واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۴:۱۸ب.ظ)
بهرهبرداري سيستم کنترل اتوماتيک قطار تهران - مشهد موج - مديرعامل شرکت راهآهن از بهره برداري سيستم کنترل اتوماتيک قطار از چهارشنبه اين هفته در مسير تهران - مشهد خبر داد و گفت: با استفاده از اين سيستم، ظرفيت مسافري اين مسير به دو برابر افزايش مييابد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمحسن پورسيدآقايي، مديرعامل شرکت راهآهن در نشست خبري سفرهاي نوروزي وزارت راه و شهرسازي که صبح امروز يکشنبه ۲۴ آبان با حضور معاونان حمل و نقلي وزير راه و شهرسازي در ساختمان شهيد دادمان برگزار شد با اشاره به ايجاد ظرفيت يک ميليون و ۹۶۰ هزار نفري براي سفرهاي ريلي نوروز ۹۴ گفت: اين مقدار معادل ۵ درصد رشد نسبت به نوروز ۹۳ است.
مديرعامل شرکت راه آهن جمهوري اسلامي ايران با اشاره به پيش فروش بيش از ۵۰ درصد بليتهاي قطار براي مسيرهاي مختلف در نوروز ۹۴ ادامه داد: متقاضيان ميتوانند همچنان هم از طريق مراجعه به آژانسهاي مسافرتي و هم خريد اينترنتي بليت قطار تهيه کنند.
وي با تأکيد بر افزوده شدن ۴ رام قطار به مشهد در نوروز ۹۳ از مسيرهايي که تقاضاي سفر کمتر داشت افزود: براي نوروز ۹۴ نيز از شهرهاي تهران، قم، قزوين، ميانه و تبريز قطارهاي فوقالعاده به مشهد اختصاص يافت.
معاون وزير راه و شهرسازي با تأکيد بر تقويت سيستمهاي ايمني در راهآهن اظهار کرد: ۲ اقدام براي ايمني سفرهاي ريلي انجام شد که نخستين اقدام آموزش آن دسته از پرسنل شرکت راهآهن است که مستقيما با قطارها سروکار دارند و شامل لوکوموتيورانان و نيروهاي مرکز کنترل ميشوند.
وي نتايج آموزش لوکوموتيورانان را کاهش ۲۳ درصدي سوانح ريلي نسبت به سال ۹۲ عنوان کرد و ادامه داد: نقش عوامل انساني مسبب سوانح و خطرات ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
پورسيدآقايي پروژه مهم ديگر شرکت راهآهن براي ارتقاي ايمني قطارها را بهرهبرداري از سيستم کنترل اتوماتيک قطار اعلام و اظهار کرد: اين سيستم که کاملا ساخت داخل است از روز چهارشنبه اين هفته در مسير ريلي تهران مشهد به طور کامل مورد بهرهبرداري قرار ميگيرد.
مديرعامل شرکت راهآهن ادامه داد: در اين سيستم هيچ لوکوموتيوراني نميتواند از سرعت تعيين شده براي قطار تخطي کند، همچنين اگر لوکوموتيوران سرعت قطار را در مکانهاي تعيين شده مانند؛ ورودي ايستگاهها کم نکند سيستم کنترل اتوماتيک قطار خود به خود از سرعت واگنها کاسته تا قطار در ايستگاه متوقف شود.
وي با اشاره به نصب يک ايستگاه الکترونيکي در هر ۵ کيلومتر خط آهن خاطرنشان کرد: با نصب اين سيستم قطارها ميتوانند از سال آينده بدون هيچ محدوديتي پشت سر هم حرکت کنند که به طور متوسط ميتوان در هر ۱۰ دقيقه يک رام قطار اعزام کرد، البته بخش خصوصي بايد تعداد ناوگان را افزايش دهد که با استقبال مردم از مسافرت ريلي اين بخش ميتواند با افزودن تعداد قطارها، آمار سفرها به مقاصد مختلف را بيافزايد.
پورسيدآقايي با تکذيب وقوع تأخيرهاي طولاني در اعزام قطارهاي مسافري تهران-مشهد گفت: ميانگين کل تأخير قطارهاي تهران – مشهد ۲۳ دقيقه بود که اين مدت زمان در مقايسه با انجام يک سفر ۱۲ تا ۱۳ ساعته زمان مطلوبي است.
وي با اشاره به توقف چندين رام قطار در مسير تهران جنوب ادامه داد: اين مساله نيز به دليل فرسودگي ريل تهران به خوزستان است، بنابراين تأخيري نبوده است.
معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه يکي از مشکلات پروژه تهران-شيراز است يادآور شد: اين مسير تاکنون دوبار در حالي که تکميل نشده افتتاح شده است و ما بيش از ۳۰۰ ميليارد تومان براي تکميل آن نياز داريم ولي وقتي پروژهاي افتتاح شده اعلام ميشود، طبق قانون در اولويت بودجه قرار داده نميشود و ما با سالي ۳۰ ميليارد تومان به عنوان بودجه راهآهن شيراز بايد اين پروژه را به پايان برسانيم.
پور سيدآقايي راهآهن کرمان - زاهدان را نيز از ديگر پروژههايي دانست که نيمه کاره افتتاح شده است و گفت: بخش زيادي از اين مسير ريلي ماسهگير است و بايد تونلهايي بر روي مسير ايجاد شود که نياز به اعتبار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]