تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869462280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقبال باورنکردنی از یک انیمیشن نوظهور ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


تاریخ از این ور در دل مردم نشست؛
استقبال باورنکردنی از یک انیمیشن نوظهور ایرانی
تهیه‌کننده مجموعه انیمیشن جدید «تاریخ از این ور» گفت: بازتاب این انیمیشن بسیار خوب و باور نکردنی بود و در‌‌ همان ۱۰ قسمت ابتدایی توانست مخاطبان بسیاری را جذب کند.



 
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، سیدمسعود صفوی تهیه‌کننده مجموعه انیمیشن «تاریخ از این ور» درباره این اثر که محصولی مشترک از مرکز مطالعات و تولیدات انیمیشن حوزه هنری و مرکز پویانمایی صبا است، گفت: انیمیشن «تاریخ از این ور» در 52 قسمت 20 دقیقه‌ای طی 3 سال تولید شده و یکی از سخت‌ترین پروژه‌های مرکز انیمیشن حوزه هنری بوده است؛ چرا که می‌خواستیم موضوعی جدی مانند تاریخ را با زبان طنز در یک انیمیشن بگنجانیم.
  وی ادامه داد: بیش از یک سال نگارش و تحقیقات این انیمیشن به طول انجامید و همچنین پیش تولید این اثر بسیار سخت بود؛ چرا که تمام دوران‌های تاریخی که در این انیمیشن بر روی آن‌ها کار شده است به لحاظ طراحی شخصیت‌ها، فضا‌ها و لباس‌ها متفاوت بود. این انیمیشن 300 کاراکتر دارد و فضاهای متنوعی در آن به نمایش گذاشته می‌شود و به طور مثال نوع رنگ بندی و فضاسازی زمان معاصر در این انیمیشن با زمانی که تاریخ روایت می‌شود متفاوت است.
  صفوی با بیان اینکه انیمیشن «تاریخ از این ور» در حال حاضر از شبکه‌های دو، پویا و نسیم در حال پخش است، عنوان کرد: بازتاب این انیمیشن بسیار خوب و باورنکردنی بود. محبوبیت انیمیشن «شکرستان» که از تولیدات حوزه هنری است از قسمت 30 به بعد آغاز شد و کم کم مخاطبان این اثر را شناختند و پسندیدند. در حالی که انیمیشن «تاریخ از این ور» در‌‌‌ همان 10 قسمت نخست مخاطبان بسیاری را جذب کرد و تعداد دانلودهای این انیمیشن نیز بسیار زیاد بود و اگر به همین صورت استقبال از آن خوب باشد، برای ادامه تولید و ساخت قسمت‌های جدید تصمیم می‌گیریم.
  «تاریخ از این ور» به تهیه کنندگی مسعود صفوی و کارگردانی اصغر صفار تاریخ را از سلسله طاهریان تا پهلوی اول همراه با چاشنی طنز به تصویر می‌کشد.
  به گزارش تسنی، مجموعه انیمیشنی «تاریخ از این ور» با استفاده از روش cut out تولید شده و در آن معرفی شخصیت‌های تاریخی مثبت و منفی و شرح زندگی آنان با استفاده از شخصیتی ثابت به نام بهادر که موزه‌دار است به همراه حیوانی به نام «خرمن» که نقش ماشین زمان و بار طنز مجموعه را نیز به عهده دارد، صورت می‌گیرد.
  انیمیشن «تاریخ از این ور» به زندگی شخصیت‌های مهم تاریخ مانند شعرا، دانشمندان و پادشاهان می‌پردازد. در این اثر تلویزیونی چهره‌هایی مثل نادرشاه، یعقوب لیث صفار، شاه عباس، فردوسی و... برای بازپس گیری وسایل خود به موزه زمان می‌آیند.
پخش این انیمیشن از 6 فروردین هر روز از شبکه دو سیما و همچنین شبکه‌های «پویا» و «نسیم» آغاز شده است.   115  



۱۸/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن