تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 24 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1859752080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی رسم‌الخط منابع درسی ازسوی فرهنگستان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بررسی رسم‌الخط منابع درسی ازسوی فرهنگستان
معاون گروه آموزش زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی از بررسی رسم‌الخط و واژگان بیش از ۱۴۰ منبع درسی در سال ۹۳ خبر داد.
کد خبر: ۴۸۷۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۵ - 02 April 2015


معاون گروه آموزش زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی از بررسی رسم‌الخط و واژگان بیش از ۱۴۰ منبع درسی در سال ۹۳ خبر داد.


مریم دانشگر، معاون گروه آموزش زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در گفت‌‌وگو با تسنیم، با اشاره به برنامه‌های انجام شده در این بخش از فرهنگستان در سال 93 گفت: در ادامه روند بررسی کتاب‌های درسی، در مهر ماه سال گذشته گزارش جامعی را با توجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش مبنی بر تغییر کتاب‌های درسی بر مبنای رسم‌الخط و واژگان مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی در کتاب‌های تجدید چاپ شده، به این وزارتخانه ارسال کردیم و در آن مواردی را که همچون گذشته تکرار شده و رعایت نشده بود، متذکر شدیم.


وی ادامه داد: گروه آموزش زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی به دنبال این گزارش و اعلام وزارتخانه مذکور، به بررسی جامعی از کتاب‌های چاپ 93 پرداخت. در این بررسی 45 عنوان کتاب در دوره ابتدایی، 28 عنوان در مقطع متوسطه اول و 67 عنوان در مقطع متوسطه دوم مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی کتاب‌ها براساس رسم‌الحط و واژگان مصوب مورد بررسی دوباره قرار گرفت که متأسفانه در تمامی این عناوین اشکالات رسم‌الخطی دیده می‌شود و علاوه بر این، مغایرت با رسم‌الخط و اصول درست‌نویسی مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز دیده می‌شد.


معاون گروه آموزش زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی یادآور شد: در تمام این منابع، به غیر از پنج عنوان، با مغایرت واژگان نیز مواجه بودیم که البته بیشتر این واژگان مربوط به کتاب‌هایی بود که در حوزه علوم مختلف تألیف شده بودند. شاید برخی گمان کنند که واژگان پیشنهاد شده از سوی فرهنگستان از آن دست از واژگانی باشد که هنوز ذهن به آنها آشنایی ندارد، اما در حقیقت واژگانی که در این گزارش ارائه شده هم‌اکنون نیز در جامعه استفاده می‌شود؛ واژگانی مانند خودرو به جای اتومبیل، رایانه به جای کامپیوتر و ... .


دانشگر در پایان تأکید کرد: بررسی کتب درسی در گروه آموزش زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی از سال 90 شروع شد. در سال‌های 91 و 92 سرعت بیشتری به خود گرفت و در نهایت گزارش جامعی از تمام منابع درسی ارائه شد. آموزش و پرورش هم تا حدودی این مسائل را پذیرفته، اما روند انجام تغییرات آنقدر در این مدت کند بوده که فرق چندانی با عدم اعمال این تغییرات نداشته است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن