واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ساخت بازی آنلاین ضد ایرانی با اقدام عربستان+عکس
برخی سایت های وابسته به آل سعود، کاربران خود را به یک بازی آنلاین تشویق می کنند که در آن، نیروهای سپاه پاسداران به عنوان همکاران تروریست ها و حامیان داعش معرفی می شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل از مشرق، برخی سایت های خبری وابسته به تروریسم دولتی آل سعود، کاربران خود را به انجام یک بازی آنلاین تشویق می کنند که در آن، نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان همکاران تروریستها و حامیان گروههایی همچون داعش معرفی میشوند.
عربستانی ها همزمان با جنگ افروزی در منطقه در فضای مجازی و بازی های آنلاین نیز اقدام به ایران هراسی کرده و بازی ضد ایرانی «وحده النمر» (یگان ببر) را در فضای مجازی عرضه کردند.
این بازی که به زبان عربی ساخته شده، ماجرای یک واحد به اصطلاح «ضد تروریسم» از کشورهای عربی را به نمایش در می آورد که با نیروهای سپاه ایران و نیز گروه های تروریستی همچون داعش مبارزه می کند.
چه کسی این بازی را ساخته است؟
در واقع شرکت سازنده بازی (Kuma ) قصد دارد تا با این فرافکنی توجه جهان عرب از واقعیت شکلگیری داعش در منطقه را منحرف نماید.
در بخشی از داستان این بازی پادشاه عربستان (که از یک ترور جان به درمیبرد) برای مبارزه و نابودی داعش وارد عمل شده و حمایت مالی خود را از گروه ببرها اعلام میدارد!
اگر بخواهیم در بین شرکتهای تولیدکننده بازیهای رایانهای، یکی از بدترین و مغرضترین نام ببریم، بیشک نام شرکت Kuma Reality Games در صدر قرار خواهد گرفت.
این شرکت با تولید بازیای به نام Kuma که بهصورت سریالی عرضه میشود، بیشتر وقایع مهم سیاسی و نظامی روز جهان را به اصطلاح بازسازی کرده و به کاربران اجازه تجربه مستقیم واقعه موردنظر(البته با قرائت خاص خود) را میدهد. شرکت Kuma در زمینه ایران هراسی و توهین به اسلام نیز سابقه طولانی دارد. قرار دادن مراحلی مربوط به آزادی گروگان ها در ایران (Iran Hostage Rescue Mission) و حمله به ایران (Assault on Iran) نمونههای شاخصی از نگاه مغرضانه این شرکت به موضوع ایران و ترویج ایران هراسی است.
البته ساخت و تولید بازی تنها وظیفه تعریف شده این شرکت نیست و ماموریت جاسوسی از دیگر کشورها را نیز در دستور کار این شرکت قرار دارد. دستگیری و اعتراف یکی از جاسوسهای این شرکت به نام «امیر میرزایی حکمتی» در ایران نیز علت محکمی بر این ادعاست.
وی در سال ۱۳۹۰ در اعتراف تلویزیونی خود گفت: «پس از اینکه در سال ۲۰۰۱ از دبیرستان دانش آموخته شدم، تصمیم گرفتم به نیروهای نظامی آمریکا بپیوندم. پس از دیدن آموزشهای اولیه، وقتی متوجه شدند زبان فارسی و مقداری عربی بلدم، مرا برای فراگیری آنها به دانشگاه فرستادند. پس از یادگیری زبان، به عنوان تحلیلگر امنیتی با ارتش آمریکا همکاری خودم را آغاز کردم. سپس برای دارپا(Defense Advanced Research Projects Agency)، شرکت بازیسازی Kuma وBAE Systems مشغول به کار شد.»
وی نحوه راهیابیاش به شرکت Kuma را اینگونه شرح داد که:
پس از کارکردن برای دارپا، من به شرکت بازیسازی Kuma رفتم. آنها از سازمان CIA بودجه دریافت می کردند تا فیلم ها و بازیهای مجانی مخصوصی را برای مخدوش کردن افکار عمومی درباره خاورمیانه طراحی کنند و بسازند. هدف این شرکت این بود که مردم ایران و جهان را متقاعد کند که هر کاری آمریکا در کشورهای دیگر صورت می دهد، اقدامی خوب است. البته شرکت Kuma هیچ وقت اذعان نکرده که یک ابزار تبلیغاتی برای سازمان CIA بوده است. مقامات رسمی Kuma در سال ۲۰۰۶ به من گفتند که ما با حکومت آمریکا قرارداد بستهایم تا بازیهایی بسازیم که به تربیت نظامیان کمک کند. اما قبلاً خودش آن را طوری نشان داده بودند که گویا یک شرکت بازیساز معمولی هستند که برای غیرنظامیان فعالیت میکنند.
در سال ۲۰۱۴ شرکت Kuma دو بازی با نامهای «واحد ببر (وحده النمر)» و «مسابقه شوالیه (سباق الفرسان)» را به صورت سریالی و رایگان در فضای مجازی منتشر نمود که در هر دوی آنها به طور مستقیم به تخریب چهره ایران و اسلام می پرداختند.
در بازی واحد ببر با داستانی بسیار بیمنطق و احمقانه طرف هستیم که بهسختی میتوان خط سیر ممتد و یکدستی در آن یافت. بازی با نمایش انفجاری تروریستی در یک کشتی باربری عربی در کانال سوئز آغاز میشود. پس از این انفجار، اتحادیه عرب تشکیل جلسه فوری داده و کشورهای عضو برای رسیدگی به موضوع گرد هم می آیند.
پادشاه بحرین و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تلافی مرگ ابوحلیم و شکست اهدافشان در خاورمیانه، در یک تماس تلفنی تصمیم میگیرند تا با ایجاد تلهای مرگبار، گروه موسوم به ببرهای عرب را از میان ببرند. آنها برای این منظور چندین اقدام تروریستی همزمان را طراحی می کنند.
شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]