واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پژوهشكده سيستمهاي كيفيت استاندارد ايران: كسب موقعيتهاي مناسب در جهان نيازمند تدوين نظام نوآوري استاندارد است
خبرگزاري فارس: رئيس پژوهشكده سيستمهاي كيفيت استاندارد ايران گفت: براي رسيدن به موقعيتهاي مناسب در جهان، بايد به دنبال تدوين نظام نوآوري استاندارد بود.
به گزارش خبر گزاري فارس از همدان محمود فصيح بعدازظهر امروز با بيان راهكارهاي نوآورانه اداره كل استاندارد افزود: اولين راهكار در اين زمينه، تدوين استاندارد براساس نيازهاي جامعه است و آموزش و ترويج كه از حقوق شهروندي است بايد به نحو مناسبتري انجام شود.
وي با اشاره به صدور شناسنامه استاندارد براي محصولات وارداتي تصريح كرد: تعيين نرخ استانداردسازي و تشكيل شوراي عالي استاندارد در استانها، از برنامههاي نوآورانه سازمان است.
رئيس پژوهشكده سيستمهاي كيفيت استاندارد افزود: بيشترين تعداد پروندههاي صادر شده توسط سازمان صنايع و معادن كشور، در صنايع مكانيك و مدارات بوده و كمترين پروندهها به صنايع رايانهاي اختصاص دارد.
وي با اشاره به آمار پروانههاي استاندارد كشورهاي توسعه يافته گفت: در بين كشورهاي اسلامي، ايران بعد از تركيه در رتبه دوم قرار دارد، اما در اين خصوص، جايگاه ايران در بين ساير كشورهاي پيشرفته، عقبتر است و براي ورود به دنياي صنعتي نياز به افزايش استانداردها احساس ميشود.
فصيح با اشاره به شعار «ساختمانهاي هوشمند و پايدار» سازمان استاندارد جهاني تصريح كرد: هوشمندي نقش مهمي براي رسيدن به پايداري دارد و در سالهاي آينده كشورهايي موفق خواهند بود كه ايدههاي جديدتري ارائه كنند.
در ادامه مراسم، سايت رسيدگي به شكايات مردمي به نشاني www.hamedanisiri.ir افتتاح شد تا در صورتي كه مصرفكنندگان نقصي در كالاها مشاهده كنند، شكايت خود را از طريق اين سايت اعلام كنند.
در بخش ديگري از اين مراسم دو فروشگاه رفاه و جهاد به عنوان فروشگاههاي برتر در عرضه كالاي استاندارد معرفي شده و اعلام شد در اقدامي براي اولين بار در كشور در اين دو واحد، علامتهايي نصب ميشود كه نشان دهنده عرضه كالاهاي استاندارد در اين فروشگاهها است.
همچنين در اين مراسم از بين 80 واحد صنعتي كه بيش از يك سال از فعاليت آنا ميگذرد 10 واحد سحر همدان، آرد سينا، لاله بهار، شير و خامه ملاير، سيم و كابل همدان، رنگآور شيمي، بافتينه، سيمان هگمتان، تزريق طب و فيلتر سركان به عنوان واحدهاي برتر در استاندارد معرفي شدند و نيز از سه آزمايشگاه نمونه همكار تارا بتون، گياهواره و عايق بام هگمتانه نيز قدرداني شد.
در پايان اين برنامه از مسئولان برتر كنترل كيفيت و همچنين از عبدالحسين حبيبي به عنوان همكار نمونه اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي همدان تقدير شد و به سه واحد طلاسازي پروانه استاندارد طلا اعطا شد.
انتهاي پيام/م
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]