تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841991203




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفيت جامعه نسبت به طنز افزايش يابد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ظرفيت جامعه نسبت به طنز افزايش يابد
پايين بودن ظرفيت طنز در جامعه باعث شده است تا توليد كار‌هاي طنز در رسانه‌ها با اعتراض‌هاي مختلفي روبه‌رو شود.
نویسنده : هادي عسگري 


به گزارش «جوان» در پي اعتراض‌هاي صورت گرفته برخي از اعضاي جامعه پزشكي به مجموعه طنز «درحاشيه» بار ديگر اين سؤال پيش آمده است كه حد طنز چقدر است؟ هم اكنون موافقان و مخالفان پرداختن طنز به مشاغل و اقوام مواضع سختي نسبت به يكديگر دارند. برخي از پزشكان پرداختن به صنف پزشكي را توهين به خود مي‌دانند در صورتي كه سينماگران در نقطه مقابل آن را تنها نشان دادن معضلات يك صنف قلمداد مي‌كنند.

  سخره گرفتن به رغم توانايي در طنز
در اين باره عضو فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت معتقد است ضمن توجه به طنز و داشتن برنامه‌هايي در اين سبك بايد دقت شود كه اقوام، لهجه‌ها و صنف‌ها به سخره گرفته نشود.  اسماعيل جليلي مي‌گويد: متأسفانه ما در حوزه طنز به رغم اينكه از توانمندي‌ها و ظرفيت‌هايي برخوردار هستيم اما مدلي از طنز در كشور ما باب شده است كه با سخره گرفتن اقوام، لهجه‌ها يا بعضاً اصناف اقدام مي‌كنيم. اين مدل از طنز شايد بتواند مخاطب خود را تحت تأثير قرار دهد اما باعث افزايش حساسيت‌هاي گروه‌هاي به سخره گرفته مي‌شود.
نماينده مردم مسجد سليمان در مجلس نهم شوراي اسلامي ادامه مي‌دهد: طنز با اصولي كه دارد بايد بتواند با رعايت حريم‌ها، مشكلات جامعه را واشكافي و در حل آن گام بردارد.  وي اعتقاد دارد هدف طنز تنها خنداندن و به سخره گرفتن نيست بلكه ملاك طنز انتقال يك مفهوم و مشكل است كه در قالب اين زبان مي‌توان حساسيت جامعه را افزايش داد و راهكارهايي به اذهان عمومي ارائه كرد.  اين عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس مي‌گويد: متأسفانه در كشور ما اين رويكرد در حوزه طنز كمتر ديده مي‌شود. بيشتر طنزها در قالب ادا درآوردن لهجه‌ها يا به سخره گرفتن يك صنف يا فعاليت است كه اين مدل طنز حساسيت‌زاست.  جليلي مي‌افزايد: طنز قرار است به تقويت به يك موضع و شرايط فرهنگي عمومي كمك كند. با اين حال اعتقاد دارم نبايد بيش از اندازه به طنز حساسيت نشان داد، چراكه با افزايش حساسيت جامعه ديگر نمي‌توان در اين زمينه كاري انجام داد.  عضو فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت با بيان اينكه نبايد در طنز هويت فعاليت‌ها، اقوام و لهجه‌ها زير سؤال برده شود، تصريح مي‌كند: بايد از ظرفيت‌هاي طنز استفاده كرد و توجه داشت باعث خدشه وارد كردن به اصناف نشود. طنز «درحاشيه» برخي نكات را رعايت نكرده است اما بسياري از پزشكان به راحتي از اين موضوع گذشته‌اند.  از زماني كه پخش سريال «درحاشيه» قطعي شد تا اكنون كه چندين قسمت از آن از شبكه سوم سيما پخش شده، بسياري از اعضاي صنوف پزشكي به اين سريال اعتراض كرده و آن را نافي خدمات خود عنوان مي‌كنند.

  چرا موقع آثار مثبت تشكر نمي‌كنند؟!
محمدعلي حسين‌نژاد، تهيه‌كننده فيلم سينمايي «طعم شيرين خيال» كه هم اكنون روي پرده سينما‌هاست، معتقد است: وقتي يك سريال تلويزيوني يا فيلم سينمايي با محوريت شغل يا صنفي خاص به توليد مي‌رسد اغلب اعتراضاتي عليه آن مي‌شود. برداشت معترضان اين است كه نسبت به آنان توهين صورت گرفته است و... در حالي كه همين صنوف هيچ وقت تلاش نمي‌كنند حمايت يا تأييدي را براي آثاري كه با رويكرد مثبت به آنها مي‌پردازد، ابراز كنند.
حسين‌نژاد كه از منتقدان اعتراضات صنوف پزشكي است، مي‌افزايد: اگر در پروژه‌اي سهواً، باعث ترويج اسراف در ميان مردم شويم، با هيچ اعتراضي روبه‌رو نمي‌شويم، همانطور كه اگر صرفه‌جويي را رواج دهيم، كسي تشويق‌مان نمي‌كند. به نظر مي‌رسد در اين اعتراض‌ها صرفاً همه تنها به فكر شخصيت و وجهه خودشان هستند و هيچ‌كس حقيقتاً به مصالح اجتماعي نمي‌انديشد.  وي تصريح مي‌كند: وزارت بهداشت و درمان به فيلم‌هايي كه مروج پاكيزگي و رعايت اصول بهداشتي هستند، واكنش نشان نمي‌دهد، اما كافي است فيلمي به زعم آنان، منعكس كننده نكات منفي صنف‌شان باشد، سريع موضع مي‌گيرند و درخواست توقف پخش يا توقيف اكران آن را دارند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن