تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815229864




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فسيل‌هاي مراغه منبع مطالعاتي سومين نسل ديرينه‌شناسان ژاپني است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فسيل‌هاي مراغه منبع مطالعاتي سومين نسل ديرينه‌شناسان ژاپني است
داخلي. علمي. فسيل. ملي طبيعي.

ديرينه شناس ژاپني گفت: فسيل‌هاي مراغه به ويژه گونه‌هاي فسيلي اسب سانان و گاوسانان اين منطقه ، اصلي‌ترين منبع مطالعاتي سومين نسل ديرينه شناسان ژاپني است.

پروفسور هيدئو ناكايا(‪ ،(Hideo Nakaya‬روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ‪ ۳۵‬سال پيش يك گروه ژاپني نمونه‌هايي از فسيل‌هاي منطقه مراغه را به ژاپن منتقل كرده و اين فسيل‌ها هم‌اكنون نيز منبع مطالعاتي ديرينه شناسان اين كشور به شمار مي‌رود.

وي گفت: منطقه فسيلي مراغه به لحاظ تنوع و تعدد فسيل‌ها در سطح جهان بي نظير بوده و فسيل‌هاي مهره‌دار آن از قديمي‌ترين و كمياب‌ترين نوع فسيل‌ها در جهان به شمار مي‌رود.

استاد دانشگاه كاگوشيماي (‪ (Kagoshima‬ژاپن افزود: اطلاعات ديرينه شناسان جهان نيز در ارتباط با فسيل مهره داران محدود بوده و ديرينه شناسان ايران بايد از اين موقعيت استفاده كنند.

ناكايا گفت: ديرينه شناسان ايراني با توجه به دسترسي كه به فسيل مهره- داران منطقه فسيلي مراغه دارند ، مي‌توانند با ارتقا سطح علمي خود به صاحب نظران اين بخش در سطح جهان تبديل شوند.

وي افزود: تعداد فسيل‌هاي مهره‌دار و ديرينه شناسان در ژاپن كم بوده و تنها سه نسل از شروع فعاليت علمي ديرينه‌شناسي در اين كشور مي‌گذرد.

در زمان حاضر ‪ ۱۱‬محقق و ديرينه شناس خارجي از كشورهاي فنلاند، چين، ژاپن و فرانسه در قالب كارگاه آموزشي ديرينه‌شناسي مهره داران مراغه در منطقه فسيلي اين شهرستان به تحقيق و پژوهش مشغول هستند.

منطقه فسيلي مراغه ‪ ۴۰‬هزار هكتار وسعت داشته كه در شرايط فعلي يك هزار و ‪ ۲۶‬هكتار از آن به عنوان نخستين اثر ملي طبيعي از سوي سازمان حفاظت محيط زيست محافظت مي‌شود.

تنوع و تعدد گونه‌هاي مختلف فسيلي ، منطقه مراغه را به عنوان بهشت فسيلي جهان معرفي كرده است.

تاكنون گونه‌هاي مختلف فسيلي از جمله جوندگان ، اسب سانان ، گاوسانان ، گوشتخواران، فيل‌ها ، زرافه‌ها ، گوزن‌ها ، و پرندگان و غيره از اين منطقه كشف شده است.

فسيل‌هاي كشف شده از اين منطقه در سنوات گذشته در موزه‌هاي فرانسه، اتريش و آمريكا نگهداري مي‌شود.

شهرستان ‪ ۲۵۰‬هزار نفري مراغه در ‪ ۱۴۷‬كيلومتري جنوب غربي تبريز ، مركز آذربايجان شرقي واقع است. ك/‪۳‬
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 408]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن