تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى‏انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803055680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش خانواده در کاهش تنش و استرس مردان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نقش خانواده در کاهش تنش و استرس مردان
کد خبر: ۴۹۰۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۰ - 13 April 2015


عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: داشتن خلق و خوی خوش می‌تواند زمینه تعامل مناسب و سلامت جسمانی و روانی را در مردان و خانواده‌شان ایجاد کند.

به گزارش فارس، سیما فردوسی اظهار داشت: داشتن سلامت روان به این معنا است که ما علامت و نشانه‌هایی از بیماری‌ها را نداشته‌ باشیم و در کنار آن نیز بتوانیم خودمان را در زندگی با چالش‌ها انطباق دهیم و مهارت‌های زندگی را داشته و به گونه‌ای زندگی کنیم که خود آسیب نبینیم و به دیگران نیز آسیب نزنیم.

وی افزود: مردان سرپرست خانواده هستند و نقش بسیار مهمی در خانواده ایفا می‌کنند. آنها باید به سلامت جسمانی، روانی،‌اجتماعی و معنوی خود توجه کنند تا با سلامت این ابعاد و شخصیت خود بتواند خانواده را اداره کنند.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: آسیب‌های جسمانی‌، روانی، روحی و رفتاری مردان را تهدید می‌کند آنها وظیفه تأمین معاش را بر عهده دارند و باید از نیرومندی و توانمندی بالا برای مقابله با استرس‌ها برخوردار باشند.

وی افزود: جسم و روان جدا از یکدیگر نیستند بنابراین مردان باید به سلامت جسمانی و روانی خود توجه و خود را به مهارت‌های حل مساله مجهز کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: امروزه استرس‌ها در دنیا بشر را تهدید می‌کند و اگر افراد قوی نباشند و مهارت مقابله با استرس را ندانند با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد این موضوع به ویژه در مورد مردان از سطح خشونت بالاتری برخوردارند صدق می‌کند و چنانچه آنها نتوانند هیجانات خود را مدیریت کنند آسیب‌های جسمانی، روحی و روانی آنها را تهدید می‌کنند و به تبع آن خانواده آنها نیز در عذاب خواهند بود.

وی افزود: این مردان دچار اختلال در عملکرد شغلی و اجتماعی می‌شوند و نمی‌توانند کار خود را به خوبی انجام دهند.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: رفتار انسان تابعی از تمامیت وجود او است و بحث روان به تنهایی مطرح نیست و این موضوع بر تمام عملکرد او تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: امروزه بحث خودمراقبتی بسیار مطرح است و این گونه نیست که دیگران باید رفتار خود را کنترل کنند بلکه خود فرد نیز باید بتواند هیجاتات خود را کنترل کند. مردان باید به تقویت قابلیت‌ها و توانمندی‌های خود بپردازند.

این روانشناس گفت: رسیدگی به سلامت جسمانی و روانی مردان از سوی خانواده به فرهنگ و تربیت آنها نیز بستگی دارد امیدواریم نسل آینده به گونه‌ای تربیت شود که به مدیریت خود اهمیت داده و به محض دیدن علایم و نشانه‌های بیماری‌های جسمانی و روانی به متخصصان مربوط مراجعه کند.

وی ادامه داد: خانواده نقش موثری در تشخیص اختلالات و فراهم ساختن بستری مناسب برای عدم تشدید استرس‌ها، نداشتن انتظارات بالا و برقراری روحیه تعاون و همکاری بین اعضای خانواده دارد.

فردوسی گفت: هر چند نقش خانواده و همسر در سلامت جسمانی و روانی مردان مهم است اما ویژگی‌های خود فرد نیز در این راستا اهمیت بسزایی دارد. مثلاً اگر فردی لجباز باشد توصیه همسر و فرزندان او برای حفظ سلامتی وی بی‌اثر خواهد بود بنابراین مردان باید روحیه انعطاف‌پذیری داشته باشند.

وی افزود: داشتن خلق و خوی خوش و اخلاقی شایسته می‌تواند زمینه تعامل مناسب و سلامت جسمانی و روانی را ایجاد کند. بر این اساس باید دیگران را در تصمیم‌هایی که مربوط به خانواده است شرکت دهیم.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: مردان روزی کودک بوده‌اند که تحت تربیت والدین خود قرار گرفته‌اند اما علاوه بر ژنتیک و محیط خود فرد نیز در ایجاد شرایط و تغییر آن موثر است. وقتی لقمان حکیم می‌گوید که ادب از بی‌ادبان آموختم به نقش خود در شکل‌گیری شخصیت اشاره می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: مردان نباید فکر کنند فقط زنان باید تغییر کنند،در حالی که زنان در جهان ضرورت تغییر را احساس کرده‌اند و ارتقای فکری یافته‌اند اما مردان در جای خود راکد مانده‌اند که این یکی از دلایل علایم تطابق بین زنان و مردان است که بر اساس آن مردان احساس کردند نیازی به رشد ندارند. هر چند شکل‌گیری شخصیت در خانواده و اجتماع صورت می‌گیرد اما بخش مهمی از آن بر عهده خود فرد است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن