واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون استاندار آذربایجانشرقی:
پذیرفتهشدگان آزمونهای استخدامی 91 و 92 سال آینده شاغل میشوند
معاون استاندار آذربایجانشرقی از تعیین تکلیف نتایج آزمونهای استخدامی سالهای 91 و 92 در سال جاری خبر داد و گفت: بخشی از پذیرفتهشدگان این آزمونها از ابتدای سال 94 و بخش دیگری با چند ماه تأخیر کار خود را در دستگاههای اجرایی آغاز میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجانشرقی، محمدتقی پاکزاد در جلسه شورای اداری این استان با اشاره به اینکه مقدمات استقرار دولت الکترونیک در استان در سال جاری آغاز شد، اظهار داشت: با وجود این که آذربایجانشرقی در این زمینه استان پایلوت است، اما به دلیل عدم مشارکت کافی از سوی دستگاههای ملی، توفیقات مد نظر در این خصوص حاصل نشد.
وی، ارتقای کیفیت ارایه خدمات در دفاتر پیشخوان خدمات دولت را ضروری دانست و گفت: استانداردسازی و نظارت بر نحوه فعالیت دفاتر پیشخوان جزو برنامههای مهم استان در سال جاری بود که خوشبختانه 50 درصد این دفاتر ساماندهی شدهاند و این حرکت باید تا پایان کار ادامه پیدا کند.
این مسئول، تشکیل دفاتر تخصصی پیشخوان را جزو برنامههای استانی ذکر کرد و گفت: در این راستا برای اولین بار در کشور، 20 دفتر تخصصی پیشخوان خدمات شهرداری تبریز راهاندازی شد و امیدواریم این حرکت را به سایر دستگاهها گسترش دهیم.
معاون استاندار آذربایجانشرقی در ادامه ارتباطات الکترونیکی بین دستگاهها را از جمله مشکلات دستگاههای اجرایی استان دانست و با اشاره به اقدامات انجام یافته برای ساماندهی شبکه دولت و اتصال نقاط اداری به یکدیگر، گفت: با همکاری دستگاههای اجرایی و فرمانداریهای استان در سال جاری، تاکنون 850 نقطه اداری امکان ارتباط در فضای الکترونیکی را پیدا کردهاند و امیدواریم این آمار در مدت زمان کوتاهی به یکهزار نقطه برسد.
پاکزاد با تأکید بر ضرورت ارایه خدمات دولتی در فضای وب، از راهاندازی پرتال استان در دو بخش پرتال دولتی و مردمی و آمادگی آن برای ارایه خدمات دستگاهها خبر داد.
وی از آغاز اجرای نقشه راه اصلاح نظام اداری از طریق احصای فرایندهای اداری، مهندسی ساختار دولت و برنامهریزی نیروی انسانی در استان خبر داد و گفت: کمیته راهبری این برنامه به صورت مستمر در دستگاههای استانی تشکیل شده و تلاش کردهایم فضای خدمترسانی را در دستگاههای دولتی تقویت کنیم.
معاون استاندار آذربایجانشرقی در ادامه چنین توضیح داد: تا زمانی که نتوانیم فضای حاکم بر دستگاهها را معطوف به خدمت کرده و بستر اجرای اهداف اصلاح نظام اداری را فراهم کنیم قاعدتا انتظاری از این که دستگاه بتواند نقش خود را به عنوان خدمتگزار درست و موثر ایفا کند نخواهیم داشت.
پاکزاد با اشاره به اینکه بحث مدیریت نیروی انسانی در سالهای گذشته مغفول مانده بود، عنوان داشت: هنوز هم در این جهت ورود کافی نشده و ما در سطح استان تلاش کردیم که بانک اطلاعاتی نیروی انسانی را تشکیل و بررسیهای اولیه را انجام دهیم.
وی از تعیین تکلیف نتایج آزمونهای استخدامی سالهای 91 و 92 در سال جاری خبر داد و گفت: بخشی از پذیرفتهشدگان این آزمونها از ابتدای سال 94 و بخش دیگری با چند ماه تاخیر کار خود را در دستگاههای اجرایی شروع میکنند.
معاون استاندار آذربایجانشرقی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه نتایج کار دانشگاهها باید در قالب فناوری به مرحله تولید محصول برسد، گفت: برای رسیدن به این هدف تلاش کردیم آذربایجان شرقی را به استانی دانشبنیان تبدیل کنیم که تشکیل ستاد اقتصاد دانشبنیان و ستادهای هشتگانه توسعه فناوری با عضویت 400 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاهها از جمله اقدامات انجام شده بود.
این مسئول با اشاره به برگزاری نمایشگاه فناوریهای نو و پیشرفته تبریز در خرداد سال 93 و ارایه 590 طرح فناورانه در آن، اضافه کرد: در این نمایشگاه توانمندی استان در حوزه علم و فناوری بازشناسی شد.
پاکزاد با اشاره به اینکه تأسیس منطقه ویژه علم و فناوری تبریز از هشت سال پیش مطرح بود، اما به دلیل عدم تخصیص اعتبار مسکوت مانده بود، افزود: با پیگیریهای انجام شده و انجام مطالعات این منطقه با ظرفیت استانی، تاسیس و ایجاد آن در هیات دولت تصویب شد و امروز نسبت به چهار منطقه ویژه دیگر در کشور پیشرفت قابل توجهی دارد.
وی در پایان با بیان اینکه تنها راه توسعه هر کشوری توجه به توسعه علم و فناوری است، تحقق اهداف منطقه ویژه علم و فناوری را بدون همراهی مسئولان، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و تولیدی غیرممکن دانست و تأکید کرد: حرکت ما در حوزه علم و فناوری باید متفاوت از گذشته باشد. انتهای پیام/60002/ذ
93/12/28 - 17:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]