تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837790095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوه اصولی تغییر رفتارهای بچه


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
authoritarian-parenting-style


با این برنامه هفتگی می توانید در رفتار و رویه فرزندتان را اصلاح کنید و وی را به صورت اصولی و روانشناختی تنبیه کنید.


وقتی می بینید که نمی توانید رفتارها و عادت های بد بچه خود را تغییر دهید، این راهکارهای کارشناسان را برای تنبیه آنها به صورت روزانه به مدت یک هفته امتحان کنید.


روز اول: واکنش نشان ندهید
اول بفهمید که چه کاری را اشتباه انجام داده اید. کارشناسان می گویند اشتباهی که خیلی از والدین مرتکب می شوند، واکنش نشان دادن به رفتار بد بچه هاست. برای اینکه توجه منفی بهرحال از هیچ توجهی بهتر است. شاید نگران باشید که در صورت بی اعتنایی کردن شما، چه اتفاقی می افتد. سعی کنید به بچه هایتان در مورد سیاست جدید رفتاری خود در یک زمان آرام توضیح دهید و بگویید اگر کسی از این لحظه به بعد بهانه گیری کند، شما صدای آنها را نمی شنوید. اگر بچه ها همچنان به غر زدن و اذیت کردن ادامه داند، بی اعتنایی کنید. معمولا با این شیوه، بچه دست از غر زدن برمی دارد.

روز دوم: مثبت و خوشبین بمانید
فردای آن روز حتما انتظار دارید که بچه ها دوباره همان رفتارها را تکرار کنند. اما کارشناسان می گویند انتظار بد بودن از بچه ها یک نوع پیش گویی است. وقتی خودتان روی بچه اسم می گذارید، حتما این اسم و لقب مثبت باشد. سعی کنید به آنها دلگرمی دهید و آن ها را تشویق کنید. مثلا وقتی بچه شما پازل هایش را پیدا نمی کند، به او بگویید که می تواند یک چیز خوب با پازل های دیگر بسازد. اگر او همچنان گفت: «نه نه نه» صبر کنید. خوشبین بودن شما حتما در این زمینه جواب می دهد.

روز سوم: رفتارتان را اصلاح کنید
رفتار بد خود را اصلاح کنید. مثلا به جای داد زدن، با خونسردی استدلال کنید. صبح ها وقتی عصبانی می شوید، به جای اینکه به بچه هایتان بگویید که سریع تر کارهایشان را بکنند، خیلی آرام به آنها بگویید که پنج دقیقه دیگر از خانه راه می افتید در غیر این صورت نمی توانید به مدرسه برسید.

روز چهارم: شیوه درست تنبیه
ممکن است فکر کنید بچه ها از قصد کاری می کنند تا شما را اذیت کنند. اما کارشناسان می گویند که آنها برای هر کار خود دلیلی دارند.  برای همین باید بدانید چه کار کرده اید که باعث شده بچه بدرفتاری کند. کاری کنید که او بداند شما او را پذیرفته و درک کرده اید. حتی اگر او را تنبیه کرده اید. اگر بچه هایتان با هم دعوا می کنند و اگر یکی از آنها دیگری را سرزنش می کند، وقتی طرف یکی از آنها را می گیرید، حتما دلیل قانع کننده ای برای فرزند دیگرتان داشته باشید.

روز پنجم: استمرار داشته باشید
شاید قابلیت شما در کنترل اوضاع بستگی به خودتان داشته باشد. اما باید در رفتار تربیتی خود استمرار نشان دهید و توقع هایتان را کاملا صریح به بچه ها بگویید  و اجازه ندهید که از کوره در بروید. این کار در بهبود رفتار بچه تاثیر زیادی دارد.

روز ششم: اما گاهی اوقات قوانین را تغییر دهید
اگرچه چنین کاری در ابتدا با واکنش بد بچه ها روبرو می شود. مثلا اگر قرار است عادت های بد تلویزیون تماشا کردن آنها را اصلاح کنید، این طور رفتار کنید. اگر آنها زیاد تلویزیون می بینند، زمان تماشای تلویزیون را کمتر کنید. آنها ممکن است فریاد بزنند و داد وبیداد کنند. ریموت تلویزیون را بردارید و به آشپزخانه بروید. قانون روز اول را به یاد بیاورید. به این اعتراض ها بی اعتنایی کنید. این کار به هیچ وجه ساده نیست. بعد از مدتی بچه ها آرام می شوند. بچه ها با هر تغییری به ناخوشایند ترین روش مقابله می کنند ولی شما باید به آنها بفهمانید که از موضع خود عقب نشینی نمی کنید.

روز هفتم: استراحت و ریلکس کردن
همه یک روز در هفته استراحت می کنند، درست نیست؟ شاید فکر کنید که مادران هرگز زمان استراحت ندارند. این درست است. شاید فکر کنید که بچه های شما هرگز اجازه نمی دهد که روی مبل دراز بکشید و آنها هم بی سروصدا یک روز آرام را سپری کنند. اما با این تغییر در شیوه های تنبیهی می توانید به شست وشوی لباس ها و حتی بردن بچه ها به یک پیک نیک هم برسید و از بودن در کنار هم لذت ببرید. بدون اینکه هیچ دعوا یا جرو بحثی بین شما شکل گیرد. البته همه این استراتژی ها را باید چند بار در ماه تکرار کنید تا به صورت عادت در آیند.


24 فروردین 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن