واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون مصرف انرژی سابا گفت:متأسفانه برخی تولیدکنندگان لامپ رشتهای نتوانستند تکلیف قانونیشان را انجام دهند؛لذا با هماهنگی به عمل آمده با وزارت صنعت، برنامهریزی برای مساعدت به این تولیدکنندگان برای توقف تولید لامپ رشتهای انجام شده است.
به گزارش تراز ،امیر دودابی نژاد گفت: ما باید رویۀ خود را از حساسسازی صرف در بهینهسازی مصرف انرژی به سمت آموزش عمومی ببریم و باید راهکارهای عملی که منجر به صرفهجویی مصرف انرژی میشود به مردم آموزش دهیم.
وی افزود: بسیاری از هموطنان متوجه این هستند که بهینهسازی مصرف انرژی منافع ملی و بین نسلی دارد، ولی از راه کارهای آن آگاه نیستند که باید آگاهی عمومی مردم را ازطریق شیوههای جدید افزایش دهیم.
وی از برنامهریزی برای اجرای طرح آموزش مجازی برای بهینهسازی مصرف انرژی در کشور خبر داد و گفت: مجموعهای از آموزشهای عمومی ازطریق اینترنت به مردم ارائه داده میشود که براساس آن هر مشترکی که مصرف برق خود را در مقایسه با سال گذشته آن کاهش دهد، مورد تشویق قرار گیرد.
معاون آموزش و بهینهسازی مصرف انرژی سابا یادآور شد: باتوجه به امکانات در نظر گرفته شده، این طرح در سال 94 در یک مقیاس کوچک و آزمایشی انجام میشود.
وی با تاکید بر لزوم توسعه تکنولوژی لوازم برقی گفت: برخی لامپها و لوازم برقی که از نظر میزان مصرف انرژی در حد استاندارد نیستند، طبق مقررات کشور نباید تولید و توزیع شوند که نمونۀ بارز آن لامپ رشتهای است.
وی با بیان این که هم اکنون سالانه حدود 60 میلیون لامپ رشتهای در کشور تولید میشود، اظهار داشت: متأسفانه برخی از تولیدکنندگان لامپ رشتهای نتوانستند در زمان مقرر شده تغییرات لازم را بهعمل آورند و تکلیف قانونیشان را انجام دهند؛ لذا با هماهنگی به عمل آمده با وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامهریزی لازم برای مساعدت به این تولیدکنندگان برای توقف تولید لامپ رشتهای انجام شده است.
دودابی نژاد با اشاره به این که سابا از احداث خط تولید R600 برای تولید یخچال فریزر حمایت میکند، گفت: میزان مصرف انرژی یخچال و فریزری که با تکنولوژی R600 ساخته میشود، حداقل دو رتبه بالاتر از تکنولوژی R134 است.
وی با اشاره به این که سالانه یک میلیون و 400 هزار دستگاه یخچال و فریزر در کشور تولید میشود گفت: در تلاشیم که همۀیخچال فریزر ساخت داخل از این تکنولوژی جدید بهرهمند شوند.
معاون آموزش و بهینهسازی مصرف انرژی سازمان بهرهوری انرژی ایران از ابلاغ برچسب انرژی ساختمانهای مسکونی و غیرمسکونی توسط سازمان استاندارد خبر داد و گفت: برچسب انرژی ساختمان فعلاً لازم الاجرا نیست، اما ابزار بسیار خوبی برای تشخیص میزان مصرف انرژی ساختمانها است.
وی افزود: این موضوع خود عامل تشویقی است تا سازندگان به مباحث بهینهسازی مصرف انرژی و مبحث 19 توجه کنند.
دودابی نژاد با بیان اینکه فرآیند برچسب گذاری بر ساختمان ها را در سال 94 آغاز میکنیم، گفت: ما قصد داریم که طی سال 94 در چند استان به صورت داوطلبانه این برچسب بر تعدادی از ساختمانهای اداری نصب شود.
وی تأکید کرد: فرآیند برچسبگذاری بر ساختمانها اقدامی کوتاهمدت نیست و نیاز به برنامهریزی، بازنگری و هدفگذاری مستمر دارد.
دودابی نژاد افزود: براساس محاسبههای انجام شده میزان مصرف انرژی ساختمان دارای برچسب انرژی با رتبۀA در مقایسه با ساختمان دارای برچسب انرژی با رتبۀ G تا 5 برابر تفاوت دارد.
وی با اشاره به اهمیت استقرار سامانههای مدیریت انرژی در ساختمانهای اداری گفت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته یک پکیج مدیریتی برای مدیریت مصرف انرژی در ساختمانهای دولتی در حال تدوین است.
وی خاطرنشان کرد: مصرف انرژی ساختمانها ازطریق این پکیج مشخص و با ابزارهای درنظر گرفته شده قابل مدیریت است.
چهارشنبه 19 فروردين 1394 ساعت 16:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]