واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ اسفند ۱۳۹۳ (۱۴:۲۳ب.ظ)
اشتغال و جامعه پذيري مهمترين مشکل معتادين پس از ترک است موج - دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس با اشاره به اولويت هاي سال 94 گفت: اشتغالزايي و جامعه پذيري معتادين پاک شده مهمترين اولويت ما در سال آتي است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد رضا ابراهيمي ظهر پنج شنبه در نشست خبري فعاليت هاي اخير اين شورا با بيان اينکه حمايت هاي استاندار فارس باعث به دست آمدن موفقيت هاي فراواني در بخش مبارزه با مواد مخدر و رسيدگي به وضعيت معتادين شده تاکيد کرد: در دولت تغيير نگرشي ايجاد شده که برنامه ريزي دقيق در بخش مبارزه با مواد مخدر را به همراه داشته است.
وي ادامه داد: خوشبختانه استانداري فارس با حساسيت ويژه اين کار ار دنبال کرده و در سال جاري تعداد جلسات برگزار شده شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در فارس بي نظير بوده است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس يادآور شد: تا مهر ماه سال گذشته در استان فارس تنها 11 کمپ ترک اعتياد و نگهداري معتادين داشته ايم که در حال حاضر ساخت مرکز ماده 16 مخصوص نگهداري معتادين پر خطر با ظرفيت 800 نفر انجام و تا ارديبهشت سال آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
ابراهيمي افزود: در گذشته هيچ دستگاهي نظارت بر مراکز ترک اعتياد را به عهده نمي گرفت ولي اکنون اين ستاد امر نظارت را بخوبي انجام مي دهد بطوري که 28 مرکز ترک اعتياد متخلف تعطيل و پلمپ شده و در حال حاضر نيز هيچ کمپ متخلفي در استان وجود ندارد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس در بخش ديگري ازسخنان خود با اشاره به جمع آوري معتادين پر خطر در شيراز نيز گفت: از 15 اسفند ماه سال جاري بحث جمع آوري معتادين پر خطر در شيراز با همکاري دستگاه هاي مختلف آغاز شده که تاکنون 350 نفر در 9 کمپ جاي داده شده اند.
ابراهيمي يادآور شد: در گذشته نيز 300 نفر جمع آوري شده بود که در مجموع 650 نفر از معتادين پر خطر شهر شيراز جمع آوري شده و از سال گذشته تا کنون نيز دو هزار و 166 نفر در مراکز ترک اعتياد و ماده 16 نگهداري مي شوند.
وي تصريح کرد: يکي از فعاليت هاي مهم در سال 93 کشف و تعطيلي هشت آشپزخانه توليد شيشه در شيراز بود که اين نشان از تغيير روش مصرف در جامعه از سنتي و به صنعتي است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس با بيان اينکه هر روز شاهد حضور و نگراني هايي از جانب خانواده هاي داراي معتادين هستيم، گفت: تمامي نهادهاي تاثير گذار در جامعه بايد در بحث پيشگيري از مصرف مواد مخدر همکاري کنند که متاسفانه تاکنون اين مهم براي مسئولين دغدغه نشده است.
ابراهيمي افزود: اما در اين ميان کمکهايي نيز شده که شورا و شهرداري رقمي حدود يک ميليارد تومان پرداخت و از محل اعتبارات ستاد مبارزه با مواد مخدر در جهت اجراي طرح جمع آوري، درمان و نگهداري از معتادين پر خطر يک ميليارد و 100 ميليون تومان دريافت شده است.
وي تاکيد کرد: يکي از کمبودهاي امروز در استان فارس کمبود مرکز ماده 42 بوده که محلي براي نگهداري قاچاقچيان مواد مخدر در شرايط سخت است که تاکنون هفت استان چنين مرکزي را احداث کردند اما فارس در اين ميان موفق نبوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]