واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پليس آگاهي ناجا به لزوم بازنگري در قانون ثبت شركتها تاكيد كرد
اجتماعي
سرتيپ دوم پاسدار اصغر جعفري رييس پليس اداره آگاهي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران خواستار بازنگري در قوانين مربوط به ثبت شركتها شد.
وي روز دوشنبه در مركز ارتباط مستقيم مردم با مسوولان ناجا - -۱۹۷در تهران گفت: قوانين مربوط به ثبت شركتهاي خصوصي مربوط به ۷۷سال پيش است و در ايران ثبت شركتها بر مبناي قانون مصوب در سال ۱۳۱۰هجري شمسي بوده و اين قانون از زمان تصويب تاكنون به روز نشده است.
رييس پليس اداره آگاهي ناجا، ثبت شركت به تعداد نامحدود براي هر شخص را از مشكلات اين قانون ذكر كرد و گفت: در برخي موارد موضوع فعاليت شركت ها از واردات و صادرات تا كاشت چمن را شامل ميشود و اين موضوع بايد اصلاح شود.
وي گفت: مدارك ارايه شده براي ثبت شركتها در هيچ سازماني بررسي نميشود و برخي افراد با ارايه مدارك جعلي اقدام به ثبت شركت ميكنند و حتي محل قانوني شركت نيز تقلبي است.
جعفري به لزوم كنترل مراجع ذي صلاح به روند ثبت شركتها تاكيد كرد و گفت:
علي رغم مخالفتهاي صورت گرفته، پليس قصد دارد براي دفاع از منافع مالي، جاني و حيثيتي مردم وارد عمل شود .
رييس پليس اداره آگاهي ناجا گفت: در حال حاضر سه ميليون و ۲۰۰هزار واحد صنفي در كشور وجود دارد كه تخلفات صورت گرفته در آنها به اندازه ۳۶۰ هزار شركت ثبت شده در كشور نيست.
وي دليل وقوع جرايم اندك از سوي واحدهاي صنفي را كنترل شديد آنان توسط اصناف اعلام كرد و افزود: در سال ۸۶از شركتهاي خصوصي ۱۳هزار شكايت صورت گرفت كه زيان مالي آن بيش از ۲۰هزار ميليارد ريال بوده است .
جعفري درمورد پرونده مدير بانكي متخلفي كه با سوءاستفاده از موقعيت به پرداخت وامهايي بدون مدارك اقدام كرد، گفت: پرونده وي براي رسيدگي به دادگاه ارسال شد و هنوز بخشي از جرايم وي در آگاهي در حال رسيدگي است.
وي در پاسخ به سووالي در خصوص شيوه بررسي جرايم متهمان در اداره آگاهي ناجا، گفت: در آگاهي بازجويي فني مفهوم نداشته، بلكه از متهمان به شيوه علمي و آزمايشگاهي اعتراف گرفته ميشود.
رييس پليس اداره آگاهي ناجا، اولويتهاي پليس آگاهي در سال ۸۷را برخورد با مجرمين جسور خياباني اعلام كرد و گفت: اين دسته از مجرمين به دو دسته كيف قاپها و زورگيران تقسيم ميشوند كه با ارعاب، خسارتهاي روحي و جسمي به افراد وارد ميكنند.
جعفري كيف قاپها و زورگيران خياباني را كه با چاقوهاي نامتعارف اقدام به زورگيري ميكنند، جزء دسته مجرمين جسور خياباني اعلام كرد و گفت:
زورگيراني كه با چاقوهاي نامتعارف اقدام به زورگيري ميكنند در حكم راهزن تلقي ميشوند و پليس آگاهي ناجا به دنبال برخورد قاطع با آنان خواهد بود رييس پليس اداره آگاهي ناجا، برخورد با مالخران را از ديگر موضوعات قابل پيگيري اداره آگاهي ناجا در سال ۸۷اعلام كرد و گفت: اين افراد پس از دستگيري با بهرهگيري از وكلاي متعدد حرفهاي و پرداخت مبالغ هنگفت آزاد مي شوند .
وي گفت: در صورتي كه مالخران موظف به بازگرداندن اصل مال به مالباختگان شوند، انگيزه مالخران براي تهيه جنس دسته دوم و ترغيب به سرقت مجددد از بين ميرود.
جعفري به پيشنهاد اداره آگاهي ناجا به بيمهها اشاره كرد و گفت: در اين پيشنهاد، بيمهها تحويل اصل جنس را از سوي مالخر به مالباختگان ضروري اعلام كرده است.
وي وجود دستگاههايي براي احراز هويت افراد در بانكها را در جلوگيري از نقد شدن چكهاي سرقتي موثر دانست و گفت: قرار بر اين بود كه از ابتداي مهر ماه سال گذشته همه بانكها به اين سيستم دسترسي پيدا كنند، اما متاسفانه تا كنون اين سيستم مستقر نشده است.
رييس پليس اداره آگاهي ناجا توليد پودر اثربرداري از صحنه جرم را از توانمنديهاي جديدي اعلام كرد كه توسط متخصصان پليس تشخيص هويت آگاهي بدست آمده است و گفت: در گذشته ورود اين پودر مستلزم صرف هزينههاي ارزي زيادي بود كه با موفقيت بدست آمده در توليد اين پودر، كشور به خود كفايي رسيد و توانايي صادرات با نرخهاي ارزانتر را نيز داريم .
وي واگذاري عدم سوء پيشينه به دفاتر پليس به علاوه ۱۰را از ديگر موارد ي اعلام كرد كه در سال ۸۷و در راستاي خصوصيسازي صورت گرفت و گفت: با واگذاري اين امور به دفاتر خدمات پليس به علاوه ۱۰نيازي به مراجعه افراد به استانهاي خود و يا مراكز مخصوص در آگاهي نيست.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]