واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ضرورت شناسایی توان نهفته زنان روستایی در بخش کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان شناسایی توان نهفته زنان روستایی در بخش کشاورزی و توانمندسازی آنها را امری ضروری در این بخش ارزیابی کرد.
سید حسن میرعماد در آیین تجلیل از زنان جهادکشاورزی استان که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)،گرامی داشت مقام مادر و روز زن، باحضور رئیس سازمان، معاونان و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سمنان برگزار شد با اشاره به فرموده حضرت رسول اکرم (ص) در خصوص حضرت فاطمه زهرا که وی را سیده و سرور زنان جهان و عالمیان دانستند، بهره مندی از سیره آن بانوی بزرگوار را بر همه بانوان فرض دانست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: حال که حضرت فاطمه زهرا (س) سرور زنان عالم است پس تامل در زندگی و الگو گرفتن از آن بانوی اسوه بسیار با ارزش است.
وی افزود: کمیسیون امور بانون باید به عنوان یک اتاق فکر برای سازمان عمل کند و در حوزه توانمند سازی زنان روستایی فعال در بخش کشاورزی کارهای متنوعی انجام دهد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بیان کرد: با توجه به نقش و اثرگذاری زنان روستایی در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی لازم است توان نهفته بانوان روستایی شناسایی و از طریق انتخاب چندین مکان در استان به صورت پایلوت ، با شروع کار عملیاتی توانمندی زنان در این حوزه مورد توجه جدی قرار گیرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه درسازمان جهادکشاورزی استان نیز گفت: قدردان نظام جمهوری اسلامی هستیم که فرصت مناسبی برای بروز استعداد های بانوان در اختیار آن ها قرار داد.
حجت الاسلام غلامرضا میرزائیان افزود: ارادت به خاندان عصمت و طهارت،باید عملی باشد و آن سنخیت داشتن زندگی انسان و پیروی از سیره و روش آن بزرگواران است.
وی ادامه داد: امروز لازم است مراقب آسیب های فراروی زنان ایران اسلامی باشیم و از کنار آن بی تفاوت گذر نکنیم.
وی با بیان اینکه تجلیل از بانوان در مناسب های خاص نیمی از راه است و مابقی باید بینیم که در زندگی چقدر پیرو حضرت فاطمه هستیم اظهار کرد: باید پوشش ،اخلاق و رفتار، گفتگو با دیگران، حضور در مجالس و محیط کاری نیز نشات گرفته از رفتار و سیره آن بانوی اسوه باشد.
همچنین مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برگزاری 17 دوره آموزشی و کارگاه ترویجی برای بهره برداران بخش کشاورزی در ماه گذشته خبر داد.
علی مومن گفت: این جلسات آموزشی و کارگاه های ترویجی در قالب سایت های کانون یاد گیری در سطح شهرستان ها و با موضوعات عملیات زمستانه در مزارع و باغ ها ،هرس درختان ، برنامه انتقال یافته ها ، تغذیه طیور ، موضوعات مرتبط با مراحل داشت گندم ، بهداشت شیر خام و کالیبراسیون سمپاش برگزار شد.
وی افزود: در این برنامه های آموزشی ترویجی که بازدید از اجرای طرح های آبیاری تحت فشار و مزارع نمایشی نیز جزو برنامه های اجرایی در حجم 375 نفر روز کار آموزشی انجام شد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان یادآوری کرد: اقدام برای اجرای مرحله دوم دوره آموزشی گندم برای بهره برداران و کارشناسان ، ایجاد سایت های الگویی و کانون های یاد گیری با اولویت محصول گندم ، تهیه برنامه های رادیو و تلویزیونی ،معرفی 45 نفر از زنان تولید کننده بخش برای برخورداری از طرح توانمند سازی زنان در تولید محصول سالم، اقدام برای جذب و به کارگیری سربازان سازندگی از دیگر اقدامات انجام شده یک ماهه این مدیریت بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]