واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۵۴ب.ظ)
فرمانده انتظامي استان قم: امر به معروف و نهي از منکر مانع از دين گريزي جامعه مي شود موج -فرمانده انتظامي استان قم در جمع گروه جهادي آمران به معروف و ناهيان از منکر استان با نام ياوران بشير گفت: در واقع امر به معروف و نهي از منکر مانع از دين گريزي جامعه مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، فرمانده انتظامي استان قم در اين مراسم که در ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر استان قم برگزار شد، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي عزيز انقلاب، دفاع مقدس و نيز شهداي امر به معروف و نهي از منکر، عنوان داشت: فطرت تمامي انسان ها پاک است و خداوند بر اساس تدابير و صلاحديد خود انسان ها را اين گونه خلق کرده است.
وي افزود:خداوند صراط مستقيم را نشان داده است، پس هرکس به دنبال فلاح و رستگاري رود و در اين راه استقامت داشته باشد، در مسير فطرت مانده است و در دنيا رستگار و در آخرت از نجات يافتگان خواهد بود.
سردار کاظم مجتبايي گفت: اما بندگاني که دنباله رو شيطان باشند و فريب اغواگري هاي او را بخورند، کافرند و از گمراهان و مغضوبان خواهند بود و ميعادگاه آن ها جهنم است.
وي در ادامه فساد سياسي، اقتصادي، اداري، اجتماعي و اخلاقي را به عنوان انواع فساد و آسيب هاي در کمين انسان برشمرد و اضافه کرد: فساد و آسيب هاي جامعه فقط محدود به بدحجابي و مزاحمت نيست، بلکه تعدي به حقوق ديگران و قائل نبودن به حقوق خود، تخريب و سرکوب رقبا و حريفان، کم فروشي، گران فروشي و احتکار در بازار، رشوه گيري و اختلاس، عدم اطاعت از قانون و جامعه پذير نبودن از ديگر آسيب ها و تهديدات در انواع مختلف فساد است.
مجتبايي به سه دليل عمده در بروز اين آسيب ها اشاره و تصريح کرد: يکي از اين دلايل فشار اجتماعي است که از بدنه اجتماع بر فرد وارد مي شود و او را وادار به انجام فساد مي کند، اتهام عقب ماندگي و امي بودن، بمباران هاي اينترنتي و برنامه هاي ماهواره اي، مقايسه کردن فرد با ديگران از جمله مواردي است که شخص را وادار مي کند تا به منظور رهايي از آن ها، تخلف و فساد هاي مختلف را مرتکب شود.
فرمانده انتظامي استان دومين دليل بروز آسيب و فساد در جامعه را مربوط به يادگيري و آموزش دانست و گفت: ممکن است انسان در يک بستر مناسب ديني پرورش يابد، اما در جامعه تحت تأثيرات دشمن بيروني و دروني قرار گرفته و دچار بدآموزي هاي اجتماعي شود، در نتيجه انساني که در ابتدا داراي فطرت پاک و دين مدار بوده است، به تدريـج دين گريز و سپس دين ستيـز مي شود و در واقع امر به معروف و نهي از منکر مي تواند مانع از دين گريزي جامعه شود.
مجتبايي با تأکيد بر آموزش و تعليم جامعه در اين زمينه و الگوسازي مناسب براي جوانان، خاطرنشان کرد: بمباران هاي آموزشي، تعليمي و القايي کشورهاي بيگانه، سبب مي شود فرهنگ جوانان ايراني توسط دشمن معماري شده و آن ها از غرب الگوبرداري کنند.
وي سومين دليل را کنترل اجتماعي عنوان و اضافه کرد: کنترل اجتماعي مربوط به پليس، قانون، دستگاه قضائي و ديگر دستگاه هاي مرتبط است، نبايد از وظيفه و مسئوليت خود به واسطه تهديد، خطر، نامهرباني ها و کاستي ها دست بکشيم و جامعه را به حال خود رها کنيم که در اين صورت جامعه در مسيري پيش خواهد رفت که ديگر راهکاري براي اصلاح آن وجود نخواهد داشت.
مجتبايي در بخش پاياني سخنان خود از راهکارها سخن گفت و اظهار کرد: راهکار اول اين است که با چشم باز و به اقتضا عمل کنيم، هر دستگاهي وظيفه خود را شناخته و محکم و جهادي در آن مسير گام بردارد تا بتوان جامعه را اصلاح کرد.
فرمانده انتظامي استان قم در ادامه بر ضرورت تقويت بنيان هاي اعتقادي جامعه تأکيد کرد و گفت: بايد با پاسداري از فطرتي که خداوند عنايت کرده و در وجود انسان قرار داده است به تقويت بنيه هاي ديني جامعه کمک کنيم.
وي راهکار دوم را عمل فراگير و جامع عنوان و خاطرنشان کرد: بهترين جلوه همدلي و همزباني دولت و ملت، همين حضور و تلاش خالصانه و مجاهدانه شما در کنار دستگاه قضايي، پليس و ساير سازمان هاي دولتي در انجام و احياي فريضه الهي امر به معروف و نهي از منکر است.
فرمانده انتظامي استان قم با بيان اينکه پليس حامي و پشتيبان آمران به معروف و ناهيان از منکر است، ابراز اميدواري کرد: در سال جديد بتوانيم در کنار شما به عنوان سربازان رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالي) با برنامه هاي منظم و تدوين شده انجام وظيفه کرده و با کاهش آسيب ها، تهديدات و ناهنجاري هاي اجتماعي، الگويي از يک جامعه سالم و آرماني را به کل کشور معرفي کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]