محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832668463
طعمۀ محتواهای نادرست در فضای مجازی شدن یعنی این
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
راهکارهای استاد دانشگاه منچستر؛
طعمۀ محتواهای نادرست در فضای مجازی شدن یعنی این
استاد دانشگاه منچستر، راهکارهای مقابله با شبکههای عنکبوتی مجازی برای والدین را تشریح کرد.
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، پدیدهای که سالها پیش دانشمندان غربی پیشبینی کرده بودند بر سر جوامع و خانوادهها آمده است، مانوئل کاسترز چندین سال قبل در کتاب عصر ارتباطات خود خبر از آمدن روزی را داده بود که «افراد در کنار هم مینشینند ولی در جمع نیستند» و ما الان این موضوع را در خانوادهها به وضوح مشاهده میکنیم که افراد در خانواده در کنار هم مینشینند اما بیشتر توجه خود را به تلفن همراه خود و استفاده از شبکههای مجازی کردهاند، از نظر جسمی در کنار هم هستند ولی از نظر توجه و روحی عاطفه و ارتباطی ردوبدل نمیشود.
مصاحبه خبرگزاری تسنیم، با فرشته روحافزا، دارای مدرک دکترای الکترونیک، استاد دانشگاه منچستر انگلیس و مدیر طرح، برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده را در زیر میخوانید:
به نظر شما علل استفادههای بیهدف و پیدرپی از فضای مجازی چیست؟ *روحافزا: شاید علت اصلی این گردشهای بیمحتوا در اینگونه فضاها همین گزینۀ بیهدفی باشد، یعنی وقتی کاربری بیهدف ساعتها در محیطهای مجازی وبگردی میکند یعنی مسیر بیهدفی را طی میکند و در همین فرآیند متاسفانه طعمۀ برخی از محتواهای نادرست در فضاهای مخرب میشود که در پس آن باید منتظر بروز آسیبهای جدیتری بود، البته این بیهدفی علتهای ریشهای دیگری هم دارد که برخی به جامعه و بعضا به خانواده مرتبط است و لکن نکته مهم این ماجرا در علل ادامهیافتن این رویه در کاربر است اگر بخواهیم این علل را عنوان کنیم می توان به مواردی زیر اشاره کرد:
به دلیل اینکه کاربر در بازیها و فیلمها عملاً از برنامههای پیشساختۀ دیگران تبعیت میکند، کمتر قدرت دخل و تصرف در آنها را دارد لذا اعتمادبهنفس او در برابر ساختنیها و پیشرفت دیگران متزلزل میشود. این تصور که در بازیهای رایانهای فرد مداخله فکری مداوم دارد، اشتباه است زیرا این بازیها سلولهای مغزی را فریب داده و از نظر حرکتی نیز فقط چند انگشت دست را حرکت میدهند؛ لذا وقتی کاربر قدرت تصرف در برنامه ها را ندارد اعتماد به نفس خود را از دست داده و اختیار خود را عملاً به این محیطها و دوستداشتنیهای کاذب خود میدهد؛ شما تصور کنید این کاربر یک کودک یا نوجوان باشد، واقعا این عدم اعتماد به نفس به ورودهای مکرر در این فضا در او تثبیت نمیشود؟
لطفاً بفرمایید چه عواقبی میتوان برای استفادهکنندگان افراطی فضای مجازی متصور بود؟ *روحافزا: از طرفی متأسفانه این محیطها با ارائۀ آرامش مجازی به مخاطب مثل موسیقی و ورزش یوگا از او آرامش حقیقی را میگیرند، با دادن لذتهای مجازی زودگذر کاربر را از کسب لذتهای واقعی و صحیح وامیدارند، مثلاً از همسر خود لذت نمیبرد، یا قوای جنسی تعطیل میشود و از لذتهای معنوی هم محروم میشود؛ اینترنت هر چه توانا و اعجاببرانگیز باشد، از انتقال معنویت عاجز است چرا که این قالب برای محتواهای دیگری غیر از مطالب من و شما، طراحیشده است. احساسی را که در شما از حضور در مجلس عزای امام حسین (ع) ایجاد میشود، از دیدن و شنیدن هیچ مراسمی حتی online به دست نمیآید و ذرهای از آنچه با حضور در حرم امام حسین (ع) در کربلا، پس از پیمودن راهی طولانی و پرمخاطره درک میشود، در هیچ نوع ارتباط فنّاورانه میسر نیست؛ البته بنا به سطوح سنی مخاطبین عواقب دیگری مانند تأثیر منفی بر روند تحصیلی، از دست دادن قدرت تمرکز، خرد و اندیشه و حتی اعتیاد را نیز به دنبال دارد چراکه مثلا سریالهای اعتیادآوری در ماهواره است که حتی برای کهنسالان و میان سالان نیز مخرب است.
جان گروهول که یک روانشناس است، در سال 2003 طی تحقیقاتی که درخصوص دلایل گرایش افراد به اینترنت و استفاده اعتیادآور آنها از اینترنت انجام داد، بدین نتیجه رسید که افرادی که وقت زیادی را صرف استفاده از کامپیوتر میکنند، کسانی هستند که در زندگی با مشکلاتی مواجهند. در واقع، این افراد چون رغبتی به برخورد با مشکلات زندگی ندارند و مایل نیستند حتی با آنها روبهرو شوند، به فعالیت اعتیادآور در اینترنت میپردازند. از علل گرایش نوجوانان به اینترنت میتوان به قابلیتهای جذاب اینترنت از جمله وب سایتها، موتورهای جستجو، گپ خانهها، ارسال پیامهای آنی، ایمیل، فرارکردن از خود و ناکامیهای زندگی و همچنین عدم شکلگیری هویت مطلوب و وجود شکافهای اجتماعی و نسلی اشاره کرد که دلیلش از هم پاشیدگی تعاملات بین والدین و فرزندان است که عدم توجه به مورد فوقالذکر میتواند زمینهساز انزوا و آسیبهای ناشی از آن باشد.
آیا آماری هم از میزان استفاده از شبکههای مجازی وجود دارد؟ *روحافزا: آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد، اما والدین اذعان دارند که فرزندانشان و حتی خود ایشان ساعتهای زیادی از زندگی خود را صرف این محیطها میکنند که با توجه به جذابیت و تنوع در چنین محیطی، درصد اثرگذاری بالایی هم بر روی فرصتهای طلایی آنها داشته تا جایی که اشتغال با این محیطها برایشان نسبت به همنشینی با عزیزانشان لذتبخشتر است که خطر سریالهای فراوان، مسابقات ورزشی، شو و موسیقی، گوشدادن به اخبار فراوان خصوصاً بنگاههای خبرپراکنی بیگانه، کانالهای سرگرمی مثل دوربین مخفی، اتلاف وقت در شبکههای مجازی، وبگردی، بازی بیهدف، توان تفکر در حوزههایی نظیر جهان آفرینش و خالق آن، آینده و فرصتهای شغلی و تحصیلی، تلاش برای کسب مهارتهای فنی، حرفهای کارآمدسازی خود در ایام فراغت و به خصوص تعطیلات تابستانی بازمیدارد و آنان را به سمت پوچی و بیهدفی میکشاند.
مثلا در فیس بوک و محیطهای سایبری از عوامل گرایش جوانان را میتوان اینگونه بیان کرد که فردی که در گذشتهاش دچار سرخوردگیهای اجتماعی شده و شرایط ساختاری و بنیادی جامعه روی رفتار و کردار او موثر بوده است یا مشکلات خانوادگی و شخصی که داشته است و اکنون فردی تنها و افسرده و منزوی است، میتواند با پناهبردن به یک فضای مجازی، یک هویت جدید، ناشناس و مجازی برای خود بسازد و در قالب آن خود را به جامعه مجازی معرفی کند. این هویت هر چند هم کاذب، برای فرد خشنودی و رضایت به دنبال میآورد و آنچه او در زندگی واقعی به دست نیاورده برای او به ارمغان میآورد و فرد با این هویت های مجازی و ناشناس با دیگران ارتباط برقرار کرده و احساسات و افکار خود را به اشتراک میگذارد؛ بدون آنکه ترسی از برملاشدن هویت واقعی خود داشته باشد و افرادی که در این سطح از تفکر هستند میتوانند موارد و دلایل عدیده و مهم و اصولی را که واقعا از بطن جامعه بیرون میآید را عوامل و علل گرایش به فیسبوک در میان جوانان میدانند؛ متأسفانه عدم آگاهی لازم والدین به تثبیت این آسیب در فرزندشان کمک میکند.
از نظر شما آثار و نتایج مصرف بیرویه ناشی از برنامه های اینترنت، ماهواره و شبکههای اجتماعی مجازی چیست؟
*روحافزا: اتلاف وقت بدون فایده و یا با حداقل فایده، کمرنگشدن علاقه به ارتباط با اقوام و خانواده و از دستدادن قدرت تمرکز، خرد و اندیشه از مهمترین این نتایج است؛ حضرت امیرالمومنین علی (علیهالسلام) فرمودند: «قد خرقت الشهوات عقله: شهوتها خرد او را تباه کرده است» مصداق کلام حضرت امیر در فضاهای سایبری را میتواند اینگونه تحلیل کرد که امروزه یکی از مزایای اینترنت، حجم گسترده اطلاعات است و کاربر از اخبار سیاست جهانی تا زندگی خصوصی یک هنرپیشه و عکسهای عروسی فلان ورزشکار تا بحثهای تخصصی و کارشناسی با دیدگاههای مختلف را با چند کلیک میتواند بر روی صفحه مانیتور خود ببیند. غافل از صدق و کذب محتوایی آن، هجوم این اطلاعات، عدم توانایی تمرکز مخاطب روی مسائل فکری را بدنبال خواهد داشت.
ایمیلها و پیامهای فوری و یا کلیلک های مدام و ناآرام از صفحهای به صفحه دیگر حین مرور صفحات اینترنتی، کاربر را دچار عدم مطالعۀ صحیح مطالب میکند چرا که تعداد و تنوع زیاد صفحات اینترنتی و حجم انبوه اطلاعات، این فرصت را از کاربر میگیرد؛ همچنین این منحرفگسیختگی چشمی بر روی مطالب، مغز کاربر را برای برقرارکردن تماسهای عصبی قدرتمند و گستردهای که به درک عمیقتر منجر شود، سست میکند و در اینجا کاربر صرفاً به پردازشگر اطلاعاتی تبدیل میشود که با شتاب، قطعات پراکنده اطلاعات را به حافظه کوتاه مدت خود وارد و از آن خارج میکند، اینترنت کاربران خود را بطور مداوم در یک حالت جابجایی ذهنی نگه میدارد، لذاست که این افراد در قیاس با مطالعه گران متون مکتوب کمتر اطلاعات را به یاد دارند.
بیتوجهی بهسلامت فردی یکی دیگر از آسیبهای شبکههای مجازی است، وقتی کاربر بیش از اندازه در شبکههای عنکبوتی غور از سلامت فردی خود غافل میشود چرا که فرد مدام در فرایند تطبیق خود با تبلیغات فراوان به اصطلاح امروزی سیر میکند، مانند تبلیغات برخی داروها که با بهانههایی همچون لاغری، افزایش تمرکز، اعتمادبهنفس، انتخاب زیباترین دختر سال و ...که اکثرا بهصورت غیرمجاز در شبکههای ماهوارهای، آرایشگاهها، سالنهای بدنسازی و ... تبلیغ میشوند، موجب گرایش فراوان مخاطبان به ویژه زنان به این امور شدهاند که اغلب این داروها حاوی آمفتامین بوده و فرد را در معرض آسیب رفتارهای جنسی پرخطر (به گفته عباس صداقت رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت) و غیرشرعی قرار میدهد که قدرت تصمیم گیری را در فرد زایل میکند. از علل اصلی رواج مصرف این مواد، تبلیغات فراوان، غرقشدن در دنیای پرزرقوبرق غرب، بیتوجهی به موازین شرعی و ... هست. نکته موجود در این نوع تبلیغات مجازی این است که برای اقناع اندیشه هر مخاطب، او را با توجه به دغدغههایی که برایش ایجاد کردهاند و یا دغدغههایی که به شکل طبیعی در وی وجود دارد به مصرف وامیدارند.
به نظر شما آسیبهای مخرب ِماهواره و اینترنت و اساسا ورود بیهدف در فضاهای مجازی روی بنیان خانواده چیست؟
*روحافزا: طبق آمارهای موجود و پژوهشهای انجامشده آسیبهای پیش روی کاربران فضای مجازی به محیطهای امن فرهنگ کشورها یعنی خانوادهها نیز رسوخ کرده و با یک رصد ضمنی در محصولات این محیطها به موارد مختلفی میرسیم که از جمله آنها میتوان به ترویج خانوادههای بیسامان و لجامگسیخته در مقابل ساختار سنتی خانواده، ترویج و عادی جلوهدادن خیانت زن به همسر و البته شوهر به زن حتی اگر این اتفاق نیفتد، لااقل زوجین به هم مشکوک میشوند در فضای مجازی زن و شوهر رفیق جنسی نیستند بلکه رقیب جنسی هم هستند، بیاهمیت جلوه دادن احترام به والدین، عادی جلوهدادن رابطه جنسی دختر و پسر قبل از ازدواج تا حد باردارشدن دختر خانواده، عادی جلوهدادن سقط جنین برای دختران قبل از ازدواج به عنوان راه حلی طبیعی برای رفع دلهرههای احتمالی در روابط جنسی دختر و پسر، ترویج مفهوم زندگی با دیگران بهجای ازدواج، ترویج فمینیسم و کمرنگکردن نقش مرد در جامعه در حد کسی که تنها جهت رفع نیازهای جنسی زن خلقشده است و از همه مهمتر حیازدایی به عنوان یکی از ریشههای امنیت فرهنگی خانوادهها که در سیبل مبارزات بانیان این فضاها قرار داد، اشاره کرد.
با توجه به هجمههای اشارهشده آیا راهکاری برای خانوادهها به منظور مقابله با این پدیده با توجه به اینکه استفاده از محصولات تکنولوژی مانند اینترنت در دنیای کنونی اجتنابناپذیر است وجود دارد؟
*روحافزا: والدین برای اینکه بتوانند در خصوص محاسن و عیوب رسانهها، راهنمای خوب و موثری برای فرزندانشان باشند، باید در این زمینه، مطالعه و مشاوره کرده، اطلاعات و مهارتهای خود را افزایش دهند و به روز کنند، تا توصیههای آنان برای فرزندان قابل قبول و پذیرش و دارای دقت و اعتبار باشد؛ همچنین باید در نظر داشت اینترنت، خود به خود چیز بدی نیست، مهم نحوة استفاده از آن است؛ آیا شما حاضرید فرزندتان را که هنوز شناکردن را بلد نیست، در استخر عمیق یا دریا رها کنید؟ پس چگونه حاضرید فرزندتان را بدون مهارت وآمادگی در اقیانوس اطلاعات و تصاویر و فیلمها و برنامههای مختلف با محتوای گوناگون فرهنگی ـ اجتماعی رها کنید؟!
همچنین ورود رسانهها به خانه، یعنی ورود غریبهها به خانه! هرگز برنامهها و فیلمهایی که متناسب با فرهنگ، سن و درک فرزندتان و ارزشهای اخلاقی نیست، چه از طریق شبکههای تلویزیونی ایران و چه شبکههای ماهوارهای را با فرزندتان تماشا نکنید؛ برای تماشای تلویزیون و بازی با رایانه در منزل، ضوابطی که قابل اجرا باشد، با نظر فرزندتان در نظر بگیرید و خود به آن عمل کنید، محدودیتهایی را متناسب با سن و دورة تحصیلی فرزندتان اعمال کنید ( هرگز بدون زمانبندی و محدودیت، پلی استیشن، رایانه و تلویزیون را در اختیار آنها، حتی قبل از دبستان قرار ندهید تا به صورت یک عادت و اعتیاد غلط در بیابد، در این صورت در مراحل بعدی، اصلاح و کنترل به راحتی قابل اجرا نیست).
برای اینکه استفاده از رسانه ها به عنوان یک عادت مضر در نیاید، محیط زندگی خود و فرزندتان را متنوع کنید؛ مثلاً از طریق کتابخوانی، قصهگویی، نقاشی، کارهای دستی و امور هنری، رفتن به موزهها، کتابخانهها پارکها و مساجد، تفریح، ورزش (شنا، راهپیمایی، کوهنوردی و 000) برای اینکه فرزندان شما به مطالعه و سایر فعالیت های مثبت، علاقهمند شوند، خودتان نیز باید در عمل، مثلاً اهل مطالعه باشید. بدین منظور نباید خودتان در حالی که روبه روی تلویزیون مینشینید و مقابل آن به خواب میروید، از فرزندتان بخواهید تلویزیون تماشا نکند و به مطالعه بپردازد! نیومن به نقل از بیابانگرد ( 1384، ص 242) با تحلیل 23 تحقیق، عنوان میکند که پیشرفت تحصیلی در میان کودکانی که در هفته 10 تا 15 ساعت تلویزیون تماشا میکنند، در بالاترین حد است (در مقایسه با کودکانی که کمتر از ده ساعت تماشا میکنند) و سپس با افزایش ساعات تماشا، از بیست تا چهل ساعت در هفته، میزان پیشرفت تحصیلی به طور چشمگیری کاهش مییابد.
در خرید بازیهای رایانه ای دقت کنید تا بهترین بازیهای موجود در بازار را، که برای رشد ذهنی، خلاقیت، تجسم فضایی و سایر مهارتهای فرزندتان مفید است، با مشورت افراد خبره و مطلع، انتخاب کنید. از خرید بازیهای خشن و مبتذل نیز جداً بپرهیزید. به خاطر داشته باشید که استفاده بیش از حد از رسانهها توسط فرزندان، سبب بروز رفتارهای پرخاشگرانه، خشن و انتقام جویانه و بیاعتنایی به ارزشهای خانواده و بیعلاقگی به درس و مسئولیتپذیری میشود. بهتر است هنگام تماشای فیلمها و بازیهای ویدئویی و رایانهای، برای فرزندانتان ( از سنین پایین ) توضیح دهید که این صحنهها غیرواقعی و در قالب فیلم است و سخنان زشت و غیراخلاقی بازیگران را الگو قرار ندهند.
استفادة کنترلنشده از رسانهها در منزل توسط خانوادههای ایرانی ( چهار ساعت و نیم در روز) موجب کاهش ارتباط بین فردی و چهره به چهرة اعضا با هم شده، این امر فضای انفرادی را به جای فضای جمعی و اجتماعی خانواده حاکم میکند و کمکم افراد خانواده ترجیح میدهند به طور جداگانه (فردی ) در اتاق خود تلویزیون و رایانة مستقل داشته باشند ( پورحسین ، 1385ص 1) و این یعنی حذف تعامل و تعلیم و تربیت خانوادگی. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، ساعاتی را در منزل، بدون تماشای تلویزیون و به گفتوگو با همدیگر در فضای با نشاط و دوستداشتنی سپری کنید، مخصوصاً بهتر است است که زمان غذاخوردن از رسانهها استفاده نشود.
والدین باید بدانند که رسانههای گروهی امروزه نقشی فراتر از یک وسیلة سرگرمکننده دارند. در واقع این وسایل به ابزاری فرهنگساز مبدل شدهاند و قدرتهای مسلط جهانی میکوشند با استفاده از این ابزار زمینههای نفوذ فرهنگی خود را در سایر جوامع فراهم آورند. کشورهای غربی با اسفاده از تکنولوژی رسانهای برتر و استفاده از جذابیتهای آن سعی در انتقال و آموزش ارزشهای فرهنگ غربی خود به سایر جوامع از جمله کشور ما دارند، در این میان کودکان و نوجوانان در اولویتاند، بنابراین شما با دست خود این فرصت را در اختیار آنان قرار ندهید و سعی کنید مهارتهای اساسی زندگی در عصر انفجار اطلاعات همچون انتخابگری، خلاقیت، انتقادگری، و مدیریت زمان و 000 را به فرزندان خود بیاموزید تا بدون آگاهی و هدف، در امواج اطلاعات و تصاویر، ماهواره و اینترنت ، غوطهور غرق نشوند. 115
۰۹/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]
صفحات پیشنهادی
هشدار میراث فرهنگی استان تهران به خریداران خدمات سفر در فضای مجازی
هشدار میراث فرهنگی استان تهران به خریداران خدمات سفر در فضای مجازی تهران - ایرنا - مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران با هشدار به خریداران خدمات سفر در فضای مجازی گفت داشتن مجوز فعالیت و امضای قرارداد مکتوب دو شرط اصلی و اولیه برای ارایه خدمات سفر و گردشگری دانهدام شبکه مروج فساد اخلاقی در فضای مجازی
رییس کل دادگستری بوشهر انهدام شبکه مروج فساد اخلاقی در فضای مجازی با تلاش پاسداران حریم امنیت سپاه امام صادق ع و همکاری دستگاه قضایی این استان بخشی از مهمترین عناصر و شبکه های مروج فساد در فضای مجازی استان بوشهر دستگیر و شبکه منهدم شد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز ریبرای فضاي مجازي پاک بايد مردم را باور کنيم |اخبار ایران و جهان
برای فضاي مجازي پاک بايد مردم را باور کنيم کد خبر ۴۸۱۹۷۴ تاریخ انتشار ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۴ - 08 March 2015 آیت الله جوادی آملی در پیامی به همایش بین المللی فضای مجازی پاک غیرت را از برجسته ترین اوصاف انسانی برشمرده و گفته است انسان غیور نه در حریم دیگران دخالت می کند و نه بشبکه هاي تصويري فضاي مجازي قانونمند مي شوند/ افزايش نظارت هاي صدا و سيما
۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰ ۰ق ظ شبکه هاي تصويري فضاي مجازي قانونمند مي شوند افزايش نظارت هاي صدا و سيما موج- عضو شوراي عالي فضاي مجازي گفت طي دو ماه آينده شبکه هايي که در فضاي مجازي در حوزه تصويري فعاليت مي کنند قانونمند خواهند شد عزت الله ضرغامي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موجبهنوش بختیاری: فضای مجازی مرا دچار تهوع میکند
گفتگو با بازیگر طنز سینما تئاتر وتلویزیون بهنوش بختیاری فضای مجازی مرا دچار تهوع میکند تاریخ انتشار یکشنبه 24 اسفند 1393 ساعت 13 00 | شماره خبر 1867679443818925511 تعداد بازدید 8 پ پ بهنوش بختیاری را به واسطه حضورش در مجموعههای تلویزیونی میشناسیم مجموعههایی که بیشتر طدو سارق فضای مجازی در گنبدکاووس دستگیر شدند
دو سارق فضای مجازی در گنبدکاووس دستگیر شدند گنبدکاووس - ایرنا- فرمانده انتظامی شهرستان گنبدکاووس از دستگیری دو سارق که در فضای مجازی اقدام به اغفال دیگران و سرقت از آنها می کردند خبر داد سرهنگ محمد علی عسکری روز سه شنبه در این خصوص به ایرنا گفت با رصد در فضای مجازی و همچنین پیرنگ و بوی فاطمی برنامه های نوروزی/ارتباط فرهنگی با زائران از طریق فضای مجازی
ویژه برنامههای نوروزی مسجد جمکران تشریح شد رنگ و بوی فاطمی برنامه های نوروزی ارتباط فرهنگی با زائران از طریق فضای مجازی حجت الاسلام هاشمیان گفت معاونت فرهنگی مسجد جمکران در حوزه فرهنگی تلاش کرده است با توجه به اقدامات صورت گرفته در نیمه شعبان و ایام نوروز سال93 برنامه جامعی رباز شدن پای کتابهای الکترونیکی ضد اسلامی در فضای مجازی کشور + فیلم
باز شدن پای کتابهای الکترونیکی ضد اسلامی در فضای مجازی کشور فیلم استفاده ی افراد سودجو در حوزه نشر پای کتابهای الکترونیکی ضد اسلامی به صورت رایگان در فضای مجازی کشور باز کرد به گزارش گروه چند رسانهای باشگاه خبرنگاران استفاده ی افراد سودجو در حوزه نشر پای کتابهای التغييرات در شوراي عالي فضاي مجازي تا قبل از نوروز انجام خواهد شد
۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۹ ۳۴ق ظ ضرغامي در گفت و گو با موج تغييرات در شوراي عالي فضاي مجازي تا قبل از نوروز انجام خواهد شد عضو شوراي عالي فضاي مجازي ضمن ضعيف خواندن نحوه عمکرد اين شورا اظهارکرد تا قبل از نوروز شاهد تغييراتي در اعضاي شوراي عالي فضاي مجازي توسط مقام معظم رهبري خواهيم بودبررسی تأثیر فضای مجازی بر سبک زندگی؛ استحالهی هویت ایرانی با حیازدایی
بررسی تأثیر فضای مجازی بر سبک زندگی استحالهی هویت ایرانی با حیازداییفضای مجازی و اینترنت در دنیای امروز ما به گونهای نفوذ کرده است که نمیتوان زندگی بدون آن را تصور کرد اما همین فضا آسیبهای متعددی را با خود به دنبال داشته است که یکی از اصلیترین آنها تغییر سبک زندگی و شکستنايران در حوزه فضاي مجازي کاملا مصرف کننده است/ لزوم افزايش اقدامات در حوزه برنامه نويسي
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۴ ۲۶ب ظ ايران در حوزه فضاي مجازي کاملا مصرف کننده است لزوم افزايش اقدامات در حوزه برنامه نويسي عضو شوراي عالي فضاي مجازي گفت ايران در حوزه فضاي مجازي به يک مصرف کننده صرف تبديل شده و بايد تغييراتي در اين مسير ايجاد شود به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج سيد عزت المراقب نظافتچی های قلابی روزهای پایانی سال در فضای مجازی باشید
پلیس فتا هشدار داد مراقب نظافتچی های قلابی روزهای پایانی سال در فضای مجازی باشید رئیس پلیس فتا خراسان شمالی تأکید کرد شهروندان مراقب نظافتچی های قلابی روزهای پایانی سال در فضای مجازی باشند به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران سرگرد سهیل خاکشور صبح امروز در این رابطه افزوعاقبت ازدواج از طريق فضای مجازی در شکرآباد + فیلم
عاقبت ازدواج از طريق فضای مجازی در شکرآباد فیلم برنامه شکرآباد مجموعه طنز ۹۰ قسمتی است که در شهرک سینمایی غزالی و به کارگردانی شهاب عباسی ساخته و از شبکه نسیم پخش ميشود به گزارش گروه چند رسانهای باشگاه خبرنگاران از جمله برجستگیهای این برنامه میتوان به سبک طنز اجتمموج تمسخر سعودیها در فضای مجازی/ طوفان تنبلهای آل سعود!
موج تمسخر سعودیها در فضای مجازی طوفان تنبلهای آل سعود آل سعود این روزها با کشتار مردم یمن با جنگندههای آمریکایی دنبال دستوپا کردن اقتداری است که وجود نداشته است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر عربستان سعودی نام تجاوز خود به مردم یمن را «توفان قاطع» گذارئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد افتتاح نخستین سیستم آموزشی در فضای مجازی بین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر دادافتتاح نخستین سیستم آموزشی در فضای مجازی بین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دانشگاه کاتب افغانستانرئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از افتتاح نخستین سیستم آموزشی بین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دانشگاه کاتب در افغانستان برای تبادل علمی و پزشکی خبرموج تمسخر سعودیها در فضای مجازی + عکس
موج تمسخر سعودیها در فضای مجازی عکس ساعتی پس از این سخنان کاربران توئیتر هشتگ #عاصفة التنابل توفان تنبلها #عدوان التنابل تجاوز تنبلها و #مملکة التنابل والتوابل را به راه انداختند و عربستان سعودی را به دلیل حمله مردم یمن تقبیح کردند و اراده و قاطعیت پوشالی آل سعودانتشار بو از طریق فضای مجازی
در آینده ای نزدیک شاهدش خواهید بود انتشار بو از طریق فضای مجازی تصورش را بکنید روزی پشت کامپیوتر خود نشسته اید در صفحه مانیتور خود تصویر یک گل بسیار زیبا را می بینید و دوست دارید آن گل را بو کنید ویک دکمه را میزنید و بوی آن به سرعت در خانه شما پیچیده می شود به گزارش دریچه ف-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها