تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836112254




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

الهام: حمايت رهبري از دولت هاشمي، خاتمي و احمدي‌نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: الهام: حمايت رهبري از دولت هاشمي، خاتمي و احمدي‌نژاد
وي با بيان اين كه بنده براي عرض تشكر در اين همايش حضور پيدا كردم و حس صحبت ندارم بيشتر دوست دارم در جمع دوستان روابط عمومي بالاخص دانشگاهي بشنوم، افزود: چراكه شنيدن مفيدتر و عاقلانه‌تر است؛ گرچه ما در مسير عشق متهم به بي‌عقلي هستيم اما با اين حال عشق و عقل را قابل جمع مي‌دانيم و مي‌فهميم كه شنيدن عاقلانه‌تر و عاشقانه‌تر از گفتن نيست.
غلامحسين الهام اظهار كرد: ما از آزادي به معناي واقعي حمايت مي‌كنيم و همواره عنوان كرده‌ايم كه با سانسور در هر شكل عام مخالفيم. از سوي ديگر شاهديم كه زمينه رشد و خلاقيت در اين دولت در عرصه نوآوري و توليد فضاي ديگري را در دانشگاه‌ها توليد كرد و از ظرفيت توليد نرم افزاري و خلاقيت در اين عرصه ها حمايت كرد. البته اين دستور به خط و مشي رهبر معظم انقلاب است كه ما نيز آن را دنبال مي كنيم.

به گزارش ايسنا سخنگوي دولت در اولين همايش مديران روابط عمومي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي و فناوري كه در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي سوم خرداد گفت: در هر دوره و شرايطي به شيريني اين سجاياي بلند و ماندگاري كه در حقيقت تمدن والاي نظام اسلامي ما را مي‌سازد نيازمنديم. اميدواريم خداوند اين ذائقه شيرين را از ما نگيرد و در همه حال ايمان و صفا را در رگ و پوست نسل‌هاي متوالي جامعه جاري و ساري سازد.

وي با بيان اين كه بنده براي عرض تشكر در اين همايش حضور پيدا كردم و حس صحبت ندارم بيشتر دوست دارم در جمع دوستان روابط عمومي بالاخص دانشگاهي بشنوم، افزود: چراكه شنيدن مفيدتر و عاقلانه‌تر است؛ گرچه ما در مسير عشق متهم به بي‌عقلي هستيم اما با اين حال عشق و عقل را قابل جمع مي‌دانيم ومي‌فهميم كه شنيدن عاقلانه‌تر و عاشقانه‌تر از گفتن نيست.

الهام خطاب به حاضران در اين جمع گفت: از همتي كه مصروف داشتيد و اين نشست را در آستانه روز ملي روابط عمومي برگزار كرديد به سهم خود و شوراي اطلاع رساني دولت صميمانه سپاسگزارم و اميدوارم خروجي اين جلسه براي مجموعه دولت قابل استفاده باشد.

وي اضافه كرد: از آنجا كه دانشگاه مي‌تواند سرچشمه توليد باشد برنامه‌ريزي و محتواي كارها و روش‌هاي عملي‌اش الگو و سرمشقي براي بقيه بخش‌هاي اجرايي است از اين رو توقع از دانشگاه توقعي ويژه و مضاعفي است كه با همت مجموع عزيزان در دانشگاه پيش مي‌رود ولي به طوركلي بخش عمده‌اي از رسالت ما تحقق پيدا كرده و اميدواريم بركات آن در بقيه بخش‌هاي دولت ساري و جاري شود.

سخنگوي دولت در ادامه اين همايش گفت: در مورد دولت نهم تصور مي‌كنم مسووليت ويژه‌تر و خطيرتري در حوزه‌اي كه مسووليت در اين ارتباط وجود دارد، داريم كه اين موضوع به دليل اعتقادي است كه به اين گفتمان دارم و همچنين براساس فهم بنده اين حركت مطالبه عموم مردم و مطالبه نظام و انقلاب ما است.

الهام اضافه كرد: رهبر معظم انقلاب همواره از همه دولت‌ها حمايت كرده‌اند، اين روش، روش قابل فهمي است و البته راه هم همين است بدان معنا كه بدون حمايت از دولتي توفيق در كار ايجاد نمي‌شود و اين يك بحث منطقي است. شاهد بوديم كه در دوران هاي گذشته مقام معظم رهبري از دولت هاشمي رفسنجاني، دولت خاتمي و هم اكنون از دولت احمدي نژاد در امور اجرايي حمايت كرده‌اند.

وي در ادامه عنوان كرد: به طور مثال در دولت هاشمي به دليل ويژگي‌هاي شخصي ايشان و ساختاري، ظرفيت‌هاي كاري گسترده‌اي وجود داشت، تصميم‌گيري در نهادهايي همچون مجمع تشخيص مصلحت و دولت كاملا منطبق با هم بودند، ولي رييس مجمع تشخيص مصلحت رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي و رييس جمهور همه در مجموعه واحدي از مديريت بودند كه اين مديريت يك مديريت متمركز بود؛ از اين رو در آن زمان بخش‌هاي مهم سياستگذاري و اجرا متمركز در اختيار بود.

الهام اضافه كرد: در آن دوران از لحاظ نقادي نيز اجماع مركبي در كشور وجود داشت كه بايد از دولت سازندگي حمايت شود - درست يا غلط ، افراطي يا عادلانه آن را كاري ندارم - در آن زمان اين احساس در عموم نيروهاي نخبه موثر در جامعه وجود داشت.

وي تاكيد كرد: در آن زمان رويكرد مجلس چهارم كه در واقع مجلس اين دولت بود، آن بود كه با حمايت‌هاي رييس‌جمهوروارد اين مجلس شدند وقتي فضاي نقد شكل مي گرفت عنوان مي كردند كه ما گفتيم حمايت و نگفتيم اطاعت يعني آن جريان كه با آن شعار روي كار آمد حس مي كرد كه بايد تعديل كند و شعارهاي ابتدايي‌شان را توجيه و دفاع كردند.

الهام اضافه كرد: در حوزه نخبگان علما و بزرگان كشور و شخصيت‌هايي كه در دولت هاشمي تاثيرگذار بودند، همه احساس مي‌كردند كه هرگونه مواجهه و نقادي دولت، ناكامي در تحقق اهداف و آرمان‌هاي انقلاب را منجر مي‌شود. اين احساس مسووليت در آن زمان وجود داشت كه همه بايد حمايت كنند.

در دوران هاشمي تنها يك رسانه منتقد وجود داشت

وي ادامه داد: در دولت هاشمي رسانه‌ها هم به آن شكل وجود نداشتند و تنها يك رسانه منتقد بود كه با احتياط لازم و با حفظ اين تحفظ رفتار مي‌كرد و تاثيرگذاريش بر جريان خاص خود بود و بقيه روزنامه‌ها و به طور كلي عرصه رسانه از اين جهت خيلي تاثيرگذار نبود. از سوي ديگر مي‌دانيم كه وضعيت رسانه در دوره‌هاي دوم اين دولت رو به رشد شد و وضعيت ديگري را ايجاد كرد، اما در همان دوران نيز، نشريات همسو با گفتمان دولت ساخته شده بودند.

الهام ابراز داشت: در آن زمان نيز حمايت‌هاي اجرايي قوي از سوي مقام معظم رهبري از اين دولت وجود داشت و از سياست‌هاي اجرايي دولت حمايت مي‌شد اما در عين حال برداشت بنده و با توجه به حافظه آن دوران و اسناد موجود آن زمان مي دانم كه رهبر معظم انقلاب يك انتقاد گفتماني با اين دولت بر سر بحث عدالت داشت. در عرصه اي كه سازندگي و توسعه پايه گفتمان اصلي دولت بود مقام معظم رهبري حاشيه‌اي با اين دولت راجع به بحث عدالت داشتند. اين بحث انتقادي با اتكا به رويكرد عدالت‌محور و سياست هاي اقتصادي در گفتمان رهبر معظم انقلاب ديده مي‌شد.

سخنگوي دولت درادامه در رابطه با دولت خاتمي گفت: دولت خاتمي از لحاظ گفتماني برآمده از دوره سازندگي است يعني ريشه اختلافي در خيلي از جاها با اين دولت نداشت به جز بقيه بخش‌ها كه در توسعه سياسي بود و يك فضاي جديدي را ايجاد و باز كرد. در اين دوره ساختار اجرايي متفاوت است اما حوزه حمايت اجرايي مقام معظم رهبري از اين دولت با همان قوت جلو مي‌رود.

الهام اضافه كرد: البته اين دولت بيشتر به امر فكرسازي و گفتمان‌سازي در جامعه مي‌پرداخت. در اين جهت بيشترين همت دولت معطوف به فضاي سياسي و به تعبير خودشان توسعه سياسي بود؛ از اين رو فضاي فكري نقد و گفت‌وگو در جامعه بر مسايل اجرايي و مشكلات اقتصادي و مسايلي از اين دست بيشتر غلبه پيدا كرد.

وي افزود: گفتمان دولت خاتمي بيشتر مطلوب روشنفكران و نخبگان بود و گرايش نخبگان به اين دولت بيشتر از گرايش توده‌اي و مردمي بود. صرف نظر از حمايت‌هاي اجرايي، حمايت رسانه‌اي نيز در اين جهت از اين دولت بسيار گسترده انجام مي‌شد.

الهام خاطرنشان كرد: بخشي از نيروهاي فكري اين دولت به جاي اين كه درگير دولت شوند وارد عرصه رسانه‌اي شده و دولت نيز براين اساس از آنها حمايت كرد و اين موضوع از لحاظ ساختاري امر درستي بود؛ چرا كه آنها در اين صورت مي‌توانستند ارتباط گسترده‌اي با همه حوزه‌ها پيدا كنند و سرشاخه و سر پل ارتباطي با افكار عمومي را حاصل نمايند. در اين موضوع آنها صرفنظر از محتواي بحث از نظر شكلي و قالبي خوب عمل كردند.

وي با بيان اين كه پوشش رسانه‌اي در دولت خاتمي همسو و هم جهت با اين دولت بود، گفت: در آن زمان رسانه‌ها ، رسانه‌هاي دولتي بود؛ البته نه بدان معنا كه دست نشانده دولت باشند؛ بلكه آنها معتقد به دولت بودند و براساس اين تعهد و ايمان به اين گفتمان از دولت حمايت مي‌كردند و حتي براي حمايت از اين جريان تا پاي تعطيلي مجلس و برخورد نهادهاي حاكميت جلو رفتند.

سخنگوي دولت در ادامه اظهار كرد: خاستگاه جريان 18 تير رسانه و مطبوعات بود و حمايت دولت و اين گفتمان از سوي رسانه‌ها پشتوانه فكري آنها محسوب مي‌شد. طبيعي است در اين شرايط نقادي دولت ظرفيت رسانه‌اي ندارد به جز رسانه ملي كه در دوره دوم خلا نقادي جريان دوم خرداد را پوشش داد رسانه‌هاي مكتوب نقاد به جز يكي دو رسانه فكري كه در دوره قبل شكل گرفت و رو به تعطيلي رفت نيز وجود نداشت.

وي تاكيد كرد: در اين فضا نقادي در ميان جريان نخبه وجود ندارد و نقاد، نقاد همسو همراه و همگراست و هر چه نقادي كنند به هم‌افزايي در اين دولت كمك مي‌كند.

الهام در ادامه عنوان كرد: اين مجموعه در آن دوران به دليل مباني‌اش چالش‌هايي را در عرصه حاكميت ايجاد كرد، اما از لحاظ فضاي حمايت رسانه‌اي روند خوبي را دنبال مي‌كرد. در آن دوره نقادي مقام معظم رهبري از لحاظ گفتماني بيشتر از دوره‌هاي قبل بود. اين موضوع از لحاظ رويكرد عدالت و رويكرد مباني فكري ارزشي و عقيدتي نظام قوي‌تر و پررنگ‌تر شد بدان معنا كه نگراني از تغيير به سمت فضاي سكولاريستي و حساسيت‌هاي فكري جدي‌تري وجود داشت.

وي گفت: در اين دوره نقادي رهبر معظم انقلاب و تحفظي كه در عين حمايت از اين دولت وجود داشت جريان اصلاح‌طلبي را به اصلاحات ديني و اصلاحات آمريكايي تقسيم كرد و سپس شاخص گذاشتن و رهبري تعيين كردن براي اين جريان براي آن بود كه بين اين گفتمان و گفتمان انقلاب اسلامي فاصله بياندازد.

مجلس هفتم بيشترين نقادي و برخورد را با دولت نهم داشت
سخنگوي دولت به شرايط دولت نهم اشاره كرد و گفت: مجلس هفتم كه از لحاظ غلبه فكري اصولگراست بيشترين نقادي و برخورد را با دولت نهم داشته است. اين اختلاف ديدگاه، سليقه و تفاوت نظر و هر چه كه گفته مي‌شود باعث شد كه اين مجلس چالش‌هاي شديدتر و تندتري را با دولت داشته باشد.

وي اضافه كرد: در مقايسه‌اي با مجلس پنجم و دولت خاتمي، مجلس سوم و دولت رفسنجاني وچه برسد به مجلس ششم با دولت خاتمي يا همان مجلس هفتم با دو سال دولت خاتمي ، اين چالش‌ها به اين شدت وجود نداشت.

الهام تاكيد كرد: مجلس هفتم در بخش‌هاي تصميم‌گيري، نظارتي، حجم سوال، استيضاح ، عدم راي اعتماد، حجم مصوبات هم ارز با تصميمات دولت و وتوكننده تصميمات اجرايي دولت به گونه‌اي است كه كارنامه پرچالشي را ايجاد كرده است، البته اين افتخاري براي جمهوري اسلامي است كه اين دو مجموعه با اين حجم نقادي با هم كار مي‌كنند.

وي خاطرنشان كرد: در اين حالت دو مجموعه‌اي كه با يكديگر كار مي‌كنند بايد وقت زيادي را براي اغنا و همواركردن داشته باشند كه در اين صورت نتيجه كمتري حاصل مي‌شود و شرايط كاركردن سخت‌تر است. از سوي ديگر دولت‌ها و مجالس هنگامي كه در حل مشكلات كم مي‌آورند از مداخله رهبر معظم انقلاب استفاده مي‌كنند كه در اين دوره استفاده از اين مورد از سوي دولت انجام نشد.

سخنگوي دولت در رابطه با عرصه رسانه‌اي در دولت نهم گفت: اين دولت رسانه‌اي توليد نكرد كه البته اين هنر و قوتش نيست و قصد ندارم كه به چرايي آن بپردازم، اما به هر حال اين واقعيت صرف نظر از دلايلش وجود دارد. اين دولت هنگامي كه روي كار آمد جرياني در مقابلش قرار گرفت كه از اول جريان منتقد بودند، اين جريان آن‌قدر منتقدند كه حتي تاب جشن پيروزي در انتخابات را نياوردند و بر اين اساس شادي در پيروزي به دليل حفظ وحدت در برخي از بخش‌ها محدود شد.

الهام خاطرنشان كرد: اين جريان، جرياني نيست كه در كاركرد با دولت زاويه پيدا كرده باشد؛ چرا كه اساسا آنها رقيب هستند و از اول نيز با رويكرد سياسي و فكري خود مي‌خواستند كه دولت توفيق نداشته باشد. اين موضوع كه در عرصه رقابت سياسي رقيب قصد مچ‌گيري از حريف را داشته باشد، قابل فهم است. البته اين فضاي مچ گيري و انتقاد از پيش تعيين شده وجود داشت.

وي در ادامه تاكيد كرد: با اين وجود نقطه قوت اين دولت آن است كه حمايت گفتماني مقام معظم رهبري از اين دولت بي تحفظ و بي نقد است؛ چرا كه انطباق گفتماني بين گفتمان انقلاب اسلامي، گفتمان مقام معظم رهبري و گفتمان دولت وجود دارد؛ بدان معنا كه مسير و خواستگاه دولت و رويكردهاي آن در تمام عرصه‌ها منطبق بر مطالبات رهبر معظم انقلاب است اين مطالبات منطبق بر مطالبات گفتمان انقلاب اسلامي است.

وي اضافه كرد: اين مطالبات به معناي بازگشت و رجعت به گفتمان انقلاب اسلامي بعد از تحولاتي كه در جامعه و فاصله‌هايي كه ايجاد شده، مي‌باشد. اين يك نقطه بسيار برجسته و نكته عالي و امتيازي است كه از اين جهت نسبت به اين حوزه مسووليت‌هاي مضاعفي داريم.

الهام خاطرنشان كرد: مطالبات مردم و اميد مردم نيز بر همين مبناست و فضاي جهاني نيز ناشي از اين موضوع است؛ بدان معنا كه دوباره انقلاب اسلامي امام (ره) از اين كشور در عرصه اجراييات دولت احمدي نژاد شكل گرفته و اميد جهاني ايجاد و قدرت فراملي فراهم كرده است. اين امتيازي است كه ما داريم ولي متاسفانه از آن غفلت مي‌كنيم و بي‌جهت خود را سرزنش كرده و ارزش اين مهم را نمي‌شناسيم و با طنز و تخطئه با آن برخورد مي‌كنيم.

وي افزود: اين دولت به دليل دميدن در فضاي فكري، استقلال طلبانه، آزادي‌خواهانه و عدالت‌محور انقلاب اسلامي يك حركت و نشاط جهاني ايجاد كرده و به همين نسبت قدرت در فضاي فراملي براي جمهوري اسلامي فراهم شده است. اين دولت عرصه را باز كرده و مرزهاي دفاعي ما را از مرزهاي جغرافيايي فراتر برده و به ما فرصت كار، فعاليت ، انديشيدن فكري و گفتماني و علمي ايجاد كرده است. بايد از اين فرصت استفاده و قدرت علمي و فناوري را در جمهوري اسلامي سرعت بخشيد. اين موارد مرهون نگرش، گفتمان، جرات و جسارت رييس‌جمهور در اين حوزه است كه اين شرايط را در مسير انقلاب اسلامي فراهم كرده است.

سخنگوي دولت در ادامه عنوان كرد: از سوي ديگر ما از فضاي شكوي سنگيني در مواجهه با عرصه فضاسازي رسانه‌اي برخورداريم. ما نتوانسته ايم آنچه را كه ايجاد كرده‌ايم به فضاي عمومي جامعه منتقل كنيم. البته مردم بدون واسطه اين موارد را دريافت كرده و نخبگان را دورزده‌اند؛ چرا كه شاهديم وقتي صداي ارتباط احمدي‌نژاد و مردم شنيده مي‌شود، فضاي توده اي مي بينيم و در اين حالت نخبگاني كه نمي‌توانند اين را ببينند تنها تخطئه مي‌كنند.

الهام تاكيد كرد: ارتباط مستقيم توده‌اي مردم ناشي از ارتباط مستقيم گفتماني، اعتماد متقابل بين مردم و دولت با رويكردها و رفتارها و كاركرد احمدي نژادي ايجاد شده است. اين موضوع به وسيله سرپل‌هاي ارتباطي ، خواص و رسانه‌ها پوشش مناسب پيدا نكرد و شرايط به گونه‌اي شد كه ما خود را تخطئه مي‌كنيم.
 يکشنبه 5 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 419]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن