واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: حسینی صدر با بیان اینکه تولید ملی موتور محرک اقتصاد کشور است، گفت: برنامه علمی و مطالعه شده برای حمایت از تولید در کشور وجود ندارد و تولید بهصورت دیمی به فعالیت خود ادامه میدهد و در دولت تدبیر و امید هم تغییرات اساسی در حمایت از تولید دیده نمیشود.
به گزارش تراز ،مؤید حسینی صدر عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تراز، در خصوص تحقق شعار حمایت از تولید ملی و داخلی، با بیان اینکه تولید موتور مرکزی محرک اقتصاد یک کشور است، اظهار داشت: وقتی تولید مشکل داشته باشد، تمام بخشهای دیگر نیز مشکل پیدا میکنند، یعنی درآمد و شغل نداریم.
وی با اشاره به عدمحمایت از تولید، افزود: وقتی تولید مشکل دارد، توان ملی پایین میآید. امروز در تمام دنیا حل مشکل تولید را یک امور فرعی و یکی از شاخههای کشور نمیدانند، بلکه محور اصلی را تولید میدانند و بقیه فعالیتها را به تولید متصل میکنند.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با بیان اینکه در کشور ما تولید همرده با سایر امور دیده میشود، گفت: سطح نگاه به تولید سطح پایینی است و در تمام تصمیماتی که در کشور گرفته میشود ابتدا باید تولید سنجیده شود.
حسینی صدر تصریح کرد: وقتی در مورد قیمت ارز و یا در بودجه و قیمت خدمات، تصمیمی گرفته میشود ابتدا باید تأثیر این تصمیم را روی تولید ارزیابی کنند زیرا تولید ثروت خلق میکند و باعث اقتدار ملی و ایجاد اشتغال و حذف بیکاری میشود.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: ایشان یک تعبیری دارند و میگویند که اگر موفق نشویم تولید ملی را تقویت کنیم، فقط گفتگو برای ما میماند و ماحصل کارهای ما گفتگو میشود و وقتی تولید تقویت شود باعث تقویت موضع کشور در مذاکرات هستهای میشود.
حسینی صدر با بیان اینکه در ۸ سال گذشته بیبرنامگی بر تولید حاکم بوده است، بیان داشت: در این مدت دولت و نهادهای متولی تولید، تنها کاری که انجام دادند اداره شرایط موجود و تأمین نیازهای ضروری بوده است که در آن خلاقیت، برنامهریزی و مدیريت و نوآوری وجود نداشت و نتوانستند تولید را توسعه دهند.
وی با بیان اینکه تولید لحظهبهلحظه نیاز به پالایش دارد، گفت: باید یک ستاد فرماندهی 24 ساعته برای تولید فعال باشد و مدیریت تولید، مدیریتی است مانند جبهه جنگ که هرلحظه به حضور هوشمندانه نیاز داردعضو كميسيون صنايع و معادن مجلس اضافه کرد: در این دنیای امروز که دنیای رقابت و مرزها باز است و جنگ بین واردکننده و تولیدکننده وجود دارد، باید با تولید خیلی پویا برخورد شود.
حسینی صدر با اعلام اینکه برنامه علمی و مطالعه شده و برنامهای که تمام جوانب تولید سنجیده شود، در کشور ما وجود ندارد، به تراز گفت: این آسیب مربوط به امسال و یک سال پیش نیست و از اول انقلاب به تولید توجه نشده است و برنامه خوبی برای آن وجود نداشته است.
وی افزود: در دوره احمدینژاد برنامهریزی و مطالعات تولید متوقف شد و تولید بهصورت دیمی و خودجوش به فعالیت خود ادامه داد و در این دو سال اخیر هم تغییرات اساسی در حمایت از تولید دیده نمیشود.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با ارائه پیشنهاد تشکیل شورایی با عنوان شورای سیاستگذاری برای حمایت از تولید در کشور عنوان کرد و به تراز گفت: این شورا، در وزارت صنعت، معدن و تجارت و با حضور وزرای قبلی صنعت و معدن، کارشناسان، نمایندگان مجلس، نمایندگان بازار و تولید تشکیل و بهصورت هفتگی جلسه برگزار و اوضاع مشکلات تولید را بررسی و رفع کند.
حسینی صدر با بیان اینکه آرامش خاطر برای جامعه و آینده کشور منوط به حمایت از تولید است، بیان کرد: تاکنون تصمیماتی برای حمایت از تولید گرفتهشده است، مانند تصویب قانون حمایت از تولید و قانون تنظیم قانون بخشی از مقررات مالی دولت که بهنوعی به تولید کمک میکند ازایندست تصمیمات بوده است.
وی ادامه داد: در بودجه امسال هم در قالب یارانه و کمک به شرکتهای دانشبنیان تمهیداتی اندیشیده شده است و اما باید برای حمایت از تولید شاخهها اصلاح شوند و یک برنامه مدون و استراتژی سه مرحلهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای تولید تصویب شود.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به کشور ترکیه، گفت: باید مانند کشورهای دیگر الگوبرداری شود و در مسیر اجرا قرار بگیرد نه اینکه یکچیزی تولید کردیم و بگویم مشکل تولید حل شود. این سادهانگاری است و باید برای حمایت از تولید تمام مؤلفههای تاریخ، بازار، صادرات، فرهنگسازی و... از مسائل دیگر در نظر گرفته شود.
حسینی صدر، در خصوص رشد اقتصادی و خروج از رکود گفت: این دولت تاکنون خیلی بهتر از دولت قبل کارکرده است، اما هنوز به آن حد ایده ال نرسیده است.
وی در خصوص تأثیر مذاکرات هستهای بر تولید ملی کشور بیان کرد: انشا ا... در مذاکرات هستهای به نتیجه خواهیم رسید و اگر چنین شد ما شاهد رشد اقتصادی 3 درصد خواهیم شد؛ البته اگر مذاکرات به نتیجه برسد که دولت با توافق هستهای نرخ ارز را حدود 3 هزار تومان تصویب تثبیت میکند و این اتفاق به تولید کمک خواهد کرد و باعث ثبات میشود.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با بیان اینکه اینگونه نیست که با توافق ایران و غرب نرخ ارز پایین بیاید و واردات زیاد و صادرات کم شود و همه این موارد را میتوان کنترل کرد و معتقد نیستم که مذاکرات به تولید ضربه میزند.
حسینی صدر با اشاره بهاحتمال توافق و یا عدم توافق ایران و 1+5 در مذاکرات هستهای، گفت: به توافق و یا عدم توافق گفت: اگر نتیجه گرفتیم که چهبهتر، اما اگر توافق حاصل نشد، نباید امیدمان به مذاکرات باشد که اگر نتیجه نگرفتیم نباید زمینگیر شویم و نباید توافق هستهای برای ما بهعنوان یک شرایط حیاتی تلقی شود.
دوشنبه 24 فروردين 1394 ساعت 08:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]