تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804348406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تست: نمره استرس شما چند است؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: آزمونی برای سنجش سطح استرس
تست: نمره استرس شما چند است؟




آزمون استرس، اقتباسی است از آزمون حوادث هولمز و ریح که عمدتا برای افرادی در سنین دانشگاه طراحی شده و سطح استرس و عواقب زیانبار استرس را می سنجد. در این آزمون، به هر رویدادی امتیاز مشخصی داده می شود که بیانگر میزان سازگاری فرد با آن تغییر تنش زاست.











هفته نامه سلامت - ترجمه سحر موسوی نسب: آزمون استرس، اقتباسی است از آزمون حوادث هولمز و ریح که عمدتا برای افرادی در سنین دانشگاه طراحی شده و سطح استرس و عواقب زیانبار استرس را می سنجد. در این آزمون، به هر رویدادی امتیاز مشخصی داده می شود که بیانگر میزان سازگاری فرد با آن تغییر تنش زاست.

در برخی مطالعات، با استفاده از مقیاسی مشابه، معلوم شده است که افراد مبتلا به بیماری های حاد امتیاز بالاتری در این آزمون به دست می آورند. برای تعیین میزان استرس خود در فهرست زیر، امتیاز هر یک از رویدادهایی که در 12 ماه گذشته تجربه کرده اید، درنظر بگیرید و در نهایت، حاصل جمع امتیازهایتان را محاسبه کنید. سپس به بخش «تفسیر آزمون» و در نهایت به بخش «یک برنامه عملیاتی برای مدیریت استرس» مراجعه کنید.


نمره استرس شما چند است؟



1- مرگ یکی از اعضای خانواده 100 امتیاز 2- مرگ یک دوست صمیمی 73 امتیاز 3- جدایی والدین 65 امتیاز 4- زندان 63 امتیاز 5- بیماری یا جراحت شدید 63 امتیاز 6- ازدواج 58 امتیاز 7- اخراج شدن از کار 50 امتیاز 8- مردودشدن در یک امتحان مهم 47 امتیاز 9- بیماری یکی از اعضای خانواده 45 امتیاز 10- بارداری 45 امتیاز 11- مشکلات جنسی 44 امتیاز 12- مشاجره شدید با یک دوست صمیمی 40 امتیاز 13- تغییر در اوضاع اقتصادی 39 امتیاز 14- تغییر رشته دانشگاهی 39 امتیاز 15- ناسازگاری با والدین 39 امتیاز 16- ازدواج مجدد 37 امتیاز 17- افزایش حجم کاری در دانشگاه 37 امتیاز 18- دستاورد شخصی قابل توجه 36 امتیاز 19- شروع نخستین ترم تحصیلی در دانشگاه 36 امتیاز 20- تغییر شرایط زندگی 31 امتیاز 21- مشاجره شدید با استاد 30 امتیاز 22- کسب نمره های پایین تر از حد انتظار 29 امتیاز 23- تغییر عادات خواب 29 امتیاز 24- تغییر فعالیت های اجتماعی 29 امتیاز 25- تغییر عادات غذایی 28 امتیاز 26- نقص فنی خودرو 26 امتیاز 27- تغییر در تعداد افراد خانوار 26 امتیاز 28- تعداد زیاد غیبت در کلاس درس 25 امتیاز 29- تغییر دانشکده یا دانشگاه 24 امتیاز 30- حذف بیش از یک واحد درسی 23 امتیاز 31- تخلف جزیی در رانندگی 20 امتیاز حاصل جمع امتیاز استرس: ______

تفسیر آزمون

اگر امتیاز شما 300 یا بیشتر شده، معنایش این است که سلامت شما به شدت در معرض خطر است. اگر امتیازتان بین 150 تا 300 است، احتمال اینکه طی 2 سال آینده سلامت تان به خطر بیفتد، پنجاه پنجاه است و اگر امتیازتان کمتر از 150 است، این احتمال به یک سوم کاهش خواهدیافت.


نمره استرس شما چند است؟



یک برنامه عملیاتی برای مدیریت استرس

•    برای حفظ تعادل تلاش کنید: تعهدها و برنامه هایتان را بازبینی کنید و اگر برایتان مقدور است، از حجم برنامه هایتان بکاهید.

•    اطلاعات کسب کنید: وقتی با تغییر یا چالش جدیدی مواجه می شوید، سعی کنید اطلاعات درست و دقیقی در آن زمینه به دست آورید تا ترس های مبهم تان از بین برود.

•    با کسی که به او اعتماد دارید، حرف بزنید: یک دوست یا یک روان درمانگر می تواند راهکارها و پیشنهادهای ارزشمندی به شما ارائه و از شما حمایت کند.

•    ورزش کنید: حتی اگر وقت کافی ندارید یا برنامه هایتان به شما فرصت ورزش کردن نمی دهد، نباید از ورزش صرف نظر کنید. هفته ای چندبار و هر بار 20 تا 30 دقیقه را به پیاده روی، شنا، دوچرخه سواری، آهسته دویدن یا تمرین در باشگاه اختصاص دهید.

•    به دیگران کمک کنید: یکی از موثرترین راه ها برای مقابله با استرس، پرداختن به امور خیریه و کارهای مثبت است. کم به نیازمندان، استرس شما را کم می کند. امتحان کنید!

•    خودتان را سرگرم کنید: وقت گذاشتن برای علایق شخصی می تواند شما را از عوامل استرس زای زندگی دور کند و مثل یک آرامبخش، آرام تان کند.

•    نوعی از تن آسودگی (ریلکسیشن) را فرا بگیرید: مهم نیست چه روشی را انتخاب می کنید؛ یوگا، مدیتیشن، تمرکز یا هر تکنیک دیگری را می توانید به طور مرتب تمرین و تکرار کنید.








تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن