تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860512719




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سریال‌های ماه رمضانی مشخص شدند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سریال‌های ماه رمضانی مشخص شدند
سریال‌های ماه رمضانی مشخص شدند مجموعه‌های تلویزیونی «پایتخت ۴»، «دردسرهای عظیم» و «گاهی به پشت سر نگاه کن»، سه مجموعه نمایشی مصوب سیما هستند که قرار است در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه‌های مختلف سیما پخش شوند.


به گزارش فرهنگ نیوز ، مجموعه‌های تلویزیونی «پایتخت ۴»، «دردسرهای عظیم» و «گاهی به پشت سر نگاه کن»، سه مجموعه نمایشی مصوب سیما هستند که قرار است در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه‌های مختلف سیما پخش شوند.


طبق اعلام معاونت سیما، امسال تلویزیون سرمایه‌گذاری ویژه‌ای روی سریال‌های مناسبتی ماه رمضان دارد. بعد از نوروز کم‌رمق تلویزیون، ظاهرا حالا همه چیز برای یک ماه رمضان پررونق آماده شده است.«پایتخت» در شبکه اولمجموعه تلویزیونی «پایتخت» به تهیه کنندگی الهام غفوری و کارگردانی سیروس مقدم در 26 قسمت قرار است از شبکه یک سیما پخش شود. نویسندگی این مجموعه به عهده محسن تنابنده و خشایار الوند است. احمد مهرانفر بازیگر نقش ارسطو در کنار محسن تنابنده ، ریما رامین فر و علیرضا خمسه بازیگران اصلی هستند.بخش اعظم قصه سری جدید پایتخت در شیرگاه و حواشی آن رخ می‌2دهد.«دردسرهای عظیم2» در شبکه سوممجموعه «دردسرهای عظیم2» به کارگردانی برزو نیک نژاد و تهیه کنندگی مهران مهام نیز برای پخش در ایام مباه مبارک رمضان از شبکه سه سیما در نظر گرفته شده است. در این مجموعه مهدی هاشمی در نقش فرحان و جواد عزتی بعنوان ایفاگر نقش لطیف نقش های اصلی را بازی می‌کنند.علاوه بر مهدی هاشمی و جواد عزتی، مریم سعادت، شهین تسلیمی ، مهران رجبی، پرستو گلستانی ، امیر غفارمنش، صفا آقاجانی، الناز حبیبی، زهره فکور صبور، اشکان اشتیاق، بهشاد شریفیان، محمدمهدی مطلبی ، بهنوش صادقی ، امیرحسین صدیقه ومه لقا باقری در این مجموعه حضور دارند.در خلاصه داستان «دردسرهای عظیم» آمده است: با پیدا شدن بچه ای در ماشین خانواده لطیف که برای مراسم خواستگاری از شهرستان به تهران می آیند و دعوت از خانواده پدری بهار، لطیف و بهار باردیگر برای ازدواج دچار دردسرهایی می شوند. فرحان که خود را مدیون کمک های لطیف و بهار می داند سعی می کند مشکلات پیش آمده برای آنها را حل و فصل کند اما ... علیرضا کاظمی و امیر عربی بعنوان نویسندگان سری دوم این مجموعه نگارش فیلمنامه را بعهده دارند.«گاهی به پشت سر نگاه کن» در شبکه دوم«گاهی به پشت سر نگاه کن» عنوان مجموعه ای است که قرار است در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما پخش شود. محور اصلی قصه این مجموعه امانتداری و رعایت حلال و حرام در کسب درآمد است شخصیت اصلی قصه جلال تابش است که یک کارگاه کوچک سیلندر سازی دارد که  از درآمد اندک آن زندگی خانواده اش می گذرد. جلال از پدر مرحومش آموخته که رزق و روزی حلال ولو اندک بر سر سفره اش ببرد و ذره ای در کارش دچار وسوسه و کسب مال شبهه ناک نشود.رضا انصاریان تهیه کننده و مازیار میری کارگردان «گاهی به پشت سر نگاه کن» می باشند و نگارش آن به عهده محمدمسعود سلطانی می باشد. از بازیگران این مجموعه نمایشی می توان به امین تارخ، هدایت هاشمی، محمد متوسلیانی، الیکا عبدالرزاقی و بهاره کیان افشار اشاره کرد.


منبع: تسنیم


94/1/23 - 14:56 - 2015-4-12 14:56:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن