تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805257490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پريود زودهنگام و يائسگي ديرهنگام خطر ابتلا به سرطان پستان را افزايش مي دهد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: پريود زودهنگام و يائسگي ديرهنگام خطر ابتلا به سرطان پستان را افزايش مي دهد
كساني كه ازدواج نكردند يا بچه دار نشدند يا شير كافي ندادند بيشتر در معرض سرطان پستان قرار دارند.
رئيس مركز تحقيقات سرطان در حاشيه چهارمين كنفرانس بين المللي سرطان پستان در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار سلامت نيوز ، عوامل موثر بر ايجاد سرطان پستان را برشمرد.
دكتر محمد اسماعيل اكبري اظهار داشت : يكي از بزرگترين عوامل خطر سابقه فاميلي است اگر كسي در خانواده نزديكش سرطان تخمدان يا پستان داشتند بايد بدانند كه در معرض خطر بيشتري هستند . يكي ديگر از عوامل موثر در ايجاد اين بيماري شير ندادن و نازايي است . كساني كه ازدواج نكردند يا بچه دار نشدند يا شير كافي ندادند بيشتر در معرض سرطان پستان قرار دارند. به گفته وي عامل موثر ديگر سقط است به خصوص اگرسقط به شكل غير طبي انجام شده باشد.
وي افزود: كساني كه غذاي چرب مي خورند و وزنشان با قدشان تناسب ندارد يعني حجم توده بدني آنها بيشتر از قدشان است . بيشتر در معرض خطر هستند به طوري كه هم درمان آنها ديرتر صورت مي گيرد و هم مرگ و مير در آنها بيشتر از گروهاي ديگر است . همچنين مصرف هورمونها كه متاسفانه در كشور ما كاملا غير استانداردمصرف مي شود از دلايل مهم موثر بر سرطان پستان است.
معاون سلامت سابق وزارت بهداشت خاطر نشان كرد: كساني كه زود پريود شدند يعني كمتر از سن 12 – 13 سالگي يا كساني كه دير يائسه مي شوند در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار دارند. به گفته وي سرطان پستان در ايران به طور جامع 7500 مورد در سال اضافه و ثبت مي شود كه با محاسبه شيوع اين بيماري ، حدود 40 هزار بيمار مبتلا به سرطان پستان در كشور وجود دارد. شايع ترين سن آن هم 45 تا 55 سال است كه نسبت به دنيا ما 5 سال جوانتر هستيم .
رئيس چهارمين كنگره بين المللي سرطان پستان با تاكيد بر ضرورت غربالگري اين بيماري در كشور گفت : غربالگري يك ترم علمي است كه مختصاتي دارد يعني بايد معاينه را براي همه خانم ها ي در معرض سرطان پستان در سطح كشور انجام دهيم نه اينكه به يك مدرسه برويم و آنجا زنان را معاينه كنيم. براي انجام غربالگري نياز به دستگاهاي ماموگرافي است كه به اندازه كافي در كشور موجود نيست ضمن اينكه كيفيت دستگاهها بايد بهتر از اين شود. غربالگري در ايران بايد بر مبناي آموزش مردم صورت بگيرد كه در حال حاضر اين كار در سه استان اصفهان ف چهارمحال بختياري و اخيرا در سمنان انجام شده است و نشان داده كه اگر ما براي چگونگي كشف بيماري آموزش دهيم حداقل يك مرحله كلينيكي زودتر سرطان را تشخيص مي دهيم.
وي ادامه داد : يك اصطلاحي در اين زمينه وجود دارد به نام بقاي 5 ساله و 10 ساله كه بقاي 5 ساله در برخي از كلنيك هاي تخصصي كه در مركز تحقيقات سرطان ما وجود دارد معادل آمريكايهاست يعني 81 درصد بيماران 5 سال و حدود 76 درصد 10 سال زنده مي مانند . اين خيلي رقم خوبي است با وجود اينكه ما در مرحله ديرتري بيماري را تشخيص مي دهيم ولي در درمان موفقيم. اما در كل كشور اين رقم در حدود 66 درصد است لذا يك نظارت علمي بايد در امر تشخيص و درمان سرطان پستان در كل كشور صورت بگيرد كه اين 66 درصد را به حدود 80 درصد برسانيم. يعني 14 درصد از بيماران ما مي توانند بيشتر از اين عمر كنند.
دكتر اكبري درباره پيشگيري و درمان اين بيماري گفت : . پيشنهادي كه من براي كشف زود رس دارم معاينه سالانه و ماموگرافي سه سال يك بار كه از سن بالاي 40 سال بايد شروع شود. يادمان باشد ماموگرافي مفهومش اين نيست كه نجات دهنده است . در بهترين مراكز ماموگرافي حدود 20 درصد را تشخيص نمي دهد. به همين جهت من معاينه را توصيه مي كنم.
وي همچنين به بروز اين سرطان در مردان اشاره كرد و اظهار داشت : در دنيا يك درصد از سرطان پستان متعلق به مردان است يعني از هر صد زني كه به سرطان سينه مبتلا مي شود يك مرد هم به ان دچار مي شود در ايران از هر 100 زن 4 مرد به سرطان پستان مبتلا مي شود.كه اين غير از ان سرطاني خاص پستان كه نامش سرطان مجاري شيري يا سرطان توده مياني پستان. مهمترين علتي كه براي مردان شناخته شده عيب هاي ژنتيكي و ارثي است بنابراين خانواده اي كه مرد ي در ان سرطان پستان مي گيرد اعضاي مونث ان خانواده بايد بيشتر مراقب باشند.

يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6608]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن