تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815043885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس شوراي پژوهشي منطقه9 دانشگاه آزاد اسلامي: تحقيقات بايد به سمت حوزه‌هاي كاربردي سوق يابد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس شوراي پژوهشي منطقه9 دانشگاه آزاد اسلامي: تحقيقات بايد به سمت حوزه‌هاي كاربردي سوق يابد
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: پژوهشي

رييس شوراي پژوهشي منطقه ‌9 دانشگاه آزاد اسلامي گفت: طرح‌هاي پژوهشي بايد بيشتر حالت كاربردي داشته باشد.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، دكتر حسن احمدي ترشيزي در همايش تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامي منطقه ‌9 با اشاره به اين كه رشد تحقيق و پژوهش در جهت توسعه، نيازمند چندين شاخص است، افزود: يكي از اين شاخص ها توسعه انساني است كه به عنوان محصولي براي ارزشيابي فاكتورهايي كه انسان مي تواند به وسيله آنها مطرح باشد، استفاده مي شود.

وي افزود: اين شاخص نشان دهنده غني بودن جامعه ايران از لحاظ آموزش و فرهنگ مي باشد يعني داراي نيروي انساني جوان و فعال است.

احمدي ترشيزي، شاخص ديگر را دستيابي به فن‌آوري دانست و تصريح كرد: خلق فن‌آوري، انتشار فن‌آوري‌هاي نو و قديمي و فن‌آوري‌هاي مرتبط با توسعه مهارت از مولفه هاي اين شاخص مي باشد كه در بين ‌72 كشور توسعه يافته و نيمه توسعه يافته، ايران در رده ‌50 قرار دارد و بايد تلاش كرد اين وضع را بالاتر ببريم.

وي، اختصاص درصدي مشخص از درآمد ناخالص داخلي به پژوهش را از ديگر شاخص هاي مهم برشمرد و تصريح كرد: طبق آخرين آمار متوسط نرخ رشد اكثر كشورهاي در حال توسعه در اين شاخص ‌7/0 است و بايد سعي كنيم به اين نرخ برسيم و در نتيجه بايد مقدار بودجه هاي پژوهشي كشور را در هر سال افزايش دهيم.

رييس شوراي پژوهشي منطقه ‌9 دانشگاه آزاد اسلامي افزود: بسياري از پژوهش‌ها، پژوهش‌هاي توليدي - علمي و دانشگاهي است و بايد در دانشگاه ها و ميان كتب به دنبال آنها گشت. اگر بتوانيم از طرفي تحقيقات را كاربردي كنيم و به سمت ايجاد مراكز رشد برويم، مي توانيم مشكلات صنعت را به دانشگاه بياوريم و در اين زمينه پيشرفت خوبي داشته باشيم.

وي افزود: نمايه‌هاي مقالات ارائه شده درISI از ديگر شاخص هاي اين امر است كه در سال ‌2006، ‌736 مقاله ISI در كل كشور ارائه شد كه اين رقم در سال ‌2008، به ‌11 هزار و ‌700 مقاله رسيده است كه در كل روند خوبي داشته ايم ولي هنوز فاصله زيادي داريم و اگر بخواهيم به درصدي كه در چشم اندازها پيش بيني شده، برسيم بايد حداقل ‌سه تا ‌چهار برابر افزايش داشته باشيم كه خوشبختانه دانشگاه آزاد در سالهاي اخير در اين زمينه فعاليت خوبي داشته است.

احمدي ترشيزي ادامه داد: بايد كارگاه هاي روش تحقيق و كارگاه هاي مقاله نويسي را فعال كنيم و واحدهاي منطقه تلاش بيشتري داشته باشند تا به حدي كه ظرفيت دانشگاه مي طلبد، برسيم.

انتهاي پيام
 شنبه 30 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن