تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805401951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خلاصه دستاوردهاي دولت احمدي نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: خلاصه دستاوردهاي دولت احمدي نژاد

به گزارش ايرنا، با پايان يافتن عمر دولت دهم، مجموعه اي از اهم اقدامات و دستاوردهاي دولت احمدي نژاد كه مبتني بر آمارهاي مراكز رسمي است بصورت خلاصه منتشر مي گردد :

۱- افزايش ۳ برابري كاربران اينترنت در دولت دهم
۲- بزرگراههاي كشور : تا قبل از دولت نهم : ۴۷۱۳ كيلومتر، اكنون : ۱۳ هزار ۲۲۳ كيلومتر (۲.۸ برابر)
۳- آزادراه هاي كشور : تا قبل از دولت نهم : ۱۰۸۶ كيلومتر، اكنون : ۲۳۴۹ كيلومتر (۲.۱ برابر)
۴- آسفالت راههاي روستايي : تا قبل از دولت نهم : ۵۴ هزار و ۹۹۴ كيلومتر، اكنون : ۱۰۱ هزار و ۴۵۰ كيلومتر (۱.۸ برابر)
۵- آزاد راه احداث شده در كشور : دولت اصلاحات : ۳۷۴ كيلومتر، دولت احمدي نژاد : ۱۲۶۳ كيلومتر (۳.۴ برابر)
۶- بزرگراه احداث شده در كشور : دولت اصلاحات : ۲۵۳۷ كيلومتر، دولت احمدي نژاد : ۸۵۱۰ كيلومتر (۳.۳ برابر)
۷- آسفالت راه روستايي : دولت اصلاحات : ۲۹ هزار و ۲۱۳ كيلومتر، دولت احمدي نژاد : ۴۶ هزار و ۴۵۶ كيلومتر (۱.۶ برابر)
۸- افزايش ۵۰ درصدي سهم توليد محصولات پتروشيمي ايران در خاورميانه، از ۱۶ درصد در سال ۸۴ به ۲۴ درصد در سال ۹۱
۹- افزايش ۴۰ ميليون تني ظرفيت توليد پتروشيمي در كشور از سال ۸۴ تا كنون
۱۰- از سال ۸۴ تا ۹۱ بيش از ۵۲ طرح پتروشيمي به ارزشي بيش از ۲۲ ميليارد دلار در كشور به بهره برداري رسيده است.
۱۱- با اجراي طرح سهميه بندي بنزين (سال ۸۶) و همچنين هدفمندي يارانه ها (سال ۸۹) تاكنون (پايان ۹۱) بيش از ۹۲ ميليارد ليتر صرفه جويي در مصرف سوخت حاصل شده كه معادل با ۶۰ ميليارد دلار برآورد مي شود.
۱۲- سهم جايگاه هاي CNG ايجاد شده در كشور در كاهش مصرف سوخت ۲۵% و سهم هدفمندي يارانه ها وسهميه بندي بنزين در اين كاهش مصرف ۷۵% بوده است.
۱۳- ظرفيت نيروگاهي نصب شده در كشور در سال ۸۴ معادل با ۳۸ هزار مگاوات بود اما در سال ۹۱ به ۷۰ هزار مگاوات رسيده است.
۱۴- صادرات برق در سال ۹۱ براي نخستين بار از مرز ۱۱ ميليارد كيلووات ساعت گذ شت در حاليكه سال ۸۴ اين ميزان تنها ۲.۷ ميليارد كيلووات ساعت بود.
۱۵- تعداد مشتركان برق در كشور در ابتداي دولت نهم ۱۹ ميليون واحد بوده كه در سال ۹۱ به بيش از ۲۸ ميليون مشترك رسيده است.
۱۶- هدف برنامه چهارم توسعه براي صادرات غيرنفتي ۵۳ ميليارد دلار بود اما دولتهاي نهم و دهم با صادرات غيرنفتي ۷۹ ميليارد دلاري در زمان برنامه بيش از ۱۵۰ درصد از اهداف برنامه را محقق كردند.
۱۷- سهم بازار سرمايه (بورس) نسبت به توليد ناخالص داخلي از ۱۷ درصد در سال ۸۴ به بيش از ۵۰ درصد در ابتداي سال ۹۲ رسيده است.
۱۸- در سال ۹۱ براي نخستين بار توليد ناخالص داخلي كشور از مرز ۵۰۰ ميليارد دلار فراتر رفت.
۱۹- افزايش ۹ برابري ارزش بازار سرمايه (بورس و فرابورس)، ارزش بازار سرمايه در سال ۸۴ برابر با ۳۲ هزار ميليارد تومان بود كه در حال حاضر به بيش از ۲۹۰ هزار ميليارد تومان رسيده است.
۲۰- در سال ۸۴ تعداد مقالات ISI ايران در زمينه نانو تنها ۲۸۷ مقاله بود اما اين تعداد در سال ۹۱ به ۳۶۵۰ مقاله رسيد كه رشدي ۱۲ برابري را نشان مي دهد.
۲۱- جايگاه جهاني ايران از نظر تعداد مقالات ISI در زمينه نانو ، از رتبه ۲۹ در سال ۸۴ به رتبه ۸ در سال ۹۱ رسيده است.
۲۲- تعداد اعضاي هيات علمي در زمينه فناوري نانو در سال ۸۴ تنها ۵۹۱ نفر بود كه اكنون با رشدي ۴ برابري به ۲۳۵۵ نفر رسيده است.
۲۳- از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تا خرداد ۹۲ تعداد ۱۷۵ هزار و ۳۸۹ مقاله علمي در پايگاه ISI به ثبت رسيده كه بيش از ۱۵۰ هزار مقاله آن (۸۵ درصد) در دولتهاي نهم و دهم ارائه شده است.
۲۴- سهم ايران در توليد علم جهان در ۲۸ سال (از ۵۷ تا ۸۴) از يك دهم درصد به سه دهم درصد رسيد اما پس از ۸ سال فعاليت دولتهاي نهم و دهم، اكنون به بيش از ۲ درصد رسيده است.
۲۵- كشورهاي غربي در دولتهاي پيشين بارها وعده ساخت مخازن ذخيره سازي گاز مايع را مطرح كردند اما دولت دهم با فسخ قرارداد شركت فرانسوي و اعتماد به ظرفيت داخلي و نخبگان كشور توانست در سال ۹۱ اولين مخزن ذخيره گاز را ايجاد كند.
۲۶- در بخش ميراث جهاني ملموس يونسكو ۱۶ اثر از ايران به ثبت رسيده كه ۱۰ پرونده از اين آثار در دولتهاي نهم و دهم ثبت جهاني شده است.
۲۷- افزايش دو برابري تعداد اماكن ورزشي كشور از ۱۰ هزار و ۹۷۵ واحد در سال ۸۴ به ۲۱ هزار و ۲۲۹ واحد در سال ۹۱
۲۸- تخصيص ۴۰ درصد اعتبارات ورزشي فدراسيون ها به ورزش زنان در دولتهاي نهم و دهم عامل اصلي در شكوفايي، مدال آوري و درخشش زنان ورزشكار ايراني در عرصه هاي جهاني بوده است.
۲۹- تعداد مجتمع هاي ورزشي روستايي : قبل از دولت نهم : ۴۰۷ مجتمع، اكنون : ۲۹۴۳ مجتمع (رشد ۷ برابري)
۳۰- در سال ۱۳۸۴ بيش از يك ميليون و ۱۶۲ هزار نفر گردشگر خارجي به كشورمان سفر كردند كه اين رقم با رشدي ۳ برابري در سال ۹۱ به سه ميليون ۷۲۹ هزار گردشگر رسيد.
۳۱- دولت اصلاحات در ۸ سال فعاليت خود بيش از ۶۷ هزار چاه كشاورزي را برق دار كرد، در حاليكه در دولتهاي نهم و دهم تا پايان سال ۹۰ (۶ سال) بيش از ۸۲ هزار حلقه چاه كشاورزي برق دار شده است.
۳۲- مجموع سرمايه گذاري خارجي صورت گرفته در كشور از ابتداي سال ۱۳۷۰ تا پايان سال ۱۳۹۱ بيش از ۳۵ ميليارد دلار است كه بيش از ۶۹.۵ درصد (معادل ۲۴.۴ ميليارد دلار) در دولت احمدي نژاد و ۲۹.۷ درصد (معادل ۱۰.۴۵۲ ميليارد دلار) در دولت اصلاحات جذب شده است.
۳۳- افزايش دو برابري تعداد مراكز دانشگاهي و موسسات آموزش عالي از ۱۳۰۰ مركز در سال ۸۴ به ۲۵۰۴ مركز در سال ۹۱
۳۴- در سال تحصيلي ۹۱-۹۰ نسبت به ۸۵-۸۴ تعداد دانشجويان مقطع كارشناسي ۲ برابر، كارشناسي ارشد حدود ۵ برابر و تعداد دانشجويان دكتري نيز ۳ برابر شده است.
۳۵- جذب بيش از ۲۴ هزار عضو هيات علمي در مراكز آموزشي و پژوهشي در دولتهاي نهم و دهم
۳۶- طرح ايران كد كه در دولت اصلاحات تصويب شد اما اجرا نگرديد، به همت دولتهاي نهم و دهم اجرايي شد و تعداد كدهاي كالايي توليد شده در اين طرح تاكنون به بيش از ۲ ميليون و ۱۰۰ هزار كد رسيده است.
۳۷- دولت هاي نهم و دهم توانستند با اتخاذ تدابير علمي مناسب و بدون ايجاد اختلال در روال زندگي مردم، تلفات شبكه برق را از ۲۲ درصد به ۱۷.۶ درصد كاهش دهند. اين در حالي بود كه در سال ۸۶ مجلس اصرار داشت براي صرفه جويي بايد ساعت رسمي كشور تغيير كند.
۳۸- تعداد سيم كارت هاي تلفن همراه طي هشت سال اخير ۱۶ برابر شده و از ۷ ميليون سيم كارت در سال ۸۴ به ۱۱۳ ميليون در سال ۹۱ رسيده است .
۳۹- شاخص كل بورس از سال ۸۴ تاكنون با بيش از ۴۲ هزار واحد رشد از رقم ۹۴۵۹ واحد به بيش از ۵۲ هزار واحد رسيده است.
۴۰- تعداد شركت‌هاي ايراني سازنده قطعات لكوموتيو قبل از دولت نهم ۱۱۶ شركت بود كه طي دولت نهم و دهم با رشد ۵۳ درصدي به ۱۷۸ شركت رسيد.
۴۱- در دولتهاي نهم و دهم تا پايان سال ۹۱، سالانه ۸۵ واگن مسافري به ناوگان ريلي كشور اضافه شد در حاليكه اين عدد در دولت اصلاحات سالانه ۵۷ واگن بوده است (۴۹ درصد رشد)
۴۲- در دولتهاي نهم و دهم تا پايان سال ۹۱، سالانه ۴۸۶ واگن باري به ناوگان ريلي كشور اضافه شد در حاليكه اين عدد در دولت اصلاحات سالانه ۴۲۶ واگن بوده است (۱۴ درصد رشد)
۴۳- در ۸ سال دولت اصلاحات تنها ۳۴ دستگاه به تعداد لكوموتيوهاي كشور افزوده شد، اين افزايش در دولتهاي نهم و دهم تا پايان سال ۹۱ (۷.۵سال) به ۱۸۴ دستگاه رسيده است (۴۷۷ درصد رشد)
۴۴- تعداد انواع خودرو توليد شده در دولت هاي نهم و دهم (۹۱-۸۴) به بيش از ۱۰ ميليون و ۲۲۱ هزار دستگاه رسيده است حال آنكه مجموع خودروهاي توليد شده در ۸ سال دولت اصلاحات (۸۳-۷۶) اندكي كمتر از ۳.۵ ميليون دستگاه بوده است.
۴۵- يكي از استانداردهاي جهاني در زمينه خودرو، تعداد خودروي موجود در كشورها براي هر هزار نفر يا سرانه مالكيت خودرو است. سرانه مالكيت خودرو در ايران در ابتداي سال ۸۴ برابر با ۹۰ دستگاه بود كه اكنون به بيش از ۲۰۰ دستگاه رسيده است.
۴۶- رشد ۴ برابري تعداد وب سايت هاي ايراني از ۱۳۸۰۰ وب سايت در ابتداي دولت نهم به بيش از ۵۵ هزار وب سايت در سال ۹۱
۴۷- در دولت اصلاحات تنها ۱ درصد ساخت و سازها بصورت صنعتي بود اما در پايان سال ۹۱ به ۳۵ درصد رسيده است. طبق قانون برنامه پنجم توسعه، صنعتي سازي ساختمان بايد تا پايان سال ۹۴ به ۴۰ درصد برسد كه اكنون ۸۷ درصد آن محقق شده است.
۴۸- تعداد مسكن روستايي ساخته شده : در دولت اصلاحات، ۸۱ هزار واحد، در دولت نهم و دهم ۱ ميليون و ۶۲۴ هزار واحد (بيش از ۲۰ برابر)
۴۹- متوسط ساليانه مسكن شهري ساخته شده : در دولت اصلاحات، ۳۹۱ هزار واحد. در دولت نهم و دهم ۷۶۹ هزار واحد (رشد ۹۶ درصدي)
۵۰- در سال ۸۴ با وجود ۶ ميليون خودرو در كشور، ۲۷هزار و ۸۰۰ نفر تلفات جاده اي داشتيم در حاليكه با مديريت دولتهاي نهم و دهم در سال ۹۱ با وجود بيش از ۱۷ ميليون خودرو، اين تلفات به كمتر از ۱۹ هزار نفر رسيده است.
۵۱- در ابتداي دولت نهم ۵۰۰ مركز فني و حرفه اي در كشور وجود داشت اما اين تعداد اكنون به ۶۷۶ مركز افزايش يافته كه رشد ۳۵ درصدي داشته است.
۵۲- در دولتهاي نهم و دهم زير بناي مراكز فني و حرفه اي با ۸۶ درصد افزايش از ۷۹۳ هزار متر مربع به يك هزار و ۴۷۴ متر مربع رسيده است.
۵۳- در آغاز دولت نهم تنها يك تعاوني دانش بنيان در خصوص فناوريهاي نوين وجود داشت كه در حال حاضر با رشدي چشمگير به ۶۵ مركز رسيده است.
۵۴- افزايش ۱۲۲ درصدي تعداد تعاوني هاي فعال در كشور از ۸۴ هزار در سال ۸۴ به ۱۸۷ هزار در پايان سال ۹۱
۵۵- در ابتداي دولت نهم تعداد تعاوني هاي زنان ۵ هزار و ۹۱۱ تعاوني بود كه اكنون به ۱۹ هزار و ۱۸۳ تعاوني رسيده است (۲۲۵ درصد رشد)
۵۶- با ساخت ۷ ميليون و ۳۹۳ هزار واحد مسكوني در دولت احمدي نژاد، مجموع مسكن ساخته شده توسط دولتها پس از انقلاب به بيش از ۱۲ ميليون واحد رسيد. از اين تعداد ۶۱.۲ درصد در دولت احمدي نژاد، ۲۶.۵ درصد در دولت اصلاحات و ۱۲.۳ درصد در دولتهاي اول تا ششم ساخته شده است.
۵۷- تا سال ۱۳۸۴ تعداد ۶۰۰ شهر كشورمان از نعمت گاز برخوردار بودند كه در سال ۹۱ به بيش از ۱۰۰۰ شهر رسيده است.
۵۸- تا قبل از شروع به كار دولت نهم تنها ۲ هزار و ۸۰ روستا از نعمت گاز برخوردار بودند كه با تلاش دولتهاي نهم و دهم ۱۲ هزار و ۲۲۰ روستاي ديگر به شبكه سراسري گاز متصل شدند.
۵۹- برخورداري خانوار شهري و روستايي از گاز طبيعي : تا سال ۸۴ : ۶۰ درصد، سال ۹۱ : ۸۳ درصد (۲۳ درصد رشد)
۶۰- در ابتداي دولت نهم تنها ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتي كشور از گاز طبيعي برخوردار بودند، اين تعداد در حال حاضر به بيش از ۵۸ هزار واحد صنعتي افزايش يافته است (رشد ۶ برابري)
۶۱- از مجموع شهرها، روستاها و واحدهاي صنعتي برخوردار از نعمت گاز در كشور، ۴۰ درصد از شهرها، ۸۵ درصد از روستاها و ۸۴ درصد از واحدهاي صنعتي كشور، در ۸ سال اخير و با همت دولتهاي نهم و دهم از امكان استفاده از گاز برخوردار شده اند.
۶۲- مجموع صادرات محصولات شيلاتي : در دولت اصلاحات، ۱۱۰ هزار تن به ارزش ۵۱۸ ميليون دلار. در دولتهاي نهم و دهم (تا پايان ۹۱)، ۲۸۰ هزار تن به ارزش ۹۰۰ ميليون دلار
۶۳- واريز مازاد درآمد نفتي به حساب ذخيره ارزي : دولت اصلاحات (۸۳-۷۹) : ۳۰ ميليارد دلار (معادل ۲۳ درصد درآمد نفتي)، دولتهاي نهم و دهم (۸۸-۸۴) : ۱۳۳ ميليارد دلار (۳۷ درصد درآمد نفتي)
۶۴- در پايان دولت اصلاحات از ۲۰۶ ميليارد دلار درآمد نفتي تنها ۱۰ ميليارد دلار (۵ درصد) در حساب ذخيره ارزي به دولت بعدي منتقل شد. در دولت احمدي نژاد از ۵۱۸ ميليارد دلار درآمد نفتي بيش از ۵۲ ميليارد دلار (۱۰ درصد) در صندوق توسعه ملي به دولت يازدهم منتقل مي شود.
۶۵- متوسط سالانه صادرات خدمات فني و مهندسي : دولت اصلاحات : ۵۷۶ ميليون دلار، دولت احمدي نژاد : ۲ ميليارد و ۵۷۶ ميليون دلار (رشد ۴.۵ برابري)
۶۶- از سال ۱۳۸۰ تا پايان سال ۹۱ ارزش كل خدمات فني و مهندسي صادر شده از كشور به بيش از ۲۲ ميليارد و ۹۳۰ ميليون دلار مي رسد كه ۱۰ درصد (معادل با ۲.۳ ميليارد دلار) در دولت دوم اصلاحات و۹۰ درصد (معادل با ۲۰.۶ ميليارد دلار) در دولت هاي نهم و دهم صورت گرفته است.
۶۷- تعداد آزمايشاههاي آب در كشور : قبل از دولت نهم ۲۱۵ عدد، سال ۹۱ : ۳۸۳ آزمايشگاه (۷۸ درصد رشد)
۶۸- تعداد آزمايشگاههاي فاضلاب در كشور : قبل از دولت نهم : ۶۴ آزمايشگاه، سال ۹۱ : ۱۴۳ آزمايشگاه (۱۲۳ درصد رشد)
۶۹- تعداد آزمايشگاههاي آب و فاضلاب در كشور : قبل از دولت نهم : ۲۷۹ آزمايشگاه، سال ۹۱ : ۵۲۶ آزمايشگاه (۸۸ درصد رشد(
۷۰- جمعيت تحت پوشش آب شرب در روستاها : قبل از دولت نهم : ۶۵ درصد، سال ۹۱ : ۷۸ درصد (۲۰ درصد رشد)
۷۱- آبرساني به روستاها : قبل از دولت نهم : ۱۸ هزار روستا، سال ۹۱ : ۳۲ هزار و ۵۰۰ روستا (۸۰ درصد رشد)
۷۲- تعداد مشتركان آب شرب : قبل از دولت نهم : ۹.۱ ميليون فقره، سال ۹۱ : ۱۳.۶۷ ميليون فقره (رشد ۵۰ درصدي)
۷۳- ظرفيت سالانه تامين آب در كشور : قبل از دولت نهم : ۶.۴ ميليارد متر مكعب ، سال ۹۱ : ۹.۷ ميليارد مترمكعب (۵۱ درصد رشد)
۷۴- تعداد تصفيه خانه هاي آب كشور : قبل از دولت نهم : ۷۶ واحد، سال ۹۱ : ۱۱۹ واحد (۵۶ درصد رشد)
۷۵- تعداد تصفيه خانه هاي فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۸۷ واحد، سال ۹۱ : ۱۴۶ واحد (۶۸ درصد افزايش)
۷۶- تعداد تصفيه خانه هاي آب و فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۱۶۳ واحد، سال ۹۱ : ۲۶۵ واحد (۶۲ درصد افزايش)
۷۷- ظرفيت تامين آب شرب از تصفيه خانه هاي كشور : قبل از دولت نهم : ۲.۱ ميليارد مترمكعب، سال ۹۱ : ۳.۶ ميليارد مترمكعب (۷۱ درصد رشد)
۷۸- طول خطوط انتقال آب : قبل از دولت نهم : ۱۶ هزار كيلومتر، سال ۹۱ : ۲۷ هزار كيلومتر (رشد ۶۸ درصدي)
۷۹- طول شبكه توزيع آب : قبل از دولت نهم : ۹۸ هزار كيلومتر، سال ۹۱ : ۱۳۷ هزار كيلومتر (۴۰درصد رشد)
۸۰- جمعيت تحت پوشش خدمات فاضلاب شهري : قبل از دولت نهم : ۲۵.۵ درصد، سال ۹۱ : ۳۸.۸۲ درصد (۵۲ درصد رشد)
۸۱- طول شبكه فاضلاب شهري : قبل از دولت نهم : ۲۸ هزار و ۵۰۰ كيلومتر، سال ۹۱ : ۴۹ هزار كيلومتر (۷۲ درصد رشد)
۸۲- تعداد مشتركين فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۲.۶۴ ميليون فقره، سال ۹۱ : ۴.۶۸ ميليون فقره (۷۷ درصد رشد)
۸۳- اجراي طرح ماليات بر ارزش افزوده پس از ۲۱ سال وقفه، ارائه لايحه در سال ۱۳۶۶، اجرا در سال ۱۳۸۷
۸۴- سهم درآمدهاي مالياتي نسبت به مخارج جاري دولت يكي از شاخص هاي بسيار مهم براي بررسي وضعيت فعاليتهاي مالي دولت است. متوسط اين نسبت در دولت اصلاحات : ۳۷.۷۵ درصد، در دولت احمدي نژاد : ۴۲.۸۹ درصد (۱۳.۶ درصد بهبود)
۸۵- نسبت ماليات به توليد ناخالص داخلي يكي از نسبتهاي تحليلي و مهم در ارزيابي عملكرد و وضعيت مالي دولتها است و بالا بودن اين نسبت نشان دهنده كارايي نظام مالياتي كشور نيز مي باشد. متوسط اين نسبت در دولت اصلاحات : ۵.۵۱ درصد، در دولت احمدي نژاد : ۷.۲۵ درصد (۳۱.۵ درصد بهبود)
۸۶- نسبت درآمدهاي مالياتي به مخارج دولت در كشور براي اولين بار در دولت دهم (سال ۸۸) از ۵۰ درصد فراتر رفت.
۸۷- دولت نهم در سال ۱۳۸۴ شبكه فيبر نوري را به طول ۳۰ هزار كيلومتر تحويل گرفت و طي هشت سال با اضافه كردن ۲۳ هزار كيلومتر به طول اين شبكه آن را به ۵۳ هزار كيلومتر در پايان دولت دهم رساند.
۸۸- تعداد واحدهاي صنفي داراي پروانه فعاليت از ۴۰۰ هزار واحد در سال ۸۴ به بيش از ۲ ميليون واحد در سال ۹۱ رسيده است.
۸۹- ظرفيت كانتينري بنادر : در ۸ سال دولت اصلاحات : يك ميليون و ۸۲۵ هزار TEU، در ۷.۵ سال دولت نهم و دهم : ۷ ميليون و ۱۰۰ هزار TEU . (۵.۲ ميليون TEUمعادل ۳۲۱ درصد افزايش)
۹۰- افزايش ظرفيت ايجاد شده در ناوگان تجاري دريايي در ۸ سال دولت اصلاحات : ۱ ميليون و ۱۵۰ هزار تن. در ۷.۵ سال دولتهاي نهم و دهم : بيش از ۲ ميليون و ۹۱ هزار تن. (۹۴ درصد رشد)
۹۱- ظرفيت جابجايي مسافر در بنادر كشور : قبل از دولت نهم : ۴ ميليون و ۷۲۵ هزار نفر. اكنون : ۱۴ ميليون نفر (حدودا ۳ برابر)
۹۲- مجموع سرمايه گذاري زيربنايي توسط سازمان بنادر در بنادر كشور : پايان سال ۸۳ : ۲ هزار و ۸۹۲ ميليارد ريال، پايان سال ۹۱ : ۲۴ هزار ميليارد ريال (بيش از ۸ برابر)
۹۳- جذب سرمايه غيردولتي در بنادر كشور : كل سرمايه گذاري جذب شده تا پايان سال ۸۳ : ۲ هزار و ۱۵۷ ميليارد ريال، در دولت هاي نهم و دهم ۲۰ هزار و ۹۶۴ ميليارد ريال (حدودا ۱۰ برابر)
۹۴- متوسط تخليه و بارگيري كالاي نفتي و غيرنفتي در بنادر كشور در دولت نهم و دهم سالانه ۱۱۹ ميليون تن بوده كه نسبت به دولت اصلاحات (سالانه ۷۴ ميليون تن) معادل ۶۱ درصد رشد داشته است.
۹۵- متوسط جابه جايي مسافر دريايي در دولت نهم و دهم با ۱۷۶ درصد رشد نسبت به دولت اصلاحات از ۲ ميليون و ۵۰۰ هزار نفر در سال به ۶ ميليون و ۹۰۰ هزار نفر در سال رسيده است.
۹۶- متوسط تخليه و بارگيري كالاي كانتينري در دولت نهم و دهم سالانه ۲ ميليون و ۳۰۰ هزار Teu است كه نسبت به پايان سال ۸۳ (يك ميليون و ۳۴۵ هزار Teu) معادل ۷۱ درصد رشد داشته است.
۹۷- افزايش تعداد بنادر كوچك كشور : در دولت اصلاحات : از ۴۹ بندر به ۵۱ بندر (۴ درصد افزايش). در دولت احمدي نژاد : از ۵۱ بندر به ۸۲ بندر (۶۰ درصد افزايش)
۹۸- ركورددار افزايش واردات بنزين در كشور : دولت اصلاحات در سال ۷۶ با افزايش ۱۲۰ درصدي نسبت به سال قبل. ركورددار كاهش واردات بنزين به كشور : دولت احمدي نژاد در سال ۹۰ با ۶۷ درصد كاهش نسبت به سال قبل
۹۹- وابستگي كشور به واردات بنزين در دولت اصلاحات ۴ برابر شد، از ۵ ميليون ليتر در روز (۱۳۷۶) به ۲۳ ميليون ليتر در روز (۱۳۸۴). در دولت احمدي نژاد واردات بنزين نه تنها به صفر رسيد بلكه صادرات بنزين نيز آغاز شد.
۱۰۰- از مجموع ۱۴۲ طرح سد بزرگ ملي كشور كه در دست بهره برداري است، ۱۹ سد پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، ۷ سد از ابتداي انقلاب تا سال ۱۳۶۷، ۱۵ سد در دولت كارگزاران، ۴۷ سد در دولت اصلاحات، و ۵۴ سد در دولت احمدي نژاد به بهره برداري رسيده است.
۱۰۱- ظرفيت نصب شده نيروگاه هاي برقابي كه وارد مدار شده : دولت اصلاحات : سه هزار و ۷۵ مگاوات، دولت احمدي نژاد : ۴ هزار و ۹۶۲ مگاوات (۱.۶ برابر)
۱۰۲- دولت اصلاحات (۸۳-۱۳۷۶) بيش از ۲۵ هزار ميليارد ريال از سهام شركتهاي دولتي را در جريان خصوصي سازي واگذار كرد، در حاليكه ارزش اين واگذاري ها در دولت احمدي نژاد (از ۸۴ تا خردادماه ۹۲) بيش از ۱۲۲۷ هزار ميليارد ريال مي باشد (۵۰ برابر)
۱۰۳- مجموع سيمان توليد شده در كشور : در دولت اصلاحات : ۲۰۳ ميليون تن، در دولت احمدي نژاد : ۴۰۳ ميليون تن (۹۹ درصد رشد)
۱۰۴- افزايش ظرفيت توليد سيمان در كشور : در ۲۷ سال (از ابتداي انقلاب تا سال ۸۴) : ۲۶ ميليون تن، در دولت احمدي نژاد (تا پايان ۹۱) : ۴۲ ميليون تن (۱.۶ برابر)
۱۰۵- متوسط سالانه افزايش توليد سيمان : در دولت اصلاحات : ۶۵ درصد، در دولت احمدي نژاد : ۱۱۷ درصد
۱۰۶- ميزان مصرف سيمان از برخي جهات بيانگر روند رشد اقتصادي و پيشرفت كشور نيز مي باشد. در سال ۱۳۸۵ سرانه مصرف سيمان حدود ۵۱۰ كيلوگرم بوده كه در سال ۹۱ به يك هزار و ۱۸ كيلوگرم رسيده است.
۱۰۷- تعداد كارخانه هاي سيمان در كشور : در پايان دولت اصلاحات (سال ۸۳ ) : ۳۷ كارخانه ، ابتداي سال ۹۲ : ۶۷ كارخانه (۸۰ درصد افزايش)
۱۰۸- ميزان توليد سالانه سيمان : در پايان سال ۸۳ : ۳۲ ميليون تن، در پايان سال ۹۱ : ۷۰ ميليون تن (بيش از ۲ برابر)
۱۰۹- مديريت موفق دولت هاي نهم و دهم در اهتمام به امر توليد و سرمايه گذاري در صنعت سيمان عامل اصلي در رشد ۱۱ پله اي كشورمان از رتبه ۱۴ جهاني در سال ۸۴ به رتبه ۳ در سال ۹۲ مي باشد.
۱۱۰- براساس گزارش مر كز آمار ايران از سال ۱۳۷۶ تا پايان ۹۱ بيشترين ميزان نرخ بيكاري در كشور در سالهاي ۷۹ و ۸۰ با ميزان ۱۴.۳ درصد به ثبت رسيده است. متوسط سالانه نرخ بيكاري در دولت اصلاحات (۸۳-۱۳۷۶) برابر با ۱۲.۷۵ درصد و متوسط اين نرخ در دولتهاي نهم و دهم (۹۱-۱۳۸۴) برابر با ۱۱.۶۶ درصد مي باشد.
۱۱۱- تعداد بيكاران در دولت اصلاحات : از ۱.۴ ميليون نفر در سال ۷۶ به ۲.۶۷۵ ميليون نفر در سال ۸۴ (۱.۲۷۵ ميليون نفر افزايش، ۹۱ درصد رشد). در دولت احمدي نژاد : از ۲.۶۷۵ ميليون نفر به ۲.۹۴۵ ميليون نفر (۲۷۰ هزار نفر افزايش، ۱۰ درصد رشد)
۱۱۲- تعداد دارالقرآن ايجاد شده در كشور : از سال ۵۷ تا ۸۴ : ۶۷۰ واحد، در دولت احمدي نژاد : بيش از ۲۰ هزار واحد
۱۱۳- افزايش تختهاي فعال بيمارستاني : در دولت اصلاحات : ۸۴۸۸ تخت (از ۸۲۵۸۸ به ۹۱۰۷۶)، در دولت احمدي نژاد : ۱۷۸۲۵ تخت (از ۹۱۰۷۶ به ۱۰۸۹۰۱)، بيش از ۲ برابر
۱۱۴- افزايش داروخانه هاي كشور : در دولت اصلاحات : ۱۷۹۴ داروخانه (از ۴۵۸۶ به ۶۳۸۰)، در دولت احمدي نژاد : ۲۵۸۱ داروخانه (از ۶۳۸۰ به ۸۹۶۱)، بيش از ۱.۴ برابر
۱۱۵- افزايش خانه بهداشت روستايي : در دولت اصلاحات : ۱۳۹۰ مركز (از ۱۴۹۲۴ به ۱۶۳۱۴)، در دولت احمدي نژاد : ۳۹۶۷ مركز (از ۱۶۳۱۴ به ۲۰۲۸۱)، بيش از ۲.۸ برابر
۱۱۶- تعداد كانونهاي فرهنگي هنري مساجد كشور : تا قبل از دولت نهم : ۲۴۰۰ كانون، سال ۹۱ : ۱۵ هزار كانون (بيش از ۶ برابر)
۱۱۷- تعداد كتابخانه هاي عمومي كشور : تا قبل از دولت نهم : ۱۶۰۰ كتابخانه، سال ۹۱ : ۳ هزار كتابخانه (۸۸ درصد رشد)
۱۱۸- تعداد عناوين كتابهاي چاپ شده در كشور : سال ۱۳۸۴ : بيش از ۵۳ هزار عنوان، سال ۱۳۹۰ : بيش از ۶۸ هزار عنوان (۲۸ درصد رشد)
۱۱۹- تعداد سالن هاي سينما : سال ۱۳۸۴ : ۲۵۰ سالن، سال ۱۳۹۱ : ۳۶۰ سالن (۴۴ درصد رشد)
۱۲۰- ميزان توليد محصولات باغي نسبت به سطح زير كشت اين محصولات : در دولت اصلاحات از ۵.۶۳ تن محصول در هر هكتار در سال ۷۶ به ۵.۲۲ تن محصول در هر هكتار در سال ۱۳۸۳ كاهش يافته است. در دولت احمدي نژاد اين نسبت از ۵.۷۳ تن محصول در هر هكتار در سال ۸۴ به ۶.۷ تن محصول در هر هكتار افزايش يافته است. (يك تن افزايش محصول در هر هكتار)
۱۲۱- در دولت اصلاحات ميزان توليد محصولات باغي از ۱۱ ميليون و ۲۵۰ هزار تن در سال ۷۶ به بيش از ۱۳ ميليون و ۱۰۸ هزار تن در سال ۸۳ رسيد (۱۶.۵ درصد افزايش). در سال ۸۴ دولت نهم بيش از ۱۴ ميليون و ۸۶۴ هزار تن محصولات باغي توليد كرد كه اين رقم در پايان سال ۹۱ به بيش از ۱۸ ميليون و ۴۰۰ هزار تن رسيد (۲۳.۸ درصد افزايش)
۱۲۲- ميزان افزايش محصولات باغي : در دولت اصلاحات : بيش از يك ميليون و ۸۵۰ هزار تن، در دولت احمدي نژاد : بيش از ۳ ميليون و۵۳۶ هزار تن (بيش از ۹۰ درصد افزايش)
۱۲۳- ميزان رشد ساليانه توليد محصولات باغي در ۸ سال دولت اصلاحات (۸۳-۱۳۷۶) برابر با ۲.۲ درصد و در ۸ سال دولت احمدي نژاد (۹۱-۱۳۸۴) برابر با ۳.۱ درصد بوده است. اين در حالي است كه در سال ۱۳۸۷ به دليل سرماي شديد و كم سابقه در كشور بسياري از محصولات باغي از بين رفت، در اين سال توليد محصولات باغي نسبت به سال ۸۶ نزديك به ۳ ميليون تن كاهش يافت.
۱۲۴- مجموع محصولات باغي توليد شده : در دولت اصلاحات : ۹۹ ميليون و ۸۴۱ هزار تن، در دولت احمدي نژاد : بيش از ۱۲۷ ميليون و ۹۷ هزار تن (۲۷.۳ درصد افزايش معادل با ۲۷ ميليون و ۲۵۶ هزار تن)
۱۲۵- بر اساس آمارهاي بانك مركزي ميزان نقدينگي كشور در دولت كارگزاران ۶.۲ برابر، در دولت اصلاحات ۵.۱۱ برابر و در دولت احمدي نژاد ۵ برابر شده است. اين در حالي است كه در سالهاي اخير طرح هاي اقتصادي بزرگي چون هدفمندي يارانه ها، مسكن مهر و بنگاههاي زودبازده انجام شده و حجم فعاليتها و توليدات دولت نيز چندين برابر دولتهاي گذشته بوده است.
۱۲۶- متوسط نرخ رشد نقدينگي در كشور : در دولت كارگزاران : ۲۹.۸ درصد، در دولت اصلاحات : ۲۶.۲ درصد، در دولت احمدي نژاد : ۲۵.۸۶ درصد
۱۲۷- شتاب نقدينگي : عبارت است ميزان رشد نرخ رشد نقدينگي، شتاب مثبت به منزله حركت به سمت تشديد افزايش نقدينگي و شتاب منفي به منزله حركت به سمت مهار افزايش نقدينگي مي باشد. در دولت كارگزاران : ۸۹.۴ درصد مثبت، در دولت اصلاحات : ۹۹ درصد مثبت، در دولت احمدي نژاد : ۱۰ درصد منفي
۱۲۸- ميزان استخراج مواد معدني : ابتداي سال ۱۳۸۴ : ۱۵۶ ميليون تن از ۳۶۰۰ معدن فعال ، ابتداي سال ۱۳۹۱ : ۳۴۱ ميليون تن از ۵ هزار معدن فعال
۱۲۹- تعداد پروانه اكتشاف معادن صادر شده : در دولت اصلاحات : ۱۰ هزار فقره، در دولت احمدي نژاد : بيش از ۱۳ هزار فقره (۳۰ درصد رشد)
۱۳۰- تعداد پروانه بهره برداري از معادن صادر شده : در دولت اصلاحات : ۴۶۰۰ پروانه، در دولت احمدي نژاد : بيش از ۶ هزار پروانه (۳۰ درصد رشد)
۱۳۱- افزايش ظرفيت توليد محصولات فولادي از ۱۳ ميليون تن در سال ۱۳۸۴ به ۳۱ ميليون تن در سال ۱۳۹۱ (۱۳۸ درصد رشد)
۱۳۲- افزايش ظرفيت توليد آلومينيوم از ۲۳۰ هزار تن در اسل ۱۳۸۴ به ۴۵۷ هزار تن در سال ۱۳۹۱ (۹۹ درصد رشد)
۱۳۳- افزايش ظرفيت توليد كاشي و سراميك از ۱۸۰ هزار تن در سال ۱۳۸۴ به ۳۸۰ هزار تن در سال ۱۳۹۱ (بيش از ۲ برابر)
۱۳۴- افزايش ظرفيت تاسيسات ذخيره اي كشور (سيلوها) از ۹ ميليون تن در سال ۱۳۸۴ به ۱۶ ميليون تن در سال ۱۳۹۱ (۷۸ درصد رشد)
۱۳۵- افزايش ظرفيت توليد مس كاتدي از ۱۹۰ هزار تن در سال ۱۳۸۴ به ۲۵۵ هزار تن در سال ۱۳۹۱ (۳۴ درصد رشد)
۱۳۶- مجموع لوازم خانگي (تلويزيون، يخچال، ماشين لباسشويي) توليد شده در كشور : در دولت اصلاحات : ۱۹ ميليون دستگاه، در دولت احمدي نژاد : ۲۷ ميليون دستگاه (۱.۴ برابر)
۱۳۷- حجم سرمايه گذاري صنعتي محقق شده : در دولت اصلاحات : ۱۶ هزار ميليارد تومان، در دولت احمدي نژاد : ۱۱۰ هزار ميليارد تومان (۶.۸ برابر)
۱۳۸- سرمايه گذاري صورت گرفته در بخش معدن : در دولت اصلاحات : ۵۰۰ ميليارد تومان، در دولت احمدي نژاد : ۳.۳ هزار ميليارد تومان (۶.۶ برابر)
۱۳۹- طبق آمارهاي جهاني شاخص توسعه انساني در ابتداي دولت نهم ۰.۶۸۵ بود كه در پايان دولت دهم به ۰.۷۴۲ رسيد و ايران در رديف كشورهاي با توسعه بالا قرار گرفت.
۱۴۰- طبق آمارهاي جهاني در ۸ سال دولت احمدي نژاد شاخص بهداشت از ۰.۸۱ به ۰.۸۳۹ رسيده و شاخص درآمد سرانه نيز از ۰.۶۶۵ به ۰.۶۹ ارتقا پيدا كرده است. در اين مدت شاخص آموزش با رشدي قابل توجه از ۰.۵۹۹ به ۰.۷۰۷ رسيده است.



شنبه, 12 مرداد 1392 ساعت 19:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 528]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن