تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862425227




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

9 كشور اروپايي در موسيقي فجر


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: تاریخ انتشار پنجشنبه 7 آذر 1387 تعداد مشاهده : 78 9 كشور اروپايي در موسيقي فجر جام جم آنلاين: بخش بين الملل بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر امسال با حضور كشورهاي مختلف از جمله 9 كشور اروپايي و با نگاهي ويژه به موسيقي کلاسيک اجرا مي شود . "کيوان فرزين" مسئول کميته بين الملل جشنواره موسيقي فجر گفت: در بخش موسيقي کلاسيک به طور اختصاصي گروههاي شرکت کننده از کشورهاي خارجي به اجراي دوره هاي مختلف موسيقي کلاسيک مي پردازند که اين وحدت موضوعي در هر اجرا با تمرکز بر خصوصيات و تکنيک هاي اجرايي هر دوره جنبه آموزشي اين بخش را براي علاقمندان و دست اندرکاران موسيقي افزايش خواهد داد. وي برنامه هاي بخش بين الملل جشنواره را به اين شرح اعلام کرد: "يوهانس ليتوور"‌ Johannes Leetouwer نوازنده ويولن هلندي که در شيوه هاي اجرايي موسيقي قديم تخصص دارد، قطعاتي از دوران "باروک" را اجرا مي کند . گروه نوازندگان ارکستر مجلسي موتزارت از اتريش قطعاتي از دوران کلاسيک بويژه موتزارت را به صحنه مي برد . "استريوني" Storioniگروهي ديگر از هلند است که با ترکيب ويولن و پيانو قطعاتي از دوران رمانتيک را براي علاقمندان اجرا خواهد کرد . کوارتت "آ پياسه" A Piacer از فرانسه قطعات امپرسيون را به اجرا در مي آورد که در اصل بر آهنگسازان امپرسيون فرانسه متمرکز خواهد بود . گروه ايتاليايي "سكرت تئاتر" Secret theatre موسيقي مدرن را با تمرکز بر آثار مکتب وين و بويژه آرنولدشوينبرگ به روي صحنه مي برد. بنابر گزارش ستاد اجرايي جشنواره موسيقي، بخش دوم به يک موسيقي تلفيقي با نام "تارهانا" Tarhana مرکب از نوازندگان کشورهاي روماني ، ترکيه و هلند اختصاص يافته که قرار است نوازنده اي از ايران آنها را همراهي کند و اجرا بر اساس تلفيق فرهنگهاي نوازندگان خواهد بود. در دومين برنامه اين بخش گروه "رسونابيليس" Resonabilis موسيقي فولکلور از کشور استوني با اجراي نواهاي محلي اين منطقه اجرا خواهد داشت که در آن سازي به اسم " کنل "معرفي و نواخته خواهد شد. کنل از خانواده ساز قانون است که با توجه به شباهت ساختاري و تکنيکي اين دو ساز به يکديگر براي علاقمندان موسيقي ايراني و نوازندگان ساز قانون جالب توجه خواهد بود . اجراهاي بخش بين الملل در تالار وحدت و سالن رودکي خواهد بود . جشنواره بيست و چهارم موسيقي فجر از 19 تا 26 آذر برگزار مي شود.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن