تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826221690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سومين همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه در آستانه برگزاري


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۴۸ب.ظ)
سومين همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه در آستانه برگزاري موج - همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه در 9 و 10 ارديبهشت ماه در دانشگاه خوارزمي با حضور پژوهشگران، دانشگاهيان و صنعتگران برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، "حسين طوسي" رييس اتاق بازرگاني البرز در دومين نشست خبري اين همايش که با حضور مدير اجرايي موسسه آموزشي و پژوهشي اتاق ايران، رييس کميته داوري و رييس مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژي و جمعي از اصحاب رسانه برگزار شد افزود: براي فراهم شدن مقدمات اين همايش مهم کميته هاي مختلف از جمله کميته هاي علمي، فني، تخصصي، اجرايي، تشريفات و روابط عمومي از ماه هاي قبل جلسات متعددي تشکيل داده اند.

وي اظهار کرد: در جلسات کميته ها، نمايندگاني از استانداري، سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز، نمايندگاني از سوي وکلاي مردم در مجلس شوراي اسلامي، سازمان ها و ارگانهاي دولتي، تشکل هاي صنعتي، صنفي، دانشگاه ها و مراکز پژوهشي استان حضور فعال و بسيار مفيد و موثري داشته اند.

طوسي همايش تعامل صنعت و دانشگاه استان البرز را يک اتفاق علمي بسيار ارزشمند عنوان کرد و گفت: پس از برگزاري همايش در استان يزد و کرمان اين همايش در نوع خود براي نخستين بار در استان البرز با همکاري دانشگاه خوارزمي برگزار خواهد شد.

رييس پارلمان بخش خصوصي البرز با اشاره به برگزاري همايش هاي بررسي ارتباط دانشگاه و صنعت توسط ادارات و سازمان هاي مرتبط اظهار کرد: ما بر اين اعتقاد هستيم که در ارتباط صنعت و دانشگاه بايد يک تشکل و يک نهاد مستقل حضور داشته باشد تا اين ارتباط از جنبه تئوري و صرفا ارايه مقالات به ارتباطي عملي و قابل اجرا تبديل شود.

رييس اتاق بازرگاني البرز افزود: اميدواريم در اين همايش گام هاي موثري براي اجرايي و عملي کردن ارتباط ميان صنعت و دانشگاه برداريم تا بتوانيم از استعدادها و توانايي هاي علمي و اقتصادي اين دو نهاد مهم در جهت پويايي کشور بهره مند شويم.

رييس اتاق بازرگاني البرز يادآورشد: در فرآيند همکاري صنعت و دانشگاه، عقلانيت، پيشرفت و وحدت عمل اين دو نهاد نقش آفريني مي کند.

طوسي افزود: اميدواريم پيوند ميان دانشگاه و صنعت راهگشاي پيشرفت، توسعه و حاکميت فناوري نوين در صنعت و اقتصاد کشور شود.

وي اظهار کرد: گسترش فرهنگ کارآفريني و فناورانه، آشنايي محققان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها و پژوهشگاه ها با نياز بخش هاي مختلف اقتصادي، ارتقا هم افزايي پژوهش هاي کاربردي بين مراکز علمي و پژوهشي با بنگاه هاي توليدي، صنعتي و خدماتي از اهداف اين همايش است.

وي، انتقال تجربيات از طريق هم انديشي و تعامل سياستگذاران، دولتمردان، فعالان اقتصادي و دانشگاهيان، معرفي توانمندي ها و دستاوردهاي فناورانه موسسات و دانشگاه، تبادل تجربيات از طريق هم انديشي و بحث آزاد بين صنعت و دانشگاه و انتقال دانش فني و محصولات دانش بنيان از طريق فن بازار را از ديگر اهداف اين همايش برشمرد.

طوسي با اشاره به برگزاري نمايشگاه جنبي نوآوري در اين همايش گفت: در اين نمايشگاه ايده و پروژه هاي نو معرفي و مراکز علمي و شرکت‌هاي دانش بنيان، نوآوري و اختراعاتي را که قابليت تجاري سازي و عملياتي شدن را دارند ارايه خواهند کرد.

وي ادامه داد: صندوق ها و بانکهاي تخصصي، تجاري و شرکت هاي سرمايه گذاري براي تجاري سازي اين ايده ها و ابتکارات در اين نمايشگاه نيز حضور خواهند داشت.

وي افزود: استقبال خوبي از طرف صنعتگران و دانشگاهيان از اين نمايشگاه شده و تاکنون 60 مورد تقاضا از شرکت هاي دانش بنيان، مبتکرين و مخترعين براي حضور در اين نمايشگاه اعلام آمادگي کرده اند.

رييس اتاق البرز يادآور شد: براي ايجاد فضاي نمايشگاه به صورت فن بازار (بازار فناوري) و ايجاد زمينه تجاري سازي دستاوردهاي علمي اتاق قرادادهايي با حضور مشاورين حقوقي در محل اين نمايشگاه تدارک ديده شده است.

ارايه تجربيات صنعتگران در سومين همايش تعامل صنعت و دانشگاه

رييس هيات داوران سومين همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه گفت: تا کنون بيش از 240 مقاله علمي به دبيرخانه همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه ارسال شده که از اين تعداد 140 مقاله انتخاب شده است.

"مهدي دياني" با اشاره به اينکه از اين تعداد مقاله انتخاب شده 35 مقاله برتر آماده چاپ در کتاب مجموعه مقالات است، افزود: همچنين چکيده 140 مقاله انتخابي در زمان برگزاري همايش بين حاضرين نيز توزيع خواهد شد.

دياني اظهار داشت: در نظر داريم در زمان برگزاري همايش اين 35 مقاله در 4 پانل و در قالب 16 سخنراني توسط دانشگاهيان و صنعتگران دانش ‌محور ارائه شود که اين امر در نوع خود بي‌نظير است.

وي ادامه داد: استقبال پژوهشگران، محققان و صنايع و ايجاد فرصت بيشتر به متقاضيان موجب شد تا زمان برگزاري سومين همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه از 29 و 30 بهمن ماه گذشته به 9 و 10 ارديبهشت ماه سال 1394 تغيير پيدا کند.



تعامل صنعت و دانشگاه توانمند سازي نيروهاي جوان

مدير اجرايي موسسه آموزشي اتاق بازرگاني ايران نيز با اشاره به اينکه اتاق بازرگاني پيام‌رسان نيروي کار کشور و تامين نيازهاي بازرگانان در مسايل تجاري و بين المللي و داخلي است گفت: درپژوهش ها و تحقيقات به عمل آماده در موسسه آموزشي و پژوهشي اتاق ايران نزديکي صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده پيشرفت و توسعه اقتصادي کشور است.

"مينا علاوش" با اشاره به ظرفيت هاي فراوان اين دو حوزه افزود: با ايجاد اين تعامل دو طرفه بين دانشگاه و صنعت توانمندي نيروي جوان و دانشگاهي افزايش مي‌يابد.

وي خاطر نشان کرد: مراکز آموزش عالي بايستي بر اساس نيازهاي جامعه نيروي کاردان و کارشناس تربيت کنند اما تا کنون در اين زمينه به طور کامل موفق نبوده اند.

وي اظهار کرد: طي سالهاي اخير صدها دانشجو در رشته هاي مختلف فارغ التحصيل شده اند اما اکثر اين کارشناسان در بخش هاي که وارد بازار کار شده اند از توانايي لازم برخوردار نبودند.

وي با اشاره به اينکه دستاورد نخستين همايش تعامل ملي صنعت و دانشگاه آغاز کارآموزي دانشجويان در صنايع بود، افزود: اين امر سبب شد 900 دانشجو در سطح استان يزد در بين صنعتگران حاضر شوند.

علاوش ادامه داد: آمايش سرزمين، افزايش مطالعات و نگرش صنعتي، تاثيرگذاري بر روي صنعت با نگرش آمايش سرزمين؛ دستاورد دومين دوره برگزاري همايش ملي تعامل صنعت و دانشگاه در استان کرمان بود.

وي تاکيد کرد:استان البرز با توجه به ظرفيت ويژه علمي و صنعتي خود در برگزاري اين همايش نقش تاثيرگذاري خواهد داشت.















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن