واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عدم حمایت کامل بیمه از بیماران دچار سوختگی
معاون آموزشی بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: بسیاری از هزینه های درمان سوختگی مانند پانسمانهای مختلف، داروهای مورد نیاز و فیزیوتراپی زیر پوشش خدمات بیمه های درمانی نیست.
کد خبر: ۴۸۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۵ - 14 March 2015
معاون آموزشی بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: بسیاری از هزینه های درمان سوختگی مانند پانسمانهای مختلف، داروهای مورد نیاز و فیزیوتراپی زیر پوشش خدمات بیمه های درمانی نیست.
به گزارش ایرنا، دکتر محمدحسن طاووسی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این در حالی است که درمان سوختگی هزینه های بسیاری دارد بطوری که هزینه درمان یک درصد سوختگی از کل سطح بدن حدود 10 میلیون ریال می باشد.
وی گفت: به این ترتیب درمان یک بیمار با شدت سوختگی 30 درصد افزون بر 300 میلیون ریال هزینه دارد.
وسعت سوختگی به صورت درصدی از کل سطح بدن بیان می شود و به مقدار سطحی از بدن گفته می شود که دچار آسیب شده است. بطور کلی هرچه سطح وسیعتری از بدن دچار سوختگی باشد وخامت حال مصدوم بیشتر خواهد بود.
معاون آموزشی بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: امکان ایجاد بخشهای مراقبت از سوختگی برای درمان سوختگیهای بالای 25 درصد به صورت مراکز درمانی خصوصی در کشور فراهم نیست لذا این خدمات اکنون در بخش دولتی ارائه می شود.
وی ادامه داد: هم اینک بیماران دچار سوختگی از بابت تامین هزینه های درمانی با چالشهای بسیاری روبرو هستند لذا رفع مشکلات آنان نیازمند حمایتهای بیمه ای و تشکلهای مردم نهاد است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این در حالی است که بعد از درمان سوختگی انجام عملهای جراحی پلاستیک برای رفع آثار سوختگی نیز هزینه های زیادی را در بردارد.
وی گفت: طبق اطلاعات منتشره برای درمان دانش آموزان شین آبادی که سه مورد از آنها در مشهد معالجه شده اند تاکنون 210 میلیارد ریال هزینه شده است.
معاون آموزشی بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد همچنین با اشاره به حوادث ناگوار چهارشنبه سوری که منجر به سوختگی می شود نیز به والدین توصیه کرد که در این ایام بیشتر مراقب حرکات و رفتارهای فرزندانشان باشند.
دکتر طاووسی گفت: تلفات حوادث چهارشنبه سوری به دنبال آموزشها هر ساله در حال کاهش است بطوری که پارسال از بین 54 مصدوم پذیرش شده در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد فقط 10 نفر آنان بستری شدند.
وی همچنین تعداد کل بیماران سوختگی پذیرش شده در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد را از ابتدای امسال 28 هزار و 240 نفر اعلام و بیان کرد: پنج تا 10 درصد این بیماران بستری و بقیه به صورت سرپایی مداوا شده اند.
بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد با 100 تخت بستری تنها مرکز آموزش مراقبتهای ویژه سوختگی و تنها مرکز درمان بیماران سوختگی در شمال شرق کشور به شمار می رود.
ماهانه سه هزار بیمار دچار سوختگی ساکن مشهد و محدوده شمال شرق کشور در بخش سوختگی این بیمارستان پذیرش می شوند.
بیمارستان هزار تختخوابی امام رضا(ع) مشهد با افزون بر هفت دهه سابقه فعالیت یکی از دو بیمارستان بزرگ آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]