واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
فعالیت شرکت ملی حفاری ایران خارج از مرزها
این شرکت 67 دستگاه حفاری در خشکی و 3 دستگاه حفاری در بخش دریا در اختیار دارد که درمجموع 70 دستگاه حفاری در مالکیت شرکت ملی حفاری ایران هستند.
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران گفت: فعالیت این شرکت به فرمان حضرت امام (ره) و با هدف حفاری چاههای نفت و گاز با استفاده از دکلهای حفاری و سرویسهای جنبی و در اختیار داشتن تنها 6 دستگاه حفاری و 4 سرویس جنبی آغاز شد و اکنون به توان و برخورداری از 72 دستگاه حفاری و 24 سرویس جنبی رسیده است.
محمدرضا تاکایدی اظهار کرد: این شرکت 67 دستگاه حفاری در خشکی و 3 دستگاه حفاری در بخش دریا در اختیار دارد که درمجموع 70 دستگاه حفاری در مالکیت شرکت ملی حفاری ایران هستند.
وی درباره بومی سازی دستگاههای حفاری شرکت ملی حفاری افزود: این شرکت پیشگام در زمینه بومی سازی و ساخت داخل در بخش حفاری است. هنوز در ایران دکلها به صورت کامل ساخته نشده اما حدود 30 تا 40 درصد موتور و ماشین آلات ساخت داخل است و این شرکت با همکاری دانشگاهها و شرکتهای صنعتی تولید کننده، توانسته به تولید قطعات داخلی نیز کمک کند.
تاکایدی در زمینه هماهنگی روند فعالیت های این شرکت نسبت به برنامه کاری در سال 93 تصریح کرد: فعالیت این شرکت در سال گذشته از نظر متراژ حفاری و تعداد حلقه چاه با 10 درصد اختلاف نسبت به برنامه، محقق شده است.
وی عنوان کرد: در سال گذشته 160 حلقه چاه حفاری، تکمیل و تعمیر و حدود 390 هزار متر مربع عملیات حفاری انجام شده است که این میزان عملیات نسبت به سال 92 اختلاف چندانی نداشته است.
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه این شرکت در بخش میادین مشترک 13 دستگاه دکل حفاری دارد،گفت: در سال گذشته 2 پروژه جدید در میادین مشترک شامل میدان آزادگان جنوبی و یاران جنوبی به طور جدی آغاز شدند.
تاکایدی درباره رویکرد این شرکت نسبت به فعالیت در عرصه میادین مشترک اظهارکرد: شرکت ملی حفاری از 3 سال گذشته بر اساس برنامه های اصلی وزارت نفت به سمت میادین مشترک حرکت و برای برداشت سهم بیشتری از این میادین خود را آماده سازی و تجهیز کرده است.
وی با اشاره به فعالیت شرکت ملی حفاری ایران برای حفاری در خارج از مرزها بیان کرد: تفاهمنامهای با شرکتهای عراقی برای حفاری در کشور عراق منعقد و مذاکرات خوبی نیز انجام شده است که امیدواریم در سالهای آینده با پیگیری مسئولین بتوانیم به نتیجه مطلوب در این زمینه برسیم.
تاکایدی تصریح کرد: به اتمام رساندن عملیات حفاری چاهها در مدت زمان کمتر از برنامه تعیین شده از ظرفیتهای این شرکت به شمار می رود که این ظرفیت به دلیل پتانسیل بالای شرکت حفاری با داشتن دکلهای اختصاصی، نیروهای متخصص، مجرب و همچنین استفاده از روش های نوین حفاری محقق شده است.
تاکایدی مشکل کمبود نقدینگی را از بزرگترین چالشهای شرکت حفاری ایران برشمرد و خاطرنشان کرد: با رفع این مشکل تقریبا 90 درصد از مشکلات این شرکت حل میشود و با تامین منابع مالی این شرکت میتوان به فعالیتهای بیشتر آن در عرصههای مختلف کمک کرد.
وی اظهارکرد: از سال 79 توسط وزارت نفت هیچ ردیف بودجه سالیانهای برای شرکت ملی حفاری تعیین نشده است و تمامی هزینههای این شرکت از محل در آمدهای خود تامین میشود.
تاکایدی تصریح کرد: از مشکلات دیگر می توان به مباحث مدیریتی، آیین نامه مناقصات و قوانین دست و پاگیر اشاره کرد که این مشکلات موجب جلوگیری از انجام فعالیتهای این شرکت می شود.
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران گفت: همچنین بحث خود تحریمی مساله ای است که از شتاب فعالیتهای این شرکت کم میکند که با رفع آن می توان روان تر حرکت و به کاهش هزینه ها و قیمت تمام شده محصولات کمک کرد.
وی درباره ارتباط این شرکت با دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری اظهار کرد: این شرکت با 10 دانشگاه و مرکز علمی در ارتباط است که این ارتباطات با هدف کمک به ساخت قطعات و ایجاد دانش فنی ساخت انجام کارهای تحقیقاتی بوده است.
تاکایدی بیان کرد: بین یک تا 3 درصد بودجه این شرکت باید به انجام کارهای پژوهشی اختصاص یابد و در این بخش باید با همکاری دانشگاه ها به سمت انجام اصلاحات ساخت قطعات پیش برویم.
وی افزود: قطعات یدکی عرضه شده توسط سازندگان کیفیت پایینی دارند و هزینه مصرفی آنها زیاد است که این مساله از مشکلات ارتباط ما با بخش صنعت است و تولید کنندگان و سازندگان باید به این مساله توجه کنند.
قائم مقام شرکت ملی حفاری درباره بومیسازی قطعات پر مصرف این شرکت اظهارکرد: سال گذشته نسبت به سال 92 با تلاش شرکت حدود 18 هزار قطعه پر مصرف توسط شرکتهای داخلی تولید شد و این شرکت به دنبال تولید و تدوین دانش فنی قطعات بوده و امیدوار است بتواند با همکاری شرکتها و تولید کنندگان داخلی به اهداف خود برسد.
وی تصریح کرد: حدود 17 هزار نفر در این شرکت مشغول به کار هستند و با توجه به شرایط این شرکت امکان افزودن نیروی جدید به بدنه آن وجود ندارد اما با افزایش ناوگان در سالهای آینده نیاز به نیروی بیشتری خواهیم داشت که می توانیم با جذب نیروی جدید در زمینه اشتغال گام برداریم.
تاکایدی در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: این شرکت توانسته هزینههای تمام شده حفر یک چاه را کاهش دهد که این کار موجب افزایش توان تولید و همچنین افزایش کیفیت، بهره وری و محقق شدن اقتصاد مقاومتی می شود.
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]