تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867602746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش بینی وضعیت مسکن در سال جاری


واضح آرشیو وب فارسی:الف: پیش بینی وضعیت مسکن در سال جاری

تاریخ انتشار : يکشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۸
در شرایطی که به نظر می‌رسد با فراهم شدن مقدمات لازم و البته صدور دستورات لازم از سوی بانک مرکزی، در بهار امسال وام‌ها بار دیگر به عاملی تاثیرگذار در بازار مسکن تبدیل خواهند شد، اما بازار با چالشی جدید روبه روست که شاید تمام برنامه ریزیها برای بازگرداندن رونق را تحت الشعاع خود قرار دهد.به گزارش ایسنا، در چند گزارش اخیر مرکز آمار ایران، به مسئله‌ای اشاره شده که هرچند در ابتدا جزو طبیعت فصلی بازار طبقه بندی می‌شد اما به دلیل تدوام در آن برای چند فصل متوالی، این بار زنگ خطر را برای فعالان بازار مسکن به صدا درآورده است.اگر زمانی یکی از مشکلات بازار مسکن در ایران رشد بی حساب ساخت و سازها در کلان شهرها به حساب می آمد و بسیاری از جمله وزیر راه و شهرسازی ادامه یافتن فروش تراکم و رشد ساخت و سازها را بر هم زننده هویت شهری و عاملی خطرناک تلقی می‌کردنند اما امروز این کلاف سردرگم از جایی دیگر به نقطه خطر رسیده و آن کاهش قابل توجه آمار صدور پروانه ساخت در تهران و به دنبال آن کاهش خانه‌های نوساز در پایتخت است.این کاهش ساخت و سازها هرچند تا رسیدن به نقطه بحران فاصله زیادی دارد اما می‌تواند نظم بازار را برای اجرای طرح‌های اقتصادی مدنظر وزارت راه و شهرسازی دشوار کند.مسوولان این وزارت خانه در ماه‌های گذشته بارها اعلام کرده‌اند که قصد دارند قدرت وام‌ها را در تاثیرگذاری بر توان خرید مردم افزایش داده و آن را بار دیگر به ۵۰ درصد نزدیک کنند. هرچند هنوز بانک مرکزی با بخشی از این طرح‌ها موافقت نکرده اما حالا مشکلی دیگر نیز ایجاد شده و آن نبود شرایط مناسب در بازار توزیع مسکن است.افزایش مبلغ تسهیلات بانکی و به دنبال آن اقبال مردم به وام‌های مسکن نیاز به بهبود شرایط توزیع ساختمان دارد که هرچند اجرای طرح‌هایی مانند مسکن اجتماعی می‌تواند بخشی از آن را حل کند اما قطعا نیاز بازار و البته تقاضای همیشگی موجود در بازار مسکن مسئله‌ای است که توجه بیشتری را می‌طلبد.در سال‌های نه چندان دور وزارت راه و مسوولان مربوطه سعی در مدیریت ساختمان سازی و بساز و بفروش‌ها داشتند تا شرایط بازار حفظ شود و حالا به نظر می‌رسد باید برای بازگشت اعتماد دوباره ساختمان سازها نیز برنامه‌ای ریخت. هرچند کارشناسان علت اصلی این کاهش را نه در از بین رفتن فرصت‌های سرمایه گذاری در بازار مسکن که در رکود چندین ساله جست و جو می‌کنند.به اعتقاد آنها اگر برنامه‌های آخوندی برای خارج کردن بازار مسکن از رکود ثمر داده و بار دیگر گردش مالی لازم را در بازار به وجود آورد بار دیگر آمار دریافت پروانه ساخت در کلان شهری مانند تهران رو به رشد خواهد گذاشت.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن