى، حقوقى، انتظامى و امنيتى در سال هاى ۸۱ ، ۸۲ ، ۸۳ و... نشان مى دهد كه چگونه عليرغم وجود مدارك متقن در خصوص تعديات صورت گرفته از سوى دانشگاه آزاد اسلامى در حق مردم، مديريت عاليه اين دانشگاه با ايجاد مراودات نادرست با برخى مسئولان رسيدگى كننده اين پرونده ها، حقوق مردم را ضايع نموده و به زعم خود پايه هاى مديريت خانوادگى خود بر دانشگاه آزاد اسلامى را مستحكم نموده اند.

حال مديريت دانشگاه آزاد اسلامى بايد به اين سؤال پاسخ دهد دانشگاهى كه با آن همه ظلم و تعدى در حق همسايگان بنا شده است، چگونه مى تواند داعيه دار امور فرهنگى، نماز و هيأت هاى مذهبى باشد؟

۹- در توضيحات قبلى خود اعلام كرده بودم كه بسيارى از رشته هاى تحصيلى واحد علوم و تحقيقات تهران بر خلاف مصوبات شوراى گسترش آموزش عالى تأسيس شده و در اين زمينه مثال هايى ارائه كردم. اما دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه خود عنوان داشته كه اولاً بنده نسبت به ضوابط تأسيس رشته هاى تحصيلى در دانشگاه آزاد اسلامى اطلاعات كامل نداشته ام، ثانياً احتياج نبوده است تا براى تأسيس رشته اى در مقطع كارشناسى ارشد و دكترى حتماً مقطع پايين تر آن در واحد دانشگاهى داير بوده باشد. جالب آنجاست كه مديريت دانشگاه آزاد اسلامى براى توجيه تخلفات خود به دانشگاه تربيت مدرس اشاره داشته و بيان نموده اند كه در اين دانشگاه نيز عليرغم عدم وجود رشته هاى كارشناسى، مقاطع كارشناسى ارشد و دكترى تأسيس شده است!

در اين زمينه ارائه مستندات زير واهى بودن اين مطالب و ادعاها را مشخص نموده و تخلفات آموزشى صورت گرفته در اين واحد را محرز مى كند:

۱-۹- با مراجعه به مصوبات شوراى عالى انقلاب فرهنگى مى توان گفت كه دانشگاه تربيت مدرس تنها دانشگاه دولتى است كه براى اداره خود داراى اساسنامه مستقل مصوب شوراى عالى انقلاب فرهنگى است كه براى اهداف خاصى تأسيس و در آن ذكرشده است كه اولويت تأسيس اين دانشگاه تحصيلات تكميلى و تربيت اساتيد دانشگاه بوده و به همين دليل قانونگذار شرايط خاصى را متفاوت با ديگر دانشگاه هاى كشور براى اداره آموزشى و ادارى و مالى آن وضع نموده است.

البته اگر مديران دانشگاه آزاد اسلامى نگاهى گذرا به مصوبات شوراى گسترش آموزش عالى مى انداختند، متوجه مى شدند كه مابقى دانشگاه هاى دولتى نظير تهران، امير كبير، صنعتى شريف، علوم و صنعت و... براى تأسيس رشته بايد شرايط بسيار سخت ترى را در مقايسه با آنچه براى دانشگاه آزاد اسلامى مقرر شده است، رعايت بنمايند.

اتفاقاً با مراجعه به اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامى مصوب شوراى عالى انقلاب فرهنگى مشخص مى شود كه قانون براى مديريت آموزشى دانشگاه آزاد اسلامى نيز ضوابط و معيارهاى روشن و صريحى وضع نموده است كه مطالب پيشين بنده ناظر بر عدم اجراى اين مفاد قانونى از سوى مديريت دانشگاه آزاد اسلامى بوده است و جالب آنكه قانونگذار براى دانشگاه آزاد اسلامى شرايط سهل ترى را براى مديريت آموزشى درنظر گرفته است.

۲-۹- بر طبق ماده (۳) اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامى حدود فعاليت هاى آموزشى و پژوهشى دانشگاه چه از حيث مقطع و رشته تحصيلى و چه از حيث ايجاد واحدهاى وابسته به تناسب رشته، با توجه به مجوز شوراى گسترش آموزش عالى تعيين مى گردد. ماده (۶) همين اساسنامه نيز تأكيد دارد كه دانشگاه آزاد اسلامى تابع كليه مقررات و آيين نامه هاى مربوط به مؤسسات آموزش عالى غيردولتى و غيرانتفاعى است.

بر همين اساس دانشگاه آزاد اسلامى مى بايست براى تأسيس رشته هاى تحصيلى در واحدها و شعب خود ضوابط و مقررات تعيين شده از سوى شوراى گسترش آموزش عالى را رعايت مى نمود.

تا سال ۷۳ ضوابط تأسيس رشته هاى تحصيلى در واحدها و مراكز دانشگاه آزاد اسلامى همان ضوابط مقرر در دانشگاه هاى دولتى بود، اما در اين سال براى تسهيل در توسعه دانشگاه هاى غيرانتفاعى، ضوابط جديدى از سوى شوراى گسترش آموزش عالى مصوب گرديد كه اين مصوبات بلافاصله به مديريت دانشگاه آزاد اسلامى براى اجرا ابلاغ گرديد. اما مستندات نشان مى دهد كه اين مصوبات در همان ابلاغيه و بر روى كاغذ باقى مانده و دانشگاه آزاد اسلامى در تأسيس بسيارى از رشته ها مفاد اين مصوبه را رعايت ننمود.

۳-۹- از جمله مفاد ضوابط تعيين شده از سوى شوراى گسترش آموزش عالى اين است كه براى تأسيس مقطع دكتراى رشته اى مى بايد مقطع كارشناسى ارشد آن رشته در واحد دانشگاهى داير بوده و يك دوره فارغ التحصيل نيز داشته باشد. اما در واحد علوم و تحقيقات همانطور كه پيش از اين مثال زده بودم برعكس عمل شده است. در بسيارى از رشته ها ابتدا مقطع دكترا تأسيس شده و سال ها بعد مقطع كارشناسى ارشد تأسيس شده است. علاوه بر رشته هايى كه در توضيحات قبلى ارائه نمودم مى توان به برخى ديگر از رشته هاى دكتراى واحد علوم و تحقيقات تهران اشاره كرد كه رشته هاى اديان و عرفان، تاريخ، روانشناسى، علوم سياسى، عرفان اسلامى، مديريت صنعتى و دولتى، علوم قرآن و حديث و... از آن جمله اند. البته در تأسيس بسيارى از رشته ها علاوه بر عدم رعايت ضابطه فوق الذكر، معيارهاى مصوب ديگرى از قبيل حداقل تعداد هيأت علمى مورد نياز براى تأسيس رشته و... نيز رعايت نگرديده است.

نكته جالب توجه در اين مطلب است كه شوراى گسترش آموزش عالى در سال هاى ۸۰ و ۸۱ تصميم مى گيرد تا براى ارتقاى كيفيت آموزشى در دانشگاه آزاد اسلامى همان ضوابط مقرر در دانشگاه هاى دولتى را در دانشگاه آزاد اسلامى اجرا نمايد كه اين تصميم با مقاومت شديد مديريت دانشگاه آزاد اسلامى مواجه شده و دانشگاه آزاد اسلامى از تن دادن به ارتقاى كيفيت در اين زمينه خوددارى مى كند.

بنابراين مشخص مى گردد كه اين مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى است كه با اظهار تغافل نسبت به ضوابط و مقررات آموزش عالى كشور پاسخ هاى نادرستى را به افكار عمومى ارائه مى دهند.

۱۰- دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه خود عنوان كرده است كه در واحد علوم و تحقيقات ۲۸۷ رشته تحصيلات تكميلى تأسيس كرده و مجوز همگى آنان از طريق وزارت علوم، تحقيقات و فناورى صادر شده است!

اتفاقاً مستندات نشان مى دهد كه شوراى گسترش آموزش عالى وزارت علوم، تحقيقات و فناورى با اكثر رشته هاى تأسيس شده در واحد علوم و تحقيقات تهران به دليل نداشتن حداقل هاى كيفيتى براى تأسيس رشته هاى تحصيلات تكميلى مخالفت كرده و نظرات خويش را در اين زمينه بطور رسمى به دانشگاه آزاد اسلامى اعلام داشته است. بنابراين در اين مورد هم مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى مطلب خلاف حقيقتى را اظهار نموده اند. حال اگر مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى بر صدق گفتار و كردار خود تأكيد دارند شايسته است تا اعلام نمايند كه ۲۸۷ رشته تحصيلات تكميلى واحد علوم و تحقيقات چه زمان و در كدام جلسات شوراى گسترش آموزش عالى وزارت علوم، تحقيقات و فناورى مجوز تأسيس گرفته اند؟

شايان ذكر است على رغم مخالفت شوراى گسترش آموزش عالى وزارت علوم، تحقيقات و فناورى با تأسيس رشته هاى فوق در واحد علوم و تحقيقات، تمامى اين رشته ها برخلاف قانون و ضوابط از سوى كميته ارزيابى رشته هاى تحصيلى دانشگاه آزاد اسلامى (كه با تلاش مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى و برخلاف اساسنامه اين دانشگاه با مخالفت شوراى گسترش آموزش عالى تشكيل شده بود) در غياب نماينده وزارت علوم، تحقيقات و فناورى، مجوز تأسيس گرفته اند.

به عنوان مثال تا ابتداى سال ۸۵ از ۲۷۸ رشته تحصيلات تكميلى تأسيس شده در واحد علوم و تحقيقات تنها ۱۲ رشته از نظر كيفيت آموزشى مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناورى قرار گرفته و از سوى شوراى گسترش آموزش عالى براى آنها مجوز صادر شده است!

بنابراين در اين مورد نيز مستندات نشان مى دهد مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى ادعاى خلاف حقيقت ديگرى را براى توجيه تخلفات خود بيان نموده اند.

11- دانشگاه آزاد اسلامى در جوابيه خود با ارائه برخى آمار پژوهشى و آموزشى واحد علوم و تحقيقات تهران در سال ۱۳۸۶ اين واحد را يكى از با كيفيت ترين و كم نظيرترين مراكز آموزش عالى معرفى نموده اند كه در اين خصوص بيان برخى از واقعيات خالى از لطف نمى باشد:

۱-۱۱- اول آنكه مديريت دانشگاه آزاد اسلامى با ارائه آمار دقيق و مستندات كافى در اين زمينه مشخص ننموده اند كه اين واحد دانشگاهى با كيفيت و كم نظير، نه در جهان، بلكه در داخل كشور ايران از نظر رتبه بندى پژوهشى در كجا قرار دارد تا بعد به واسطه آن واحد علوم و تحقيقات را منحصر به فردترين و معظم ترين مركز آموزش عالى لقب دهند!

دوم آنكه در توضيحات قبلى بنده برخى شاخصه هاى پژوهشى ميان واحد علوم و تحقيقات و دانشگاه تربيت مدرس مقايسه شد. انتظار بر اين بود كه دانشگاه آزاد اسلامى با ارائه توضيح قابل قبول، علل عقب ماندگى عملكرد آموزشى و پژوهشى واحد علوم و تحقيقات را در اين زمينه صادقانه به مردم، نخبگان و دانشگاهيان عزيز توضيح دهند. اما نكته جالب در آن است كه مديريت دانشگاه آزاد اسلامى به دلايل نامعلوم ترجيح داده در جوابيه اخير خود در اين رابطه طرح بحثى نداشته باشد و با خود تعريف گويى از كنار اين حقيقت عبور كند.

۲-۱۱- بررسى آمار عملكرد آموزشى و پژوهشى واحد علوم و تحقيقات كه از سوى مديريت اين دانشگاه در جوابيه اخير (۸۷‎/۲‎/۲۳) ارائه شده است، تصوير گوياترى را از وضعيت اين واحد دانشگاهى كه به اذعان مسئولان آن، بيشترين سرمايه گذارى از شهريه دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامى طى دو دهه گذشته در اين واحد شده، نشان خواهد داد.

دانشگاه آزاد اسلامى اعلام كرده است كه واحد علوم و تحقيقات با داشتن بيش از ۵۰۰ عضو هيأت علمى رسمى تمام وقت، ۴۰۰ نفر هيأت علمى نيمه وقت و بيش از ۱۰۰۰ استاد مدعو و ۷۰۰ كارشناس داراى مجموعه اى از بهترين ساختمان ها و آزمايشگاه ها با مجهزترين و پركاربردترين امكانات بوده و در سال ،۱۳۸۶ خروجى علمى اين مجموعه عظيم ۱۴۷ مقاله ISI، ۲۶۰ مقاله علمى پژوهشى و ۲۴۰ مقاله ارائه شده در مجامع علمى داخلى و بين المللى و انتشار ۱۸ مجله معتبر علمى به همراه انتشار يك مجله انگليسى با رتبه ISI بوده است.

اول آنكه مديريت دانشگاه آزاد اسلامى اعلام نكرده است كه از ۱۸ نشريه علمى منتشرشده در واحد علوم و تحقيقات چه تعداد از آنها از كميسيون نشريات علمى كشور كه تنها مرجع رسمى اعطاى رتبه به مجلات علمى است، كسب مجوز كرده و از نظر اين مرجع علمى داراى اعتبار هستند يا نه؟

دوم آنكه مشخص نشده است از ۲۶۰ مقاله علمى پژوهشى چه تعداد در مجلات علمى معتبر و داراى رتبه علمى از سوى كميسيون نشريات علمى كشور چاپ شده و چه تعداد در نشريات داخلى دانشگاه آزاد اسلامى بر فرض اينكه ۱۸ نشريه علمى واحد علوم و تحقيقات از كميسيون نشريات علمى كشور داراى مجوز باشند و تمام ۲۶۰ مقاله ذكرشده نيز در مجلات علمى معتبر چاپ شده باشند، مقايسه آمار عملكرد سال ۸۶ واحد علوم و تحقيقات با آمار عملكرد سال ۱۳۸۳ دانشگاه تربيت مدرس بسيار قابل تأمل خواهد بود.

دانشگاه تربيت مدرس در سال ۸۳ با تنها ۶۰۰ عضو هيأت علمى (كمتر از يك سوم واحد علوم و تحقيقات) و در حالى كه داعيه پيشتازى علمى در ايران و جهان را نداشته و در حالى كه تنها كمتر از يك چهارم واحد علوم و تحقيقات دانشجو داشته است، داراى ۲۶۲ مقاله ISI، ۶۴۰ مقاله علمى پژوهشى و ۱۴۵۵ مقاله ارائه شده در مجامع علمى داخلى و بين المللى بوده است. جدول مقايسه اين آمار را گوياتر بيان مى دارد.

اين در حالى است بودجه كل واحد علوم و تحقيقات از دانشگاه تربيت مدرس نيز بيشتر بوده است. حال اگر آمار عملكرد سال ۸۶ دانشگاه تربيت مدرس (كه به مراتب بيشتر از سال ۸۳ مى باشد) با واحد علوم و تحقيقات مقايسه شود، وضعيت اين كيفى ترين واحد دانشگاهى، از آنچه در بالا ارائه گرديد بسيار وخيم تر خواهدشد!
اما مشخص نيست كه چرا مديريت عاليه دانشگاه آزاد اسلامى به جاى بيان دلايل عدم بازدهى مطلوب در دانشگاه آزاد اسلامى كه بارها اين مسئله از سوى مقامات عاليرتبه نظام به دكتر جاسبى تذكر داده شده است، با اظهارات خلاف واقع سعى در اين مطلب دارند كه عملكرد خود در زمينه پژوهش را در كشور و منطقه و جهان ممتاز جلوه داده و خود را جزء كم نظيرترين مراكز آموزش عالى محسوب نمايند!

البته مصاديق فراوانى از خلاف واقع گويى هاى دكتر جاسبى و برخى منصوبين وى در اين زمينه موجود است كه پرداختن به آنها در اين مجال نمى گنجد.

۱۲- مسئولان دانشگاه آزاد اسلامى، درباره خارج شدن پرسنل رسمى اين دانشگاه از شمول قانون كار كه بنده در توضيحات قبلى خود بدان اشاره داشتم، اظهار داشته اند كه پرسنل دانشگاه آزاد اسلامى بيمه بوده و حقوق و مزاياى بيشترى نسبت به بسيارى از نهادهاى دولتى دريافت مى كنند!

مگر بنده گفته بودم كه پرسنل دانشگاه آزاد اسلامى بيمه نيستند! اين اظهار نظر مديريت دانشگاه آزاد اسلامى نشان مى دهد كه يا ايشان خود را عمداً به تغافل زده اند يا اين كه نسبت به عبارات و اصطلاحات حقوقى آشنايى كافى ندارند.

بنده عنوان كرده بودم كه در صورت اخراج پرسنل دانشگاه آزاد اسلامى به هر علت(!) توسط مديريت آن دانشگاه چه مرجع حقوقى و قضايى خارج از دانشگاه، دادرس اخراج شدگان خواهد بود و اصولاً چرا مديريت عاليه اين دانشگاه با تلاش هاى خود با گرفتن مجوزى بر خلاف اساسنامه اين دانشگاه، اعضاى هيأت علمى و كاركنان ادارى اين دانشگاه از شمول قانون كار خارج كرده است؟

البته درباره اين ادعا كه پرسنل دانشگاه آزاد اسلامى حقوق و مزاياى بيشترى نسبت به بسيارى از نهادهاى دولتى دريافت مى دارند مطالب فراوانى در اختيار است كه پرداختن به آنها را براى جلوگيرى از طولانى شدن اين توضيحات به آينده نزديك موكول مى نمايم.

در نهايت ضمن قدردانى از زحمات پرسنل خدوم و زحمتكش دانشگاه آزاد اسلامى و نيز دانشجويان آن دانشگاه كه على رغم پرداخت شهريه اى سنگين به مديريت دانشگاه از حداقل هاى استانداردهاى آموزشى و پژوهشى برخوردار نيستند، تأكيد مى نمايم بيان تخلفات مديريت آن دانشگاه در طول دو دهه گذشته تنها در راستاى اصلاح سيستم مديريتى و ساختارى آن دانشگاه براى رفاه حال دانشگاهيان آن دانشگاه بوده كه ان شاء ا... اين امر مهم در آينده نزديك محقق خواهد شد.

خبر مرتبط:

ادله غيرقانوني بودن رياست جاسبي بر دانشگاه آزاد

دادگاه فرصت خوبى براى بيان حقايق درباره مديريت دانشگاه آزاد
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 539]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن