تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835924968
از دوقلوهای دردسرساز تا اپیدمی استعفا!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد
از دوقلوهای دردسرساز تا اپیدمی استعفا!
اظهارات اقتدارگرایان جناح اصلاحات در همایش 25 دی کانون توحید و 9 بهمن حزب مردمسالاری مبنی بر ایجاد شبهه و انقلت در کارکرد شورای نگهبان، بار دیگر شاخکهای واقفان به معادلات سیاسی کشور را حساس میکند که طیف تمامیخواه اصلاحطلب چه خوابی را برای بهارستان دهم دیده است؟
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، قدمت واژه اصلاحطلبی در ایران، به درازای تاریخ معاصر است؛ "میرزا محمدتقیخان فراهانی" را میتوان سردمدار اصلاحات ایران در یکصد سال گذشته دانست. از اصلاحات در حوزه اقتصادی و مبارزه با رشوهخواری گرفته تا اصلاحات آموزشی، نظامی و همچنین طبع ضد استعماری و ضد استکباری وی در حوزه سیاست خارجی.
البته این نکته را نیز نباید در محاق نادیدگی قرار داد که بعدها قدارهکشی همچون "رضاخان میرپنج" دایهدار اصلاحات در ایران شد؛ اما ماحصل حکومت وی و فرزند بیاراده و وادادهاش- محمدرضا پهلوی- چیزی جز درماندگی برای مردم و بدل شدن ایران به "ژاندارم منطقهای آمریکا" نبود.
گردانه اصلاحات چرخید و چرخید و هنگامه خرداد 76 فرا رسید؛ انتخابات ریاستجمهوری سال 76 نقطه حساسی در تاریخ معاصر کشورمان بود؛ چراکه تکیه "محمد خاتمی" بر مسند اجرایی کشور در آن سال، مولودی به نام "اصلاحطلبی نوین" را روی دست سیاست ایران گذاشت که تا سالها جامعه را هزینهپرداز شیطنتها و خرابکاریهای این طفل نورسیده کرد؛ از غائله کوی دانشگاه در تیر 78 گرفته تا اوج نابخردیهای تجدیدنظرطلبان در فتنه 88.
شعار تئورسینهای اصلاحات که "خاتمی" بلندگویی آن را برعهده داشت، توسعه سیاسی و افزایش تعداد و شمارگان مطبوعات و باز شدن فضای آزادهاندیشی بود. این شعارهای پرطمطراق به صورت اسلامی و در سیرت لیبرالیزهشده، کار را به حمله تندروهای اصلاحات علیه ارزشهای اسلامی و ایجاد شبهه و تشکیک در آموزههای دینی کشاند و پروژه توسعه سیاسی، بیش از آنکه فضا را برای طرح مطالبات مردم فراهم کند، به ساختارشکنیهای سلسلهوار ژنرالهای تجدیدنظرطلب منتهی شد.
سکانس اول؛ لوایح دوقلو
آبانماه سال 81 كليات لايحه تغيير قانون انتخابات- معروف به لوایح دوقلو- در صحن علنی مجلس ششم مطرح شد؛ مجلس ششمیها که میدیدند کلید پاستور و مجلس را در جیب خود دارند، خیال قدرت برشان داشت که در این طرح، "نظارت استصوابی شورای نگهبان" را حذف و نیز در فرم ثبتنام برای حضور در انتخابات التزام به "اسلام" و "ولایت فقیه" را صرفا با "ابراز وفاداری به قانون اساسی"! جایگزین نمایند.
شورای نگهبان با رد کردن طرح تغییر قانون انتخابات در بهار سال 82، امید اصلاحطلبان برای رسمیت بخشیدن و قانونی کردن اوهام باطلشان را به ناامیدی بدل نمود. رد شدن طرح "لوایح دوقلو" از سوی شورای نگهبان، رسانههای زنجیرهای تندرو را برآن داشت تا با روشن نمودن بولدوزر اتهامزنی، موانع سر راهشان را برای عملیاتیساختن خواست نامتعارف خود با خاک یکسان کنند.
در همین ارتباط، روزنامه "یاس نو"- ارگان مطبوعاتی وابسته به جبهه مشارکت- لايحه تغيير قانون انتخابات را "بزرگترين چالش كشور"! ناميد و در خط و نشان کشیدنی آشکار مدعي شد: مملكت دو راه بيشتر در پيش ندارد: يا بايد "ديدگاههای اعمالی حاكميت" به سمت پذيرش "رأی آزادانه مردم" در انتخابات مجلس هفتم پيش برود كه لازمه آن "لغو نظارت استصوابی" است و يا بايد نقطه نظرات خاص شورای نگهبان در ارتباط با رد صلاحيت، جامه عمل بپوشاند."
این قبیل اظهارات در حالی مطرح میشد که اصلاحطلبان تا آن زمان توانسته بودند در چارچوب همین نظارت استصوابی شورای نگهبان، انتخابات سالهای 76 و 80 را با پیروزی به نام خود ثبت کنند.
قبل از مطرح شدن لوایح ننگین دوقلو، ۱۲۷ تن از نمایندگان مجلس ششم- اردیبهشت سال 81- به احتجاج واهی تقابل عملکرد نهادهای قانونی کشور همچون شورای نگهبان با خواست و اراده مردم متمسک شدند و در مرقومهای خطاب به "رهبر معظم انقلاب"، ایشان را برای تن دادن به مطالبات ناحق خود، دعوت به نوشیدن جام زهر کردند.
افزون بر نگاه غضبآلود جریان تندروی اصلاحات به مظاهر دینداری، تجربه نشان داده که هرگاه اصلاحطلبانی از این دست، میوه شیرین قدرت را از درخت سیاستورزی چیدند، روشنفکرانه شعارهای آنچنانی و پر زرق و برق در نقد بسته بودن فضای موجود سر دادند و هرگاه بازی را در زمین سیاست باختند، همچون کودکی بهانهگیر پای بر زمین کوبیدند و با "استعفا"و "تحصن" سعی در تحت فشار قرار دادن حاکمیت و به کرسی نشاندن حرف نامربوط خود داشتند.
سکانس دوم؛ انحلال شورای اول شهر تهران
اسفندماه سال 77 نخستین انتخابات شورای شهر برگزار شد و اصلاحطلبان پس از فتح پاستور در سال 76، قدم در راه بهشت گذاشتند و تمام 15 کرسی شورای شهر تهران را به نام خود ثبت کردند.
قرار گرفتن "عبدالله نوری"- که لیدری جناح اقلیت کارگزاران در شورا را بر عهده داشت- در مسند ریاست شورا، اولین جرقههای اختلاف را رقم زد به گونهای که انتخاب "دانش آشتیانی" به عنوان شهردار تهران با پشتیبانی 9 رأی مشارکتیها- جناح اکثریت شورا- نوری را برآن داشت تا چاره را در تهدید به استعفا بداند.
همین تهدید، شوراییها را برای انتخاب جایگزین دانش آشتیانی به تکاپو انداخت. "بهزاد نبوی"- از اعضای بلندپایه سازمان مجاهدین انقلاب- پس از کشوقوسهای فراوان، در نهایت دست رد به سینه ریاست زد و راه را برای تکیه "مرتضی الویری" بر کرسی سیادت شهرداری تهران فراهم آورد.
سکانسهای شرمآور از سیاهبازی اصلاحطلبان/ از دوقلوهای دردسرساز تا اپیدمی استعفا!
این انتخاب پر حاشیه و رابطه، استارت درگیری میان شورا و شهرداری را زد؛ محل مناقشه بر سر عدم پایبندی و توجه شهردار به ماهیت تشکیلاتی شورا و تصمیمات آن بود به گونهای که الویری در جلسه روز 17 مرداد 79 شورای شهر گفت: مدیریت شورایی مورد قبول من نیست و در هیچ جای دنیا هم موفق نبوده است. من شهردار را "بازوی اجرایی" شورای شهر نمی دانم، زیرا اساسا معتقدم که شورای شهر کار اجرایی نمی کند که شهرداری بازوی اجرایی آن باشد.
الویری مخالفان زیادی در شورا داشت اما همواره موافقانش با عدم حضور در جلسه استیضاح، ریاست وی در شهرداری را تمدید میکردند. در میان هجمهها علیه الویری، دولت اصلاحات اما موافق حضور وی در رأس مدیریت شهری تهران بود؛ نشان به این نشان که با وجود اظهارات ابراهیم اصغرزاده-عضو شورای شهر- مبنی بر عزل الویری و غیرقانونی بودن انتصابهای وی، وزارت کشور در خردادماه سال 80، طی بیانیهای اعلام کرد که الویری همچنان شهردار تهران است.
اما هر بار که الویری از دام استیضاح رهایی میجست، مخالفان قسمخوردهاش در شورا برای عزل وی جسورتر و بیپرواتر میشدند؛ فشارها به حدی بود که شخص الویری با ارائه استعفای خود به شورا، رفتن را بر ماندن ترجیح داد.
پس از الویری، نوبت به "محمدحسن ملکمدنی" رسید تا با سکانداری شهرداری تهران، طوفان مخالفت اصلاحطلبان را در مقابل خود ببیند. اصطکاک ملکمدنی با شورا بر سر ماجرای فروش تراکم آغاز شد و مخالفت وی با این فروش و نیز بالا گرفتن اختلافات در پارلمان پایتخت، در نهایت کار را به انحلال این نهاد مدنی کشاند. حتی تلاش هیأت حل اختلاف مشتمل بر 2 نماینده از دولت اصلاحات- محمدعلی ابطحی و اشرف بروجردی- ، 2 نماینده از قوه قضاییه و 3 نماینده از مجلس برای جلوگیری از انحلال شورای شهر تهران کارگر نیفتاد و در آخر هیأت مزبور با اکثریت آراء، رأی به برچیده شدن این شورا داد.
سکانس سوم؛ استعفای 108 نماینده مجلس ششم
در آستانه انتخابات مجلس هفتم شورای اسلامی- دیماه 82- شورای نگهبان برحسب وظیفه قانونی و شرعی خود، صلاحیت تعدادی از اصلاحطلبان ساختارشکن در مجلس ششم را برای حضور در این انتخابات احراز نکرد. همین مسأله به مزاق تندروهایی که تا آن زمان دو قوه "مجریه" و "مقننه" را در قبضه داشتند خوش نیامد تا جایی که "محسن میردامادی"- رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ششم و از اعضای ارشد جبهه مشارکت- در تعبیری عجیب، ردصلاحیتهای شورای نگهبان را به "كودتای غيرنظامی!" تشبیه نمود.
اصلاحطلبان رادیکال که نمیخواستند به انتهای خواب "فتح سنگر به سنگر" خود- که در سال 76 با صعود به قله پاستور آغاز و با تسخیر مجلس در سال 78 ادامهدار شده بود- برسند، لاجرم مجبور به بیداری گشته و از این جا مانده و از آنجا رانده دست به دامان اهرم فشار تحصن در مجلس شدند.
تحصن در حدود یک ماه- از 21 دی تا 17 بهمن- به طول انجامید؛ آرام آرام ماهیت تحصن از یک اعتراض صرف به شورای نگهبان، سمت و سوی دیگری به خود گرفت و "تغییرات بنیادین در ساختار جمهوری اسلامی" سیبل رادیکالهای دوم خردادی شد. به قول معروف مقصود تویی! تحصن و شورای نگهبان و رد صلاحیت بهانه است.
در همین راستا "علیرضا علویتبار"- از اعضای جبهه مشارکت- در گفتگویی چنین رخ از چهره واقعی ژنرالهای مجلس برداشت؛"اگر ما به اين نتيجه رسيديم كه مشكلات ما سيستماتيک است، از اينرو "ميل به تغييرات بنيادين" بايد در شعارهای اصلاحطلبان مطرح شود."
صحبت از تغییرات بنیادین در جمهوری اسلامی، واماندگان خارجنشین را بار دیگر به ولوله واداشت تا با انتشار بیانیههای سلسلهوار، از اقدامات گماشتگان داخلی خود حمایت کنند. "حزب منحله توده" با انتشار بیانیهای ضمن ابراز رضایت از حرکت متحصنین، لازمه تأثیر این حرکت را کشانده شدن دامنه اعتراضات از سوی نهادهای سیاسی و اجتماعی به سطح جامعه دانست.
برگههای تقویم یکی پس از دیگری ورق میخورد و نزدیک شدن کشور به 1 اسفندماه، موعد انتخابات هفتم مجلس را خبر میداد. مجلس ششمیها که گوش شنوایی برای شنیدن مهملات خود پیدا نکرده بودند، پیش از پایان یافتن هنگامه تحصن و در حرکتی گعدهای استعفای خود را تحویل هیئت رئیسه دادند. استعفای مجلسیها ظرف مدت کوتاهی بدل به اپیدمی سراسری در کشور شد؛ به گونهای که ویروس استعفا به استانداران، فرمانداران و حتی بخشداران!- تحت زعامت "عبدالواحد موسوی لاری" وزیر کشور وقت که امروز دم از حرکت زیر چتر نظام میزند- رسید.
اما امروز که تنها 13 ماه تا انتخابات مجلس دهم باقی مانده، بار دیگر شاهد دمیده شدن صور تشکیکآفرینی در سازوکارهای انتخاباتی از سوی تجدیدنظرطلبان هستیم. اظهارات اقتدارگرایان جناح اصلاحات در همایش 25 دی کانون توحید و 9 بهمن حزب مردمسالاری مبنی بر ایجاد شبهه و انقلت در کارکرد شورای نگهبان، بار دیگر شاخکهای واقفان به معادلات سیاسی کشور را حساس میکند که طیف تمامیخواه اصلاحطلب چه خوابی را برای بهارستان دهم دیده است؟
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
شورای نگهبان طوری رفتار کند که به "عملکرد جریانی" متهم نشود/تاکید دانشجویان بر شایسته سالاری و نفی مناسبات حزبی و باندی در دانشگاه/ناگفتههایی از دستیابی به فناوری فضایی
جایگزینی فرصتطلبی به جای مصلحت اندیشی احزاب را با مشکل بزرگ مواجه میکند
احمدینژاد برای سخنرانی در مراسم بزرگداشت اربکان به ترکیه رفت
تسلیت "رضایی" در پی درگذشت والده "احمدی نژاد"
انحراف "ایدئولوگهای جریان اصلاحات" از باورهای شیعی/منتقد برخی رفتارهای دوران "احمدینژاد" بودیم
قوای سه گانه نباید از سیاستهای کلی نظام منحرف شود
فلاحیان: روحانی محافظه کار است / محسن رضایی "سبز" شد/ اعلام رسمی پیام کروبی! / فائزه هاشمی و عمویش عضو کمیته سیاسی
اصلاحطلبان به دنبال تکرار رویای شیرین خود/چه عاملی رمز موفقیت اصولگرایان است؟
۱۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
اظهاراتی که دردسرساز شد
مهر گزارش میدهد اظهاراتی که دردسرساز شد سخنان دستیار ویژه رئیسجمهور در رابطه با عراق درحالی مطرح شد که رسانههای صهیونیستی منطقه و فعالین سیاسی عربی-آمریکایی به بهانهجویی علیه مستشاران نظامی ایران در عراق پرداختند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز رسانههای غربی و عخودروهای دردسرساز جمع آوری می شوند
اقدام نیروی انتظامی خودروهای دردسرساز جمع آوری می شوند نیروی انتظامی در اطلاعیه ای به مناسبت چهارشنبه آخر سال اعلام کرد خودروهای مخاطره آمیز تا پایان تعطیلات نوروز توقیف و در پارکینگ نگهداری می شوند به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از پایگاه خبری پلیس در اطلاعیه نیدوقلوهایی که تا به دنیا آمدن دستان یکدیگر را ول نکردند! +عکس
دوقلوهایی که تا به دنیا آمدن دستان یکدیگر را ول نکردند عکس همانطور که در عکس مشخص است در واقع قل پسر به نشانه حمایت دستان خواهر خود را گرفته است به تازگی تصویری در شبکه های اجتماعی منتشر شده است مبنی بر اینکه دو نوزاد دوقلو حتی در هنگام به دنیا آمدن دستان یکدیگر را گرفته بودندا-خودروهای دردسرساز برای چهارشنبه سوری جمع می شود
اقدام نیروی انتظامی خودروهای دردسرساز برای چهارشنبه سوری جمع می شود نیروی انتظامی در اطلاعیه ای به مناسبت چهارشنبه آخر سال اعلام کرد خودروهای مخاطره آمیز تا پایان تعطیلات نوروز توقیف و در پارکینگ نگهداری می شوند به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از پایگاه خبری پلیس در اطلواکنش منصوریان به اظهارات دردسرسازش در خصوص زبان عربی
واکنش منصوریان به اظهارات دردسرسازش در خصوص زبان عربی مربی نفت تهران پس از اظهارنظر اخیرش و بازتاب آن در جامعه واکنش نشان داد به گزارش نامه نیوز علیرضا منصوریان پیش از بازی نفت تهران با استقلال در مراسمی که به یاد شهدا برگزار شد اعلام کرد که ما مدیون شهدا هستیم چون اگر نبدوقلوهای افسانهای این بار در چین از هم جدا شدند+ تصاویر
دوقلوهای افسانهای این بار در چین از هم جدا شدند تصاویر در هفتهای که گذشت چندین عمل جراحی جداسازی دوقلوهای به هم چسبیده در دنیا انجام شد که آخرین آن جداسازی دوقلوی چینی با موفقیت انجام شد به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پزشکان چینی در بیمارستانی در جنوبدوقلوهای افسانهای چین جدا شدند
دوقلوهای افسانهای چین جدا شدند در هفتهای که گذشت چندین عمل جراحی جداسازی دوقلوهای به هم چسبیده در دنیا انجام شد که آخرین آن جداسازی دوقلوی چینی با موفقیت انجام شد باشگاه خبرنگاران پزشکان چینی در بیمارستانی در جنوب غرب این کشور به تازگی موفق به جداسازی دوقلوهای چسبیده به همدیگفیلم: جدا سازی دوقلوهای به هم چسبیده
فیلم جدا سازی دوقلوهای به هم چسبیده جدا شدن دوقلوهای به هم چسبیدهبرای مشاهده ویدئو در گجت های اندرویدی و در صورت بروز مشکل هنگام پخش و دانلود ویدئو بر روی PC بر روی دکمه زیر کلیک کنید در صورت بروز مشکل در دانلود ویدئو بر روی دکمه کلیک راست کرده و گزینه Save Link asدر بازدید وزیر صنعت از بازارچه قصرشیرین صورت گرفت گلایههای پیلهوران از پرداخت مالیات /برگ سبزهایی که دردسرس
در بازدید وزیر صنعت از بازارچه قصرشیرین صورت گرفتگلایههای پیلهوران از پرداخت مالیات برگ سبزهایی که دردسرساز شده استوزیر صنعت معدن و تجارت امروز از بازارچه قصرشیرین بازدید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از قصرشیرین محمدرضا نعمتزاده صبح امروز و در ادامه سفر دو روزه خود بهدستور موقت بخشنامه دردسرساز بانک مرکزی صادر شد/ اساسنامه نمونه بانکها هوا شد |اخبار ایران و جهان
دستور موقت بخشنامه دردسرساز بانک مرکزی صادر شد اساسنامه نمونه بانکها هوا شد دیوان عدالت اداری دستور توقف بخشنامه بانک مرکزی درباره اساسنامه نمونه بانکهای تجاری و غیر دولتی را صادر کرد کد خبر ۴۸۴۴۶۷ تاریخ انتشار ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۱ - 17 March 2015 دیوان عدالت اداری دستور تتعویض پیراهن «مسوت اوزیل» دردسرساز شد
تعویض پیراهن مسوت اوزیل دردسرساز شد شناسهٔ خبر 2520714 چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۰ ورزش > فوتبال جهان تعویض پیراهن بازیکن میانی آرسنال با جفری کوندوگبیا بازیکن موناکو انتقاد مفسر انگلیسی را به همراه داشت به گزارش خبرگزاری مهر تیم فوتبال آرسنال سهشنبه شب در زمین مودردسرسازی ۲ شرکت بیمه در سال ۹۳ / از تذکر تا ابطال مجوز فعالیت
دردسرسازی ۲ شرکت بیمه در سال ۹۳ از تذکر تا ابطال مجوز فعالیت شناسهٔ خبر 2521984 شنبه ۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۹ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس صنعت بیمه کشورمان در سال ۹۳ از یک سو شاهد ابطال مجوز فعالیت بیمه توسعه شد و از سوی دیگر بیمه مرکزی در آخرین روزهای سال ۹۳ به شرکت بیمه دی تدوقلوهای ۹۰ ساله که باهم مُردند! +عکس
دوپیرزن دوقلوی آمریکایی در روز کریسمس خانوادههای خود را همزمان عزدار کردند این دوخواهر ۹۰ ساله همانطور که باهم به دنیا آمدند همانطور باهم از دنیا رفتند مارتا دیکسون و ماری دیکسون دو خواهر آمریکایی متولد ۲۶ سپتامبر ۱۹۲۴ در شهر بیر اسپرینگ به دنیا آمدند این دو خواهر تا قبازیگوشی دردسرساز کودک 10 ساله در ارتفاعات چاه تیز/ جسد گمشده روستای کورده پیدا شد
بازیگوشی دردسرساز کودک 10 ساله در ارتفاعات چاه تیز جسد گمشده روستای کورده پیدا شد با تلاش 3 ساعته اعضای تیم جست و جو و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر جهرم کودک ۱۰ ساله ای که در ارتفاعات چاه تیز ناپدید شده بود به سلامت به آغوش خانواده خود بازگشت به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرروغن پالم دردسرساز شد/ جنجالی ترین پرونده غذایی
حوزه سلامت در سالی که گذشت روغن پالم دردسرساز شد جنجالی ترین پرونده غذایی شناسهٔ خبر 2522944 پنجشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۴ ۴۵ جامعه > بهداشت و سلامت اعلام موضع وزیر بهداشت در مورد استفاده بیش از اندازه برخی شرکت های لبنی از روغن پالم با حاشیه های زیادی همراه شد تا جایی که دسبازخوانی گفتوگوهای آیین و اندیشه در سال 93 ماجرای مناظره با یک مفتی در مسجدالنبی/دوقلوهای مبلغ قرآنی+عکس
بازخوانی گفتوگوهای آیین و اندیشه در سال 93ماجرای مناظره با یک مفتی در مسجدالنبی دوقلوهای مبلغ قرآنی عکسخودشان را دوقلویهای غیرافسانهای میخوانند زیرا با کمک همدیگر قرآن کریم را در مدت کوتاهی حفظ کردهاند با هم دروس حوزه را به اتمام رسانند حتی مراسم خطبهخوانی غدیر را در اص-توهم عجیب 2 معتاد شیشهای برای مرد راننده دردسرساز شد
توهم عجیب 2 معتاد شیشهای برای مرد راننده دردسرساز شد دو مرد که تحت تاثیر توهم شیشه و به بهانه اینکه رانندهای قصد کشتن آنها را دارد رانندهای را ربودند و او را تا یک قدمی مرگ بردند به گزارش جام جم اوایل هفته گذشته مرد راننده ای با حضور در پلیس آگاهی شهرستان شهریار در-
سیاسی
پربازدیدترینها