محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832596750
نظام بانکی در شکوفایی اقتصادی کشور نقش بیهمتایی ایفاء خواهد کرد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در دیدار با مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانکها و موسسات اعتباری مطرح شد
نظام بانکی در شکوفایی اقتصادی کشور نقش بیهمتایی ایفاء خواهد کرد
رییس کل بانک مرکزی گفت: سال گذشته با دقت نظر دولت یازدهم شرایط اقتصادی به نحو مطلوب ساماندهی شده و شاخص های مختلف از قبیل رشد اقتصادی، نرخ تورم و نرخ ارز موید این موضوع هستند. در این حین، نظام بانکی نیز نقش خود را به خوبی ایفا کرده و توانسته است در مسیر رو به رشد حرکت کند.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ولی اله سیف در دیدار با مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانکها و موسسات اعتباری با حضور وزیر امور اقتصادی و داریی افزایش سرمایه بانک های دولتی و بالا بردن نسبت کفایت سرمایه بانک ها را از ضرورت های موجود در سال جدید عنوان کرد و گفت: براساس طرح تحقیقاتی که در پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی انجام شده، نتایج مربوط به هر بانک توسط معاونت نظارتی به بانک ها اعلام خواهد شد.
وی افزود: افزایش سرمایه بانک های دولتی افزایش سرمایه بانکها با هدف تامین نسبت کفایت سرمایه مناسب بانک ها از موارد لازم الاجرا برای سال جاری است.
رییس کل بانک مرکزی همچنین ضمن اشاره به این نکته که آمار مطالبات غيرجاري به نحو قابل ملاحظه و نامتعارفي افزايش يافته است، آخرین بخشنامه سال گذشته بانک مرکزی درخصوص نحوه محاسبه مالیات مربوط به ذخیره مطالبات مشکوک الوصول را بسیار پراهمیت دانست و افزود: این بخشنامه، همسو با سياستها و تدابير دولت مبني بر ارتقاي رقابتپذيري نظام مالي و بانکي کشور و از رهگذر همکاري و همراهي ساير دستگاههاي اجرايي در دولت به ويژه با هم اندیشی جناب آقای دکتر طيبنيا تدوین و براساس آن مقرر شد، هزينه منظور شده برای ذخيره مطالبات مشکوکالوصول بانکها و مؤسسات اعتباري غيربانکي مجاز نيز به عنوان هزينههاي قابل قبول مالياتي مد نظر قرار گیرد.
رییس شورای پول و اعتبار با اشاره به توافقات حاصل از مذاکرات هستهای و صدور بیانیه لوزان، خاطرنشان کرد: با توافق صورت گرفته، بانک ها باید فعالیت خود را بیشتر کنند و برای حضور پررنگ در عرصه بین المللی آماده باشند.
سیف در پایان از مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانک ها و موسسات اعتباری برای درک ضرورت ها و اقتضائات بانک مرکزی تشکر و قدردانی کرد و وظایف نظام بانکی را خصوصا" با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با نقش بانکها در رشد و توسعه اقتصادی کشور، بسیار مهم تلقی و بر اجرای آن تاکید کرد.
دستاوردهای مثبت اقتصادی، پشتوانه تیم مذاکره کننده بود
علی طیب نیا وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" گفت: در پرتو همدلی و همزبانی که بین اعضای تیم اقتصادی دولت و سایر ارکان نظام وجود داشت ، دستاوردهای مثبتی در عرصه اقتصادی حاصل شد.
علی طیب نیا در نخستین دیدار آغاز سال با مدیران و مدیران عامل شبکه بانکی ضمن ابزار خرسندی از اینکه در سال گذشته روند رو به رشدی را در عرصه اقتصاد پیش رو داشتیم، عنوان کرد: خوشبختانه با کمک و مساعدت مجموعه دستگاههای مرتبط، روند مطلوبی را طی کردیم و از شرایط رکود تورمی دشوار ابتدای سال 92 به وضعیتی حرکت کردیم که پشتوانه بسیار خوبی برای همکاران ما در تیم مذاکره کننده هستهای بود تا بتوانند از حقوق حقه ملت ایران به نحو شایسته ای دفاع و حمایت کنند.
طیب نیا توفیقات به دست آمده در مقابله با تورم و بهبود محیط کسب و کار را بهترین سرمایه تیم مذاکره کننده هستهای دانست و بیان داشت: وقتی که دشمنان این مملکت فهمیدند از طریق تحریم نمیتوانند خواستههایشان را بر ما تحمیل کنند و شما رزمندگان عرصه اقتصادی کشور توانستید با این مشکلات به نحو مناسب مقابله کنید، زمینه برای پذیرش حقوق حقه ملت در بهره برداری از انرژی هستهای فراهم آمد و بیانیه صادر شده، شرایط بسیار مناسبی را فراهم آورده است.
وی تاکید کرد: این قدم، قدم بزرگی بود و امیدواریم در ماههای آینده توافق نهایی به منظور حذف کامل تحریمها حاصل شود و موجبات رونق و رشد اقتصادی بیشتر کشور را فراهم سازد.
با حذف تحریم، همه مشکلات حل نمیشود
وی با ساده انگارانه خواندن این دیدگاه که شرایط اقتصادی امروز، به کل زاییده تحریم است، گفت: اگرچه شرایط اخیر کشور ارتباط نزدیکی با موضوع تحریمها داشت، اما ساده انگارانه است فکر کنیم که با حذف تحریم ها، همه مشکلات ما حل میشود. مشکلاتی که طی چند سال اخیر به شدت با آن دست به گریبانیم و در گذشته هم کم و بیش با آن مواجه بودیم، سه دلیل عمده دارد: ساختار اقتصادی نامتعادلی که از سالهای قبل از انقلاب به ارث رسیده؛ تداوم وابستگی اقتصاد به نفت در سالهای پس از انقلاب و سیاستهای اقتصادی نادرستی که طی سالهای گذشته اعمال شد، شرایط را وخیم تر کرد .
طیب نیا افزود: تحریمها در شرایطی اعمال شد که دولت در اوج وابستگی به نفت قرار داشت.
بنابراین اگرچه با حذف تحریم ها شرایط مناسب تری برای اقتصاد ما فراهم می شود، اما این به آن معنا نیست که ما از وضعیت رکودی و تورمی که سالهای طولانی و به صورت مزمن با ما همراه بوده است، رهایی پیدا خواهیم کرد.
طیب نیا با اشاره به تجربه آموزی از رخدادهای سالهای گذشته اظهار داشت: بایستی با تجربه آموزی از اتفاقاتی که طی 40 سال گذشته در اقتصاد ما اتفاق افتاد ،زمینه را برای یک برنامه ریزی منسجم در جهت اصلاح ساختارهای اقتصادی و پایه ریزی تولید ملی مبتنی بر ارتقای بهره وری، ظرفیتها و تواناییهای داخلی کشور فراهم کنیم. مسلما در چنین برنامه ریزی که مورد توجه تیم اقتصادی دولت بوده و خواهد بود، نظام بانکی کشور نقش بی همتایی را ایفا می کند.
تنگنای اعتباری، موجد تشدید رکود
طیب نیا با معرفی عاملی به اسم تنگنای اعتباری به عنوان یکی از عوامل تشدید رکود خاطر نشان کرد: آنچه که ما در گذشته و به ویژه در دوره اخیر با آن مواجه هستیم و شرایط را برای تشدید رکود در کشور فراهم کرده، چیزی است که تحت عنوان تنگنای اعتباری از آن نام می بریم. از یک طرف با رشد بالای نقدینگی مواجه بودیم که این رشد عمدتا ناشی از افزایش پایه پولی و پول پرقدرتی بوده که توسط بانک مرکزی خلق و به اقتصاد کشور تزریق میشده و از طرف دیگر، کمبود منابع. اگر امروزه از فعالان اقتصادی سوال کنیم که بزرگترین مشکل شما چیست؟ خواهند گفت: تنگنای اعتباری و محدودیت منابع.
وی افزود: بخش عمدهای از دارایی های نظام بانکی کشور درگیر سرمایه گذاری و بنگاه داری و تملیک دارایی های منقول و غیرمنقول شده و طبیعتا تحت تاثیر عواملی که این شرایط را ایجاد کرده و به وجود آوردند، مانع از این میشود که نظام بانکی بتواند منابع لازم را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد.
وزیر اقتصاد این موارد را جزء مشکلات جدی پیشروی نظام بانکی کشور دانست و افزود: در بانک مرکزی آقای سیف و همکارانشان سعی کردهاند این وضعیت را تحلیل و تعقیب کنند تا راه حلهایی برای خروج از این شرایط و وضعیت فراهم شود. بخشی از راه حلها در لایحهای که تقدیم مجلس شده پیش بینی کردیم. اما تحقق این برنامه ها مستلزم همراهی جدی شما در نظام بانکی است و معتقدم اگر همان گونه که مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند همه یکدل یکصدا با همدلی تلاش کنیم، این مشکلات را میتوانیم حل و فصل کنیم. قطعا غلبه بر این مشکلات و رسیدن به شرایط مطلوبی که نظام بانکی بتواند نقش خودش را در توسعه کشور و رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مولد فراهم کند کاملا امکان پذیر است.
طیب نیا در بخش دیگری ازاین جلسه با اشاره به سلطه مالی و استفاده دولت از منابع پایه پولی نظام بانکی کشور گفت: در گذشته به واسطه فشاری که از سوی دولت و بودجه دولت بر روی منابع پایه پولی میآمد، عامل اصلی تورم سلطه مالی و استفاده دولت از منابع پایه پولی نظام بانکی کشور بود که خوشبختانه طی یک سال گذشته در اقتصاد مشاهده نمیشود. در حال حاضر رشد پایه پولی عمدتا ناشی از اضافه برداشتی است که بعضی از بانکها از بانک مرکزی داشته و دارند. لذا من از همکاران نظام بانکی میخواهم که در برنامه مقابله باتورم دولت و خروج از رکود، نقش تاریخی خودشان را ایفا کنند.
وی در پایان اظهار داشت: امیدوارم سال 94 سالی باشد که همگان با همدلی، همراهی و تلاش و کوشش جمعی سعی کنیم زمینه را برای دستیابی به رشد و رونق اقتصادی فراهم کنیم چون مردم ما شایسته چنین وضعیتی نیستند که در حال حاضر بر جامعه حاکم است.
همچنین در حاشیه برگزاری این جلسه، ناصر مردوخی روزنامه نگار پیش کسوت نیز در بیان اهمیت نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان"دولت و ملت، همدلی و همزبانی" شعری قرائت کرد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ثبات در نرخ 39 ارز رسمی
پرداخت سود عليالحساب اوراق مشارکت بانک مرکزي به عنوان سود قطعي
فروپاشی قیمتها در بازار ارز
۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
سال 94 با همدلی ملت و دولت سال بسیار خوبی برای شکوفایی کشور خواهد بود
استاندار آذربایجان شرقی سال 94 با همدلی ملت و دولت سال بسیار خوبی برای شکوفایی کشور خواهد بود خبرگزاری پانا استاندار آذربایجان شرقی گفت قطعا حمایت و پشتیبانی مردم از دولت میتواند در تحقق برنامههای دولت و عبور از مشکلات اقتصادی موثر باشد و اطمینان داریم که سال 94 با همدلی ملتنقش فضای مجازی در رونق اقتصادی
یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۵ ۵۷ اقتصاد اینترنتی که از آن به عنوان اقتصاد دیجیتال یا اقتصاد جدید یاد می شود همه بخشهای اقتصادی و اجتماعی شامل خرده فروشی حمل و نقل سرویسهای مالی تولید آموزش بهداشت رسانه و غیره را تحت تاثیر قرار داده و قسمت اعظم کسب و کارها در این اقتصاد بررئیس کل بانک مرکزی: ادامه رقابت در نرخ سود نظام بانکی را با مشکل مواجه میکند/ رشد ۲۱.۷درصدی نقدینگی تا پایان
رئیس کل بانک مرکزی ادامه رقابت در نرخ سود نظام بانکی را با مشکل مواجه میکند رشد ۲۱ ۷درصدی نقدینگی تا پایان بهمنرئیس کل بانک مرکزی اصلاح نرخ سود بانکی را از جمله برنامههای مهم سال آینده بانک مرکزی عنوان کرد و گفت نرخ سود 28 و 29 درصد با توجه به تورم 15 8 درصد در پایان بهمن 93یک معضل نظام بانکی/کاهش تورم در کنار چالش معوقات بانکی
یک معضل نظام بانکی کاهش تورم در کنار چالش معوقات بانکی اقتصاد > اقتصاد کلان - بر اساس آخرین آمار های منتشر شده توسط بانک مرکزی چالش معوقات بانکی هنوز ادامه دارد با آغاز به کار دولت یازدهم بخش عمده ای از سیاست های اقتصادی آن در تحول نظام بانکی پیگیری شد به طوریکه رییروحانی در نشست روسای هیات امنای مناطق آزاد: اقتصاد کشور به سمت رونق پیش خواهد رفت/ سیستم مالی و بانکی کشور بای
روحانی در نشست روسای هیات امنای مناطق آزاد اقتصاد کشور به سمت رونق پیش خواهد رفت سیستم مالی و بانکی کشور باید اصلاح شود رییس جمهوری با بیان اینکه مناطق آزاد می تواند به الگویی برای توسعه کشور در بخش های مختلف تبدیل شوند اظهارداشت بهره گیری از فناوریهای جدید جذب سرمایه و صادر-پیشبینی نوبخت از رشداقتصادیکشور در سال۹۴
پیشبینی نوبخت از رشداقتصادیکشور در سال۹۴ رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور رشد اقتصادی کشور در سال 94 را مثبت پیشبینی کرد محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و سخنگوی دولت با تاکید بر عزم دولت در حمایت از واحدهای تولیدی گفت ما در ادامه این بخش ازیادداشت اقتصادی نقش ایفای صحیح وظایف حاکمیتی وزارت نفت در پیشبرد طرح های پالایشی
یادداشت اقتصادینقش ایفای صحیح وظایف حاکمیتی وزارت نفت در پیشبرد طرح های پالایشیپروژههای ملی در فضای خلاء بین ضعف سهامدار مجری و نگاه وزارت نفت به خصوصیسازی قرار گرفته است که سرانجام ادامه این وضعیت از بین رفتن سرمایههای ملی و از دست دادن فرصتها است به گزارش خبرنگار اقتصادیروایت اکونومیست از اقتصاد کشورهای جهان/ جدولی برای تحلیل شرایط اقتصادی کشورها
روایت اکونومیست از اقتصاد کشورهای جهان جدولی برای تحلیل شرایط اقتصادی کشورها اقتصاد > اقتصاد کلان - سایت صدای اقتصاد نوشت هفته نامه اکونومیست در شماره اخیر خود مانند هر هفته دو صفحه انتهایی خود را به مرور شاخصهای اقتصادی کشورهای جهان اختصاص داده است در این شمارهنقش استارتاپها در توسعه اقتصادی کشور/ اعلام اقدامات حمايتی
در گفتگو با مهر مطرح شد نقش استارتاپها در توسعه اقتصادی کشور اعلام اقدامات حمايتی شناسهٔ خبر 2518786 دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۹ دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات كارشناس ارشد معاونت فناوری مركز ملي فضاي مجازي از اقدامات حمایتی برای بهبود فعالیت استارتاپها در کشوررشد اقتصادی هند در سال 2019 از چين فراتر خواهد رفت
کريستين لاگارد رشد اقتصادی هند در سال 2019 از چين فراتر خواهد رفت کريستين لاگارد مديرکل صندوق بين المللي پول اعلام کرد تا سال 2019 توليد ناخالص داخلي هند از مجموع توليد ناخالص داخلي روسيه برزيل و اندونزي فراتر خواهد رفت به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزارتاکید دو رئیس کل سابق بانک مرکزی حذف سپردهگذاری بیش از یک سال اشتباه بود/نظام بانکی دچار کمبود نقدینگی است
تاکید دو رئیس کل سابق بانک مرکزیحذف سپردهگذاری بیش از یک سال اشتباه بود نظام بانکی دچار کمبود نقدینگی استدو رئیس کل سابق بانک مرکزی با بیان اینکه با اشاره به لزوم تعیین نرخ سود متناسب با مدت زمان ماندگاری پول سپردهها در شبکه بانکی حذف سپردهگذاری بیش از یک سال در شبکه بانکی ربرداشت تحريم ها فقط 30 درصد مشکلات اقتصادي کشور را رفع مي کند
۱۵ فروردين ۱۳۹۴ ۱۱ ۵۳ق ظ يک کارشناس اقتصادي برداشت تحريم ها فقط 30 درصد مشکلات اقتصادي کشور را رفع مي کند موج - يک کارشناس اقتصادي با بيان اينکه توافقات هسته اي قطعا بر اقتصاد کشور تأثير گذار است اظهار کرد سهم تحريم در ايجاد مشکلات حداکثر 30 درصد است به گزارش خبرنگار خبرگزادشمن میخواهد امنیت بینظیر کشور را به دست مردم از بین ببرد/ دولت ها در نظام اسلامی باید مورد حمایت مردم قرار
دشمن میخواهد امنیت بینظیر کشور را به دست مردم از بین ببرد دولت ها در نظام اسلامی باید مورد حمایت مردم قرار گیرندبخش داخلی الف 1 فروردین 94تاریخ انتشار شنبه ۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۸ ۱۵ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دقایقی پیش در اجتماع پرشور زائران و مجاورانرخ بالای سود بانکی معضل صنعت کشور/ دسترسی سخت به منابع و تسهیلات بانکی
رئیس خانه صنعت و معدن و تجارت ایران مطرح کرد نرخ بالای سود بانکی معضل صنعت کشور دسترسی سخت به منابع و تسهیلات بانکی رئیس خانه صنعت و معدن و تجارت ایران با بیان اینکه نرخ بالای سود بانکی به عنوان یکی از معضلات برای صنعت کشور به حساب میآید گفت در دستیابی سرمایه در گردش بانرخ وطیبنیا: همدلی دولت و ملت زمینهساز رشد اقتصادی کشور خواهد بود
سال ۹۴ سال دولت و ملت همدلی و همزبانی طیبنیا همدلی دولت و ملت زمینهساز رشد اقتصادی کشور خواهد بود وزری اقتصاد گفت همدلی و همزبانی دولت و ملت یکی از مهمترین مولفههایی است که میتواند موجبات رشد اقتصادی مستمر توأم با تورم پایین را فراهم آورد علی طیبنیا در گفتگو با خبحل مشکلات اقتصادی کشور با اراده ملی دولت و مجلس/چاههای میادین مشترک باید فعال شود
امیری خامکانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران حل مشکلات اقتصادی کشور با اراده ملی دولت و مجلس چاههای میادین مشترک باید فعال شود سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه دولت مشکلات اقتصادی اشتغال و بیکاری و تورم را یک تنه نمیتواند حل کند گفت باید درک متقابل بین دولت و مجلس اپیش بینی صفایی فراهانی از وضعیت اقتصادی کشور پس از توافق هسته ای
صفایی فراهانی پیش بینی صفایی فراهانی از وضعیت اقتصادی کشور پس از توافق هسته ای فصل سوم سال به ماه پایانی رسیده بود که مذاکره کنندگان هسته ای به امید شکل گیری توافق نهایی راهی اتریش شدند تا شاید وین گام دوم را بعد از ژنو بردارد و سایه تحریم ها از سر اقتصاد کوتاه شود این اتفاق در-
اقتصادی
پربازدیدترینها